Het Astor Penthouse is één van de duurste in de Dominicaanse Republiek

Het Astor Penthouse is geen doorsnee woning. Onderdeel van de Residences in St. Regis Cap Cana in de Dominicaanse Republiek, ontwikkeld door Campagna Ricart and Associates, het is een van de duurste huizen in de geschiedenis van het land, en de duurste in de door de meester geplande ontwikkeling van Cap Cana.

Maar het is niet alleen het prijskaartje van €25 miljoen dat deze woning zo speciaal maakt; het is het doordachte, unieke ontwerp.

Overspoeld met natuurlijk licht, dankzij de kamerhoge ramen en glazen schuifdeuren, beslaat de residentie 20.742 vierkante meter over twee niveaus. Er zijn zeven slaapkamers, plus twee servicekwartieren en vijf badkamers. Bijna elke kamer, van de woonkamer tot de keuken en daarbuiten, komt uit op een privéterras met uitzicht op de oceaan. De woningen zijn ontworpen door AC Arquitectos en Asociados en meubelpakketten zijn vakkundig samengesteld door Chapi Chapo Design en Alexandra Guzman. Het uitgestrekte woongedeelte.

Als een van de meest exclusieve, goed uitgeruste woningen in heel Cap Cana, waaronder andere in de Residences at St. Regis Cap Cana, beschikt het huis over een groot privézwembad, dat meebuigt met het ontwerp, een jacuzzi en een prachtige privétuin. De woonkamer heeft glazen schuifdeuren die volledig openen naar de breedte van het zwembad, waardoor het binnen- en buitenleven een fluitje van een cent wordt. Rondom het zwembad vindt u verschillende ligstoelen en zitjes in de buitenlucht. Het glazen terras langs de omtrek van de residentie maakt de oceaan, het strand en het tropische landschap nooit ver van het zicht. „Al vroeg werd besloten dat de opvallende omliggende uitzichten het belangrijkste kenmerk zouden zijn. Om deze integratie te bereiken, werd een afgeronde plattegrond ontwikkeld”, zegt Alejandro Acebal Canney, hoofdarchitect en oprichter van AC Arquitectos & Asociados.

„De turquoise tinten van de Caribische Zee, de weelderige groene fairways van Punta Espada Golf Club en de grillige schoonheid van de Farallon-rotsen in de nabije verte, maken dit een unieke ervaring. Het Astor Penthouse in St. Regis Cap Cana, zoals voorgesteld door een van de meest vertrouwde en gerespecteerde horecamerken ter wereld en tot leven gebracht aan de oostkust van de Dominicaanse Republiek, zal een icoon worden dat de standaard van luxe in het Caribisch gebied verhoogt. ” Er zijn in totaal zeven slaapkamers.

Binnen is het kant-en-klare huis uitgerust met ultramoderne meubels en een onberispelijk ontwerp. Het kleurenpalet weerspiegelt zelfs dat van de omringende natuur, met veel duurzame lichte houtaccenten; een neutraal kleurenpalet met pastelaccenten; groen-wit marmer; en overal travertijnvloeren. De primaire badkamer is voorzien van een vrijstaand bad van groen marmer en kamerhoge groene marmeren muren achter de dubbele wastafels, om nog maar te zwijgen van een eigen jacuzzi en terras.

Er zijn veel planten en groen in het huis, maar het belangrijkste kenmerk is de boom met twee verdiepingen die zich uitstrekt van de eerste verdieping tot de tweede verdieping en zich onder een enorm dakraam bevindt. Een prachtige gebogen marmeren trap wikkelt zich om de boom en lijkt meer op een sculptuur dan op een functionele toegangspoort tot de tweede verdieping. De primaire badkamer.

Er zijn in totaal 70 woningen, en het Astor Penthouse is de grootste van de twee penthouses die te koop zijn. Veel van de woningen beginnen bij €1 miljoen, waarbij het Astor Penthouse het best geprijsd is op €25 miljoen. Deze residentiële aanbiedingen markeren de eerste en enige vijfsterrenwoningen in heel Cap Cana en bieden volledige toegang tot het St. Regis resort, zoals 250 meter privéstrand gescheiden van de rest van Cap Cana; vele golfbanen; de Iridium Spa; fitnesscentra; familiebioscoop; bibliotheek; binnenplaatsen en getijdenpoelen; zeven zwembaden; butlerservice op het strand en aan het zwembad; en meer dan zeven eet- en drinkgelegenheden. Er is zelfs een sigaar- en rumlounge, een strandclub en andere voordelen. Het hotel zal 200 kamers hebben, mocht de bewoners vrienden of familie op bezoek hebben.

De woningen en het hotel zullen naar schatting ergens in 2023 openen. Bekijk hieronder meer foto'svan het pand: Een boom onder het grote dakraam op de tweede verdieping.
U heeft de mogelijkheid om de woning volledig gemeubileerd te kopen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...