Jessica Simpson verkoopt luxe Beverly Hills Manor

Ook al bezit Jessica Simpson al een prachtig herenhuis in Beverly Hills, ze is onlangs met haar gezin verhuisd naar het voormalige ouderlijk huis van Ozzy en Sharon Osborne in Hidden Hills, Californië. Zoals verwacht had ze later het landhuis Beverly Hills te koop aangeboden voor €7,995 miljoen. Jessica Simpson, samen met haar echtgenoot, Eric Johnson, verwacht nu haar tweede baby. Ze had aanvankelijk het prachtige huis in Beverly Hills gekocht voor €5.275.052, nogal een koopje voor dergelijke details en locatie.
De residentie van 5.500 vierkante meter omvat vijf slaapkamers, vijf complete badkamers, een half bad, eboniseerde hardhouten vloeren, stenen binnenplaats, hoge plafonds in delen van het huis, vijver met koivissen erin, keuken in restaurantstijl en volledige decors onder de handtekening van Rachel Ashwell van Shabby Chic Couture. Wat zijn geschiedenis betreft, het huis in Beverly Hills behoorde vroeger tot even beroemde mensen - het werd gekocht door Ellen DeGeneres in 2001 en vervolgens verkocht in 2003 aan Rick Yorn, manager van Hollywood.
Bovendien zullen toekomstige eigenaren bogen op legendarische buren zoals Keith Urban, Nicole Kidman en Kimora Lee Simmons.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...