Een exclusieve eerste blik op de appartementen van Bentley Residences

Het afgelopen jaar stond de vastgoedmarkt in Miami in brand, evolueerde en groeide in een tempo als nooit tevoren. Een snelgroeiende markt zonder tekenen van vertraging, onroerend goed in Miami transformeert de cultuur van de Magic City. En misschien wel een van de meest langverwachte projecten in Miami op dit moment is de op maat gemaakte Bentley Residences.

De nieuwe luxe woontoren zal geschiedenis schrijven als de allereerste luxe woontoren van het merk Bentley ter wereld en de hoogste woontoren aan elk Amerikaans strand, met maar liefst 749 voet hoog. Samen met de gewaardeerde projectontwikkelaar Dezer Development en het wereldberoemde architectenbureau Sieger Suarez Architects, combineert Bentley Residences de werelden van luxe auto's met eersteklas onroerend goed om een gebouw te ontwerpen dat grenzen verlegt en luxe wonen opnieuw definieert.

We werken samen met Dezer om een woonervaring te creëren die de filosofie van het merk Bentley uitdrukt en trouw blijft aan onze visie van inspirerende buitengewone reizen, merkt Adrian Hallmark, de voorzitter en CEO van Bentley Motors op.

De moderne en vooruitstrevende merkidentiteit van Bentley Residences is aan het werk in zowel de binnen- als buitenruimtes van de toren, geworteld in authenticiteit, duurzaamheid en innovatie. Als toonaangevend wereldwijd luxemerk creëert Bentley Motors een gebouw op het toppunt van designschittering. Bentley Residences wordt voltooid in 2026 en beschikt over meer dan 2000 luxe woningen aan de felbegeerde kustlijn van Sunny Isles Beach in Miami met een eigen balkon, zwembad, sauna en een buitendouche. Aan de binnenkant zullen de appartementen verfijnde, duurzame materialen en afwerkingen bevatten die een gevoel van rust oproepen en een oase aan het strand bieden om aan de stad te ontsnappen.

Duurzaamheid stond voorop in de ontwikkeling; in feite wordt Bentley Residences ontworpen - van binnenuit - volgens de Florida Green Building Council (FLGC) -certificering en andere milieuvoorschriften om het lokale milieu te beschermen en de impact van de ontwikkeling van lokale dieren in het wild. Bentley Motors is het hart van het ontwerp-DNA voor de ontwikkeling, aangezien Bentley-specifieke ontwerpdetails door het hele gebouw zijn geweven, in navolging van het prestigieuze vakmanschap dat nodig is om een auto te ontwerpen. We hebben in dit gebouw dezelfde aandacht voor detail als in onze auto's toegepast, geeft Chris Cooke, Bentley Product and Lifestyle Design Manager, toe. Elke ruimte is anders, maar met kenmerkende Bentley-ontwerpkenmerken die overal harmonieus zijn gestyled.

Bentley Residences zal ook beschikken over een gepatenteerde autolift, een luxe functie voor autoliefhebbers, en elke woning zal een in-unit garage voor meerdere auto's bevatten. Het thema harmonie definieert Bentley Residences.

Voor Brett Boydell, de Bentley Head of Design Collaborations, was dit ethos van het grootste belang. „Een van de grootste prestaties bij het ontwerpen van een auto, is dat een hele groep ontwerpers samenwerkt, maar het lijkt alsof het uit één hand komt. We hebben dezelfde spannende uitdaging met Bentley Residences, maar dan op een schaal van 70 verdiepingen, zegt hij. In werkelijkheid is elk element overwogen, begrepen en ontworpen door het Bentley Design Team, door onze partners bij Dezer Development en door Sieger Suarez Architects, maar het algehele effect is naadloos, voegt Boydell eraan toe.

Naadloos, inderdaad, de nieuwe woontoren is een designprestatie. Naast de prachtige woningen, het gebouw biedt zorgvuldig samengestelde privé- en gemeenschappelijke voorzieningen, inclusief een bioscoop, een speelkamer, een wellnesscentrum en spa, een whiskybar, een sigaarlounge en een restaurant - allemaal ontworpen met de Bentley-touch.

Bentley Residences drukt ongetwijfeld zijn stempel op Miami, een gebouw dat opnieuw verbeeldt wat luxe wonen werkelijk betekent.

Bezoek Website
One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...