Luxe privé-eiland in Florida Keys met huis en helikopterplatform te koop

Het privé-eiland East Sister Rock Island, gelegen voor de kust van Marathon in de betoverende Florida Keys, biedt een volledig ontwikkelde, zelfvoorzienende oase. Dit 1,2 hectare grote stuk land heeft alles wat men zich kan wensen, van een royaal ingericht huis van 5.000 vierkante meter tot een helikopterplatform. Het huis beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers, maar het adembenemende uitzicht op de oceaan vanaf het ruime terras zal ongetwijfeld de favoriete plek zijn voor bewoners.

Met zijn open woonruimtes, hoge plafonds en glazen schuifdeuren biedt het huis een naadloze overgang van binnen naar buiten. De houten vloeren voegen een vleugje elegantie toe aan deze prachtige plek. Naast het helikopterplatform beschikt het eiland ook over aanlegsteigers, voor degenen die de voorkeur geven aan een meer traditionele manier van aankomst.

East Sister Rock Island kan per week worden gehuurd voor wie op zoek is naar een tijdelijke ontsnapping, maar voor degenen die permanent willen genieten van dit pittoreske paradijs, is er goed nieuws. Het eiland staat namelijk te koop, met een prijskaartje van $12 miljoen. Een waardevolle investering voor wie droomt van een exclusief en afgelegen toevluchtsoord met alle voorzieningen en een adembenemend uitzicht op de oceaan.

Daarnaast heeft East Sister Rock Island nog een aantal andere opmerkelijke kenmerken die het tot een echt paradijs maken. Het eiland is omgeven door azuurblauw water en beschikt over een prachtig privéstrand, waar bewoners kunnen genieten van ontspanning en rust. De weelderige vegetatie en tropische landschappen dragen bij aan de idyllische sfeer van het eiland.

Voor liefhebbers van watersportactiviteiten biedt East Sister Rock Island eindeloze mogelijkheden. Het eiland heeft een paar aanlegsteigers, waardoor het gemakkelijk is om per boot het eiland te bereiken en te verkennen. Vanuit hier kunnen bewoners genieten van activiteiten zoals varen, vissen, snorkelen en duiken in het heldere water van de Florida Keys.

Naast de weelde en het natuurschoon biedt East Sister Rock Island ook privacy en exclusiviteit. Als eigenaar van dit eiland zult u kunnen genieten van een afgelegen toevluchtsoord, ver weg van de drukte van het vasteland. Het is een perfecte plek om te ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en te genieten van ultieme rust en sereniteit.

Of u nu op zoek bent naar een exclusieve vakantiebestemming of een permanent toevluchtsoord, East Sister Rock Island biedt alles wat u nodig heeft. Met zijn prachtige huis, helikopterplatform, aanlegsteigers, privéstrand en weelderige landschappen is dit een unieke kans om een waar paradijs te bezitten. Met een prijskaartje van $12 miljoen is dit een investering die zeker de moeite waard is voor wie op zoek is naar luxe, privacy en schoonheid in een adembenemende omgeving.

 • Het huis op East Sister Rock Island is een prachtige woning met een oppervlakte van 5.000 vierkante meter.
 • Het is gelegen op een volledig ontwikkeld, zelfzuinig privé-eiland voor de kust van Marathon, in de Florida Keys.
 • Het huis heeft een spectaculair uitzicht op de oceaan vanaf de grote veranda.
 • Het interieur van het huis is mooi ingericht en beschikt over open woonruimtes, hoge plafonds en glazen schuifdeuren.
 • Er zijn drie slaapkamers en twee badkamers in het huis.
 • De houten vloeren voegen een vleugje elegantie toe aan de ruimtes.
 • Het huis is ontworpen met de naadloze overgang van binnen naar buiten in gedachten.
 • Het heeft een helikopterplatform, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot het eiland per helikopter.
 • Er zijn aanlegsteigers beschikbaar voor diegenen die liever per boot aankomen.
 • Het huis biedt een ruim terras waar bewoners kunnen genieten van het adembenemende uitzicht op de oceaan.
 • Het huis op East Sister Rock Island is de ideale plek voor wie op zoek is naar een afgelegen toevluchtsoord met alle nodige voorzieningen.


Overige faciliteiten op East Sister Rock Island:

 • Privéstrand: Het eiland heeft een prachtig privéstrand waar bewoners kunnen ontspannen en genieten van de zon.
 • Weelderige vegetatie: Het eiland is omgeven door weelderige vegetatie en tropische landschappen, wat bijdraagt aan de idyllische sfeer.
 • Watersportactiviteiten: Bewoners kunnen genieten van verschillende watersportactiviteiten, zoals varen, vissen, snorkelen en duiken.
 • Privacy en exclusiviteit: East Sister Rock Island biedt ultieme privacy en exclusiviteit, ver weg van de drukte van het vasteland.
 • Azuurblauw water: Het eiland is omgeven door helder, azuurblauw water, wat een prachtig uitzicht biedt en mogelijkheden biedt voor zwemmen en andere wateractiviteiten.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...