Deze voormalige luxe villa van Bruce Willis staat opnieuw te koop

Bruce Willis' voormalige landgoed in de Turks- en Caicoseilanden staat opnieuw te koop en is gelegen op het privé-eilandresort Parrot Cay. Het landgoed omvat een gerenoveerd hoofdgebouw en twee villa's die zijn verspreid over zeven hectare weelderige vegetatie. Het complex beschikt over 12 slaapkamers en 14 badkamers, en biedt in totaal 35.000 vierkante meter woonoppervlak. Bovendien zijn er 17.000 vierkante meter aan buitenterrassen met vier zwembaden die worden beschermd door rijen kokos-, banaan- en papajabomen. Het landgoed ligt aan een privébaai met meer dan 1.000 meter suikerachtig wit zand en turquoise water. Het complex beschikt ook over een yogaviljoen en een speeltuin met een piratenschip.

Het landgoed omvat drie met hardhout beklede huizen en biedt 13.500 vierkante meter aan woonruimte binnen en nog eens 18.000 vierkante meter onder dak, evenals 18.000 vierkante meter aan buitenterras met vier zwembaden, voor een totaal van ongeveer 36.000 vierkante meter. Het hoofdgebouw is het hart van het landgoed en heeft zes slaapkamers en is perfect voor het verzamelen van familie en vrienden met voldoende entertainment en kinderruimtes. Twee onafhankelijke villa's omvatten de primaire suite met gastenkamers ten noorden van het hoofdgebouw en een gastenvilla met drie slaapkamers, gelegen op discrete afstand van het centrale gebied en elk met hun eigen grote zwembaden. De locatie biedt voldoende ruimte voor extra uitbreiding, indien gewenst.

Het hoofdgebouw ondergaat momenteel een volledige renovatie en beschikt over bijna 11.000 vierkante meter aan leefruimte onder één dak, waarbij het hele bovenste niveau is gewijd aan een droomruimte voor meerdere doeleinden voor kinderen. Op het hoogste niveau is de grote kamer geflankeerd door een weelderige filmkamer en gastenkamers. Het terrein is uitnodigend en spreekt tot een elegantie op blote voeten, met weelderige gazons, een schaduwrijk yogapaviljoen aan het strand, een kinderspeelplaats met een origineel piratenschip, en verschillende kokos-, bananen- en papajabomen.

Het landgoed wordt onderhouden door toegewijd personeel en aangevuld met het COMO-management van Parrot Cay, dat op maat gemaakte diensten biedt voor eigenaren, zoals landgoedbeheer, huishouding, bevoorrading, gerenommeerde butlerdiensten en verhuurprogrammabeheer. Eigenaren hebben volledige toegang tot Parrot Cay'srestaurants, Beach Club, fitness, Kid'sClub en COMO Shambhala Spa, evenals andere voortreffelijke ervaringen die worden aangeboden door het COMO-resort.

Het beroemde privé-eilandresort is gemakkelijk bereikbaar vanaf Providenciales via een van de privéboten van Parrot Cay. Providenciales is bereikbaar vanuit verschillende grote Amerikaanse steden, waaronder vluchten van 90 minuten vanuit Miami, evenals reguliere vluchten van drie uur vanuit New York, en beschikt over twee privé-FBO s.

Het landgoed op Parrot Cay, Turks- en Caicoseilanden, werd oorspronkelijk in 2000 gekocht door Bruce Willis en zijn ex-vrouw Demi Moore voor $ 7,5 miljoen. Het complex is onlangs gerenoveerd en wordt nu te koop aangeboden voor $ 33 miljoen. Het beschikt over meerdere huizen aan het strand, waaronder een hoofdgebouw en twee villa's, in totaal 12 slaapkamers en 14 badkamers, evenals 4 zwembaden en 17.000 vierkante meter aan buitenterrassen.

Parrot Cay, waar het landgoed zich bevindt, is een privé-eilandresort in de buurt van de Bahama'sen biedt rust en privacy, weg van de drukte van het vasteland. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden en turquoise wateren, evenals het COMO Shambhala Retreat, een wellnesscentrum dat is gericht op gezondheid en welzijn. Het resort biedt ook verschillende restaurants, een fitnesscentrum, een kinderclub en een breed scala aan activiteiten, waaronder snorkelen, duiken en vissen.

Het landgoed wordt momenteel vermeld bij Sotheby'sInternational Realty. Potentiële kopers kunnen contact opnemen met de makelaar voor meer informatie over het onroerend goed.

Meer over het eilandresort Parrot Cay

 

Parrot Cay is een exclusief privé-eilandresort dat behoort tot de archipel van Turks- en Caicoseilanden, in het Caribisch gebied. Het eiland is omgeven door kristalhelder turquoise water en ongerepte witte zandstranden, en staat bekend om zijn luxe accommodaties, privévilla's en resorts die worden bezocht door beroemdheden en VIP-gasten.

Het COMO Parrot Cay resort is het meest prominente en gevierde resort op het eiland, met een scala aan voorzieningen en diensten die zijn ontworpen om een ​​ontspannen, luxe en verfijnde ervaring te bieden aan de gasten. Het resort beschikt over exclusieve restaurants, een spa van wereldklasse, fitnessfaciliteiten en een prachtig zwembad.

Het eiland is ook de thuisbasis van een privélandgoed, bekend als The Residence, dat momenteel te koop staat. Het landgoed beschikt over drie prachtige met hardhout beklede huizen met in totaal 12 slaapkamers, 14 badkamers, en 35.000 vierkante meter aan woonruimte. De huizen zijn omgeven door weelderige tropische tuinen en worden beschermd door rijen kokos-, banaan- en papajabomen.

Parrot Cay biedt ook tal van activiteiten en recreatieve mogelijkheden, waaronder snorkelen, duiken, vissen, kajakken en paddleboarden. Het eiland is een populaire bestemming voor watersportliefhebbers, maar er zijn ook mogelijkheden om de omgeving te verkennen via wandeltochten, fietstochten en begeleide natuurwandelingen.

Vanwege zijn exclusiviteit en privacy is Parrot Cay een populaire bestemming voor beroemdheden en beroemdheden. Het eiland is ook bekend om zijn adembenemende zonsondergangen, prachtige landschappen en rustige, ontspannen sfeer.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...