Dit privé eiland in Frans Polynesië is te koop

Het kopen van een huis van meerdere miljoenen dollars is een prachtige droom, een droom die maar een paar mensen kunnen waarmaken. Desalniettemin dromen sommigen van ons echt GROOT, over het bezitten en wonen op hun eigen privé-eiland, en als je €9,5 miljoen gewoon op je bankrekeningen hebt liggen, kan deze droom zo snel mogelijk uitkomen.

Het adembenemende privé-eiland dat je hier ziet, gelegen in Frans-Polynesië, is misschien zo dicht mogelijk bij de hemel, met gouden stranden, perfect weer het hele jaar door, weelderige vegetatie en absoluut ongelooflijke uitzichten. €9,5 miljoen koopt je het hele eiland van 20 hectare, versierd met kokospalmen of tropische bloemen en planten.

Dit prachtige privé-eiland ligt op slechts 32 mijl van Bora Bora, en als u voedsel of boodschappen moet inslaan, kunt u dat doen met een boottocht van 5 minuten, naar een groter eiland waar u ook overheidskantoren, restaurants en een dokterspraktijk kunt vinden. Accommodaties op dit geweldige eiland omvatten een eigenaarsbungalow, drie strandbungalows voor gasten en een speciale bungalow waar u de hele dag kunt dineren of ontspannen, plus een conciërgehuis. Het interieur van al deze coole bungalows pronkt met houten meubels en een elegante inrichting.

De eetbungalow zal indruk op u maken met hoge plafonds en veel ruimtes waar u kunt relaxen met uw familie of vrienden, terwijl de bungalow van de eigenaar even mooi is en enkele van de meest fantastische uitzichten biedt die u maar kunt bedenken.

Wie heeft het gedoe van het dagelijks leven nodig als u kunt genieten van een verse cocktail, terwijl u geniet van deze ongelooflijke leefomstandigheden op uw privé-eiland in Frans-Polynesië?

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...