Isola di Mal Te Koop: een betaalbaar Privé-eiland voor de kust van Sardinië

De Middellandse Zee heeft een grote rol gespeeld in de geschiedenis van alle grote beschavingen in Noord-Afrika, Zuid-Europa en het Midden-Oosten, waarbij bijna elk stukje land is verkend en bewoond. Maar er zijn maar weinig plaatsen overgebleven die onbewoond en ongerept zijn, en dat maakt Isola di Mal zo'n waardevol stuk land. Sinds de Romeinse tijd is het eiland bewoond geweest, zij het niet continu, en er zijn nog steeds enkele oude overblijfselen die als bewijs dienen.

Gelegen op slechts een paar kilometer van de westkust van Sardinië, biedt Isola di Mal 809371 m2 aan vlakke ruimte, ideaal voor het bouwen van een perfect afgelegen zomerhuis. Het eiland wordt te koop aangeboden door de Engelse zakenman die het al sinds de jaren zeventig bezit. Voor een prijs van 1,2 miljoen euro is dit een unieke kans om een eigen privé-eiland te bezitten.

De grootste uitdaging bij het ontwikkelen van het eiland zou zijn om faciliteiten te creëren die volledig zelfvoorzienend zijn op het gebied van elektriciteit en drinkwater. Dit zou waarschijnlijk een aanzienlijke investering vergen, mogelijk zelfs meer dan de prijs van het eiland zelf. Maar gezien de unieke aard, afgelegen ligging en prachtige natuurlijke schoonheid van de plek, zou het een waardevolle investering kunnen zijn voor degenen die op zoek zijn naar een exclusieve en afgelegen leefomgeving.

Isola di Mal biedt prachtige zandstranden en een gevarieerde flora en fauna. Er wordt zelfs gesuggereerd dat het mogelijk is om een aanlegsteiger te bouwen, waardoor korte uitstapjes naar het vasteland binnen enkele minuten mogelijk zijn. Volgens een lokale architect zou het zelfs mogelijk zijn om een laagbouw villa in eco-stijl te bouwen op dit grotendeels granieten eiland.

Privé-eilanden komen niet vaak te koop in de Middellandse Zee, dit momenteel het enige beschikbare eiland is. Dus als je altijd al gedroomd hebt van het bezitten van je eigen privé-eiland, is dit een unieke kans om een betaalbaar stukje paradijs voor de kust van Sardinië te bemachtigen.

 

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...