Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Het Yachting House van MOOMOO Architects

Het Yachting House van MOOMOO Architects

MooMoo Architects, een studio gevestigd in Polen, heeft onlangs hun nieuwste project gepresenteerd, een prachtige woonconstructie voor jachtliefhebbers. Het meest verbluffende kenmerk van dit project is het feit dat de bewoners hun privéjacht in de structuur van het huis kunnen verankeren.

Naar verluidt het Yachting House genoemd, werd het gebouwd voor twee klanten, genaamd Lukasz Pastuszka en Jakub Mejwski. Om het jacht te kunnen ontvangen, hebben de architecten een waterkanaal door het centrale gedeelte van het huis moeten introduceren, samen met een sluislift, waardoor het jacht langs de ramen van de keuken en woonkamer kon varen.

Qua uitstraling heeft het Yachting House een minimalistische uitstraling, monochroom lakwerk en hoekig design. Het voegt zijn intrigerende tuin toe en beslaat in totaal 1.457 vierkante meter. Het jacht binnenin zal de activiteiten van de bewoners en hun gasten niet verstoren, met absoluut geen impact op de omliggende gebieden.

Het wordt nog interessanter, omdat het omliggende land voor allerlei doeleinden kan worden gebruikt, van feesten tot speeltuinen of zonnebaden.

Bovendien beschikt dit prachtige project over terrasleuningen geïnspireerd op meerhandgrepen, terwijl de loungeruimtes zitplaatsen hebben die bijna lijken op die aan boord. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het Yachting House elegant, puur, ingewikkeld tot in het kleinste detail, comfortabel en een genot om naar te kijken is.