Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Duurste penthouse in Miami zonet verkocht voor 27 miljoen

Duurste penthouse in Miami zonet verkocht voor 27 miljoen

Zilbert International Realty heeft onlangs verklaard dat het duurste appartement ooit in Zuid-Florida is verkocht, een ultramodern penthouse dat voorheen werd gebruikt door beroemde beroemdheden als Simon Cowell, Jim Carrey en Madonna, werd verkocht voor maar liefst €27 miljoen. Het heeft het vorige record verbroken, opgericht in mei, van €25 miljoen, in handen van het legendarische Sky Mansion. De nieuwe recordhouder bezet volledig de 7100 vierkante meter van de 40e verdieping van The Setai, vlakbij het fantastische Miami Beach.

Het beschikt in totaal over 4 slaapkamers en 6 badkamers, allemaal met een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan. Het penthouse heeft verder een royaal terras, een privézwembad en een hot tub. De armaturen in de badkamers zijn buitengewoon begiftigd door twee bekende namen in het veld - Dorenbracht en Duravit. Dit prachtige Setai-penthouse werd in 2010 door de vorige eigenaren gekocht voor €15 miljoen, volgens sommige rapporten afkomstig van Wall Street Journal.

Sindsdien is het verhuurd aan sterren uit Hollywood, voor een verbijsterende €30.000 per nacht. De nachttarieven leken intrigerend aantrekkelijk te zijn voor de eerder genoemde legendarische mensen, ook al is dit absoluut verre van het beste penthouse waarover we tot nu toe hebben geschreven. We zijn echter erg benieuwd naar de identiteit van de laatste koper.