Elvis Presley's Beverly Hills Home is te koop voor $12,9 miljoen

Elvis Presley staat al heel lang bekend als „The King of Rock and Roll” en zal altijd herinnerd worden als een geweldige persoonlijkheid en een unieke zanger. Tijdens zijn leven heeft hij een aantal woningen en eenmalige auto's gehad, die nu worden verhandeld voor verbluffende prijzen.
Zijn voormalige huis in Beverly Hills, waar hij woonde met zijn vrouw Priscilla, is bijvoorbeeld onlangs te koop aangeboden. Het onroerend goed werd vroeger verhuurd voor €25.000 per maand tot de notering.
Bestaande uit 5.367 vierkante meter woonruimtes, is de door het Franse regentschap ontworpen residentie te vinden op een terrein van 1,18 hectare dat adembenemende panorama's deelt over de Stille Oceaan en de Stad der Engelen. Het gebouw uit 1958 is onlangs gerenoveerd en gerenoveerd en beschikt over 4 slaapkamers en 5 badkamers. Daarnaast wordt het geleverd met een formele woonkamer met prachtige open haard, mediaruimte, kantoor, privé master suite met grote, prachtig ingerichte badkamer, wasruimte en gastronomische keuken.
Het is gemakkelijk te zien dat het er absoluut prachtig uitziet, met plafondhoge ramen en glazen wanden praktisch in elke kamer, plus een spa en zwembad. De accommodatie beschikt ook over een aangrenzend pension met bad, een carport voor 4 auto's en een groot motorveld.
Volgens Elvis Presley Enterprises huurde de legendarische rockster het huis voor het eerst voordat hij en zijn vrouw het in 1967 kochten. Na de scheiding van het echtpaar werd het huis in 1973 verkocht. Er is absoluut geen verband tussen het overlijden van Elvis Presley, op 16 augustus in de badkamer van zijn Graceland herenhuis in Memphis, Tennessee, 42 jaar oud, en dit huis.
Elvis Presley's Beverly Hills Home staat nu genoteerd voor €12,9 miljoen. Zijn er fans die bereid zijn hun bankrekeningen leeg te maken voor zo'n kostbaar huis?

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...