Dit majestueuze pand aan Beachside Avenue is ieders droomhuis

Dit majestueuze pand aan Beachside Avenue is ieders droomhuis

Trots zittend op meer dan twee hectare weelderig onderhouden pand in een exclusief gebied van Westport, Connecticut, deze spectaculaire 11.000 vierkante meter. Ft. herenhuis aan het water ziet eruit als ieders droomhuis. Het werd ontworpen door de gerenommeerde architecten Ferguson & Shamamian en gebouwd in 2007 door Paul Tallman, met niets anders dan de hoogste kwaliteitsnormen in gedachten.

Het hele pand wordt omarmd door 125 meter van de waterkant van Long Island Sound, terwijl het landgoed wordt geleverd met 7 slaapkamers, 7 complete badkamers en 3 gedeeltelijke baden, met tal van woon- en openbare kamers, en een gedurfd gevoel voor stijl dat ons lijkt te herinneren aan de grootsheid van de oude wereld. Prachtige details en op maat gemaakte meubels, hoge plafonds, grote ramen en een spectaculair uitzicht op zee en uitzicht op de tuin geven dit huis een ingetogen elegantie en natuurlijke schoonheid die moeilijk te overtreffen is. Het goede nieuws is dat dit majestueuze pand aan Beachside Avenue onlangs te koop is aangeboden, en als u het zich kunt veroorloven om €20 miljoen te betalen voor uw droomhuis, kunt u misschien binnenkort intrekken.

De toekomstige bewoners zullen ook kunnen genieten van een prachtig terras aan zee, met trappen die recht naar Long Island Sound leiden. Maar het betoverende huis voor u beschikt ook over tal van ultramoderne voorzieningen, zoals een gastronomische keuken, uitgerust met hoogwaardige apparatuur, twee master suites, een bioscoop met 18 zitplaatsen, een fitnessruimte, verschillende open haarden, een grote garage en nog veel, veel meer. Het is een zeldzame kans om een van de mooiste huizen aan de „Connecticut Gold Coast” te bezitten.