Luxe Palm Beach Mansion te koop voor $38 miljoen

Gelegen in het mooie Palm Beach, direct aan de rand van de oceaan, dit herenhuis is een van de beste woningen om uit te kiezen als u een deel van uw leven in de regio wilt doorbrengen.
Een buitengewone combinatie van vintage architectuur, eigentijdse levensstijl en verfijning beschrijft dit landgoed van €38 miljoen. Met een oppervlakte van 13.000 vierkante meter deelt het ongelooflijke panorama's van de Stille Oceaan en van de snelweg tussen de kust.
Een scharnier van veiligheid, de woning is volledig omgeven door stoere metalen poorten gemaakt van gietijzer.
Bestaande uit 7 luxe slaapkamers, aangrenzende volledige luxe baden - 8 badkamers en 5 halve baden - en een prachtig zwembad met een eigen fontein, is er niet eens een enkele fout aan dit herenhuis.
De kamer is voorzien van plafondhoge ramen, muurschilderingen, een glazen salontafel, prachtige meubels, artistieke muren en metalen kaarslampen. Bovendien is de logeerkamer ongeëvenaard - de houten panelen, indrukwekkende kroonluchters en een prachtig wollen tapijt spreken voor zich. En laten we de keuken niet vergeten, bewaard in een eenvoudig ontwerp, met een minibar die zelfs de meest grimmige niet-drinkers verleidt.
Er is ook de hoofdslaapkamer om te beschrijven - deze heeft een eigen privéterras, zodat mensen kunnen genieten van adembenemende momenten en uitzicht op de oceaan.
Een overdekt, extern eetcafé is inderdaad een geweldige plek om te genieten van voortreffelijk dineren terwijl u naar de golven kijkt die bewegen.
Met een waarde van maar liefst €38 miljoen, is dit ongelooflijke stuk architectoniek en voortreffelijk ontwerp zeker een blikvanger voor iedereen.