Privé-eiland Little Pipe Cay Bahama's staat te koop

Little Pipe Cay een privé-eiland op de Bahama's

Wie een vakantiehuis te gewoontjes vindt, heeft geluk: het privé-eiland Little Pipe Cay in de Bahama's staat opnieuw te koop voor €100 miljoen. Deze prijs ligt €15 miljoen hoger dan bij de vorige verkoop in 2018. Maar waarom zou iemand zoveel geld uitgeven aan een eiland?

Een van de redenen is dat de Covid-19-pandemie ervoor heeft gezorgd dat veel mensen op zoek zijn naar meer afgelegen locaties om te ontsnappen aan de drukte van de stad. Het bezitten van een privé-eiland biedt de ultieme ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven.

Little Pipe Cay biedt ook enkele geografische voordelen ten opzichte van andere eilanden. Het bevindt zich in de 350-eiland Exumas-archipel en is dus gemakkelijk te bereiken vanuit Miami. Het eiland van 40 hectare is ook meer ontwikkeld dan de meeste andere eilanden. Het beschikt over zes gemeubileerde gebouwen, waaronder een hoofdresidentie van 5.300 vierkante meter met een primaire slaapkamer met dubbele badkamers en inloopkasten. Daarnaast is er een aparte structuur voor entertainment met een eethoek, een pub, een spa en een fitnessruimte. Op het terrein bevinden zich ook vier pensions, pakhuizen en personeelsverblijven.

Het onderhoud van het eiland is echter niet goedkoop. De bedrijfskosten bedragen ongeveer €1,5 miljoen per jaar. Maar er is ook ruimte om geld te verdienen. De toekomstige eigenaar zou het eiland kunnen transformeren in een resort, vergelijkbaar met het Necker Island van Sir Richard Branson, en winst kunnen maken.

Little Pipe Cay was eigendom van investeerder en zakenman Michael Dingman, die het eiland heeft ontwikkeld tot wat het nu is. Dit prachtige eiland biedt de ultieme ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven en is een unieke kans voor diegenen die bereid zijn om te investeren in een stukje paradijs.

Het is echter belangrijk op te merken dat het bezitten van een privé-eiland niet voor iedereen is weggelegd. De kosten voor onderhoud en de infrastructuur kunnen hoog oplopen, en het kan moeilijk zijn om het eiland te beheren als de eigenaar niet ter plaatse woont.

Toch blijft de aantrekkingskracht van het bezitten van een privé-eiland bestaan. Het biedt een gevoel van exclusiviteit, privacy en luxe dat moeilijk te evenaren is. Voor sommige mensen is het bezitten van een eiland een levensstijlkeuze, een investering en een droom die uitkomt.

Of je nu op zoek bent naar een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, of gewoon wilt genieten van de exclusiviteit en privacy van een privé-eiland, Little Pipe Cay biedt het allemaal. Met zijn prachtige landschap, luxe accommodaties en gunstige ligging in de Exumas-archipel, is het eiland zeker een unieke en aantrekkelijke optie voor diegenen die op zoek zijn naar een bijzonder bezit.

Over Little Pipe Cay

Little Pipe Cay is een privé-eiland gelegen in de Exumas-archipel van de Bahama's. Het eiland is ongeveer 40 hectare groot en beschikt over prachtige stranden, helderblauwe wateren en een ongerepte natuur.

Het eiland is in het bezit geweest van investeerder en zakenman Michael Dingman, die het eiland heeft ontwikkeld tot wat het nu is. Het eiland beschikt over zes gemeubileerde gebouwen, waaronder een hoofdresidentie van 5.300 vierkante meter met een primaire slaapkamer met dubbele badkamers en inloopkasten. Daarnaast is er een aparte structuur voor entertainment met een eethoek, een pub, een spa en een fitnessruimte. Op het terrein bevinden zich ook vier pensions, pakhuizen en personeelsverblijven.

Het is echter bekend dat Little Pipe Cay beschikt over verschillende gemeubileerde gebouwen, waaronder een hoofdresidentie, vier pensions, pakhuizen en personeelsverblijven. Daarnaast zijn er faciliteiten voor entertainment, zoals een eethoek, pub, spa en fitnessruimte.

Het is ook bekend dat Little Pipe Cay in de Exumas-archipel van de Bahama's ligt en een prachtige omgeving biedt met witte zandstranden, helderblauwe wateren en ongerepte natuur. Het eiland is een populaire bestemming voor degenen die op zoek zijn naar exclusiviteit, privacy en luxe, en trekt regelmatig beroemdheden en miljardairs aan.

Het eiland is een populaire bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar exclusiviteit, privacy en luxe. Het is ook populair bij beroemdheden en miljardairs, die het eiland graag bezoeken om te ontspannen en te genieten van de rust en schoonheid van de Bahama's.

Hoewel het bezitten van een privé-eiland een aantrekkelijke optie kan zijn voor sommigen, is het belangrijk om te overwegen dat het onderhoud en de infrastructuur van het eiland veel kosten met zich mee kunnen brengen. Toch blijft Little Pipe Cay een prachtig en uniek bezit, dat zeker de aandacht trekt van diegenen die op zoek zijn naar exclusiviteit en luxe in een prachtige omgeving.

Bezoek Website
Privé-eiland Little Pipe Cay Bahama's staat te koop
Privé-eiland Little Pipe Cay Bahama's staat te koop
Privé-eiland Little Pipe Cay Bahama's staat te koop
Privé-eiland Little Pipe Cay Bahama's staat te koop