Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Hier is één van de mooiste en meest luxueuze landgoederen uit het diepe Texas

Hier is één van de mooiste en meest luxueuze landgoederen uit het diepe Texas

Hier is een van de mooiste en meest luxueuze landgoederen uit het diepe Texas. Gevonden op 12780 Hilltop Road, in Argyle, wordt dit prachtige Equestrian Country Estate geflankeerd door twee sets privébeveiligingspoorten en gebouwd tussen 50 prachtige hectare volledig omheind land en zanderige leem, eikenbossen en effen groene weiden. De hoofdwoning heeft hoge plafonds, een verbluffend warm interieur met Venetiaanse elementen zoals gipsmuren en zware donkere houten bekleding. Om het beste uit deze prachtige constructie te halen, hebben de eigenaren bovendien heinde en verre gereisd om er buitenlandse kenmerken in te brengen.

Ze bestaan uit antiek, kunstwerken, zeldzame stukken en unieke architectonische elementen. Hoe dan ook, dit prachtige huis is gecreëerd onder strikt toezicht van de veelgeprezen topontwerper Mr. Kelly O'Neal, wiens indrukwekkende expertise, op een vrij voor de hand liggende manier, overal zichtbaar is. Wat is het meest interessante kenmerk van deze accommodatie? Overal waar je kijkt, overal waar je gaat, in elke kamer, vind je zeker unieke ontwerpen en arrangementen. Wat we wel kunnen zeggen is dat dit een absolute hemel is voor de liefhebbers van Texas-ontwerpen naast invloeden uit Frankrijk, Italië, Santa Barbara, Napa en Santa Fe.

Over het algemeen omvat het landgoed een aangrenzend gastenappartement en studio, een apart pension met drie slaapkamers, het huis van de manager, twee paardenschuren, een extravagant rustieke hoofdwoning, meer dan 20 hectare kustweiden en een prachtige 160 ft x 205 ft Kiser manege. Van al deze wordt 12.205 vierkante meter vertegenwoordigd door luxe woonruimtes met airconditioning, terwijl het totaal van 15.722 vierkante meter overdekte binnenruimte ook een grote afgeschermde woonkamer, een enorme autogarage en overdekte balkons omvat. Een enorme wijnkelder en eetkamer met klimaatregeling dienen als thuisbasis voor meer dan 4.000 flessen wijn en worden ook geleverd met de prijs, naast andere insluitsels - dumbwaiter, vaatwasser, extra kast/paniekkamer, een aparte wijnkoelkast en een eettafel die plaats biedt aan maximaal 10 personen.

Als je naar boven gaat, zullen nieuwsgierigen een ultramoderne entertainmentlocatie tegenkomen met antieke muntautomaten, pokertafels die plaats bieden aan maximaal 32 personen (!!!) , theater, sigarenkast, modeltreinen, bar, een prachtige speelkamer en nog veel meer. Verder, de buitenruimte wordt gedomineerd door een geweldig zoutwaterzwembad met extra waterpartijen, een recirculerende aparte beek, spa, infinity edge en een prachtig uitzicht op de groene weiden en het gevulde meer. Er zijn ook andere interessante functies voor entertainment en ontspanning, zoals een jungle-dierentuin, boomhut voor zowel volwassenen als kinderen, professionele zipline en een prachtige trolleyauto waarvan het doel is om te dineren en te spelen. En het is de prijs die ons het meest heeft gestapeld. Hoewel dit onhandig prachtige en extravagante zoveel functies herbergt, is de noteringsprijs verbazingwekkend laag - slechts €11 miljoen. We hebben auto's en nutteloze juwelen gezien die duurder zijn dan dit! Absoluut geweldig!


Hier is één van de mooiste en meest luxueuze landgoederen uit het diepe Texas
Hier is één van de mooiste en meest luxueuze landgoederen uit het diepe Texas
Hier is één van de mooiste en meest luxueuze landgoederen uit het diepe Texas