Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Geweldige residentie in Kaapstad, Zuid-Afrika

Geweldige residentie in Kaapstad, Zuid-Afrika

Een van de mooiste eigendommen in heel Afrika, deze prachtige residentie in Kaapstad, Zuid-Afrika, kijkt uit over de Atlantische kust en het Robbeneiland. Gelegen op de Signal Hill, is het interieur ontworpen door Antoni Associates. Het verbluffende gevoel dat dit specifieke landgoed geeft, begint van buitenaf, waar prachtige materialen worden gecombineerd met een palet van grijze en witte tinten. De achterkant van het huis beschikt over een mooi zwembad dat elk comfort biedt dat u in dit huis kunt ervaren.

Het terras bij het zwembad is een uitstekende uitkijkplek en een geweldige uitgaanslocatie; prachtige uitzichten kunnen in foto's worden vereeuwigd. De klanten van de residentie wilden een huis uit de 21e eeuw dat pronkt met op maat gemaakte afwerkingen. Ze vroegen ook om een bioscoop, twee kinderkamers, een fitnessruimte en alle comfort en luxe die ze kunnen bieden. De binnenkant is zelfs nog mooier dan de buitenkant, gezien het feit dat de klanten een krachtige hebzucht tonen over comfort en luxe.

Grote kamers, geweldig uitzicht, een aangename locatie en een voortreffelijk design geven deze residentie een vleugje elegantie. De kamers zijn uitgerust met ultramoderne apparatuur en een strakke afwerking voor de ultieme entertainmentervaring en de beste thuis- en vrijetijdsondersteuning. Buiten is er een tuinhuisje, een ontspanningsplek voor zonnezoekers, buiten dineren en een hele reeks entertainmentsystemen en apparaten die bedoeld zijn om plezier te bieden en dat "net als thuis" -gevoel dat iedereen wil voelen.