Deze villa van acteur David Spade kan van jou zijn voor $20 miljoen dollar

David Spade, voormalig Saturday Night Live-alumnus, is na bijna twee decennia klaar om afscheid te nemen van zijn stijlvolle woning in Beverly Hills. Het landgoed, dat is ontworpen door meesterarchitect Edward Fickett, AIA, ligt op driekwart hectare in de Trousdale Estates-gemeenschap en biedt privacy, volume en resortachtige voorzieningen, waaronder een tennisbaan. Het huis, dat gebouwd is in 1978, heeft een opvallend designtalent en kamerhoge ramen die een betoverend uitzicht bieden op de stad en de Stille Oceaan. Het huis heeft een open en veelzijdige plattegrond met een lichte en heldere formele woonkamer, een overdekte woonboom en een verhoogde eetkamer. Een ruime mastersuite op de bovenverdieping heeft het allemaal: een loft, dubbele badkamers, inloopkasten en een terras met adembenemend uitzicht.

De zonovergoten, gastronomische keuken is gerenoveerd met een gedurfd, maar toch klassiek palet en afgewerkt met een groot eiland aanrecht, een ontbijtbar en fijne apparaten. Een zitkamer is voorzien van een entertainersbar met 6 zitplaatsen, een dubbelzijdige open haard, uitzicht op de boomtoppen en toegang tot een vlak grasveld buiten. De buitenkant van het huis biedt een uitnodigende achtertuin met zwembad en groot terras, een full-size en verlichte noord/zuid-tennisbaan, een vuurplaats en een royale ruimte voor een bijeenkomst.

De gastheer van Bachelor in Paradise zag in 1990 voor het eerst een luchtfoto van het pand en wist meteen dat hij het wilde kopen. 'Het zag er zo cool uit, het was de oude jaren 70-stijl en ik wilde het op de juiste manier', zei hij in een interview. Hoewel Spade het huis in eerste instantie kocht vanwege de 'goede sfeer', gelooft de 57-jarige dat hij klaar is voor verandering, maar 'zou er gemakkelijk nog steeds kunnen zijn'.

Om de bal aan het rollen te krijgen, kocht hij afgelopen herfst een nieuw huis voor €13,85 miljoen in de beroemde Hollywood Hills. De nieuwe woning heeft naar verluidt ook een modern ontwerp, maar het is veel groter dan het huis in Beverly Hills, met een overspanning van ongeveer 11.300 vierkante meter. Het heeft zelfs een theater dat hij mogelijk zal gebruiken om podcasts op te nemen. Met de verkoop van zijn Beverly Hills-woning, die te koop staat voor €8,5 miljoen, kan Spade dus beginnen aan een nieuwe fase in zijn leven.

Het is niet ongebruikelijk dat beroemdheden regelmatig verhuizen en hun woningen veranderen, en David Spade is hier geen uitzondering op. Hij is naar verluidt altijd op zoek naar nieuwe avonturen en uitdagingen, en zijn nieuwe huis in Hollywood Hills lijkt hier perfect bij te passen. Het huis, dat ongeveer drie keer groter is dan zijn voormalige woning in Beverly Hills, biedt veel mogelijkheden en heeft een modern ontwerp.

De Hollywood Hills-gemeenschap is een populaire woonlocatie voor beroemdheden en biedt een prachtig uitzicht op de stad en de omliggende heuvels. Het gebied heeft een rijke geschiedenis en heeft door de jaren heen vele beroemde bewoners gehad. Het is een rustige en serene plek om te wonen, maar toch dicht genoeg bij de stad om te genieten van alles wat Los Angeles te bieden heeft.

Het is niet bekend wat Spade van plan is met zijn nieuwe huis, maar het theater in het huis suggereert dat hij misschien van plan is om zijn creatieve projecten voort te zetten. Spade is altijd al betrokken geweest bij verschillende projecten, waaronder comedy-shows, films en televisieprogramma s, en het nieuwe huis biedt hem de ruimte en de middelen om verder te gaan met zijn carrière.

Beverly Hills is een zeer gewilde locatie om te wonen en heeft vele luxe huizen en woningen in het aanbod. Trousdale Estates, waar David Spade'svoormalige woning zich bevindt, is een exclusieve en veilige gemeenschap die bekend staat om zijn prachtige uitzichten en luxe huizen. Het is een zeer gewilde woonlocatie voor beroemdheden en succesvolle mensen en biedt veel privacy en rust.

David Spade'swoning is een prachtig voorbeeld van de architectuur uit de jaren 70 en is ontworpen door de gerenommeerde architect Edward Fickett. Het biedt veel ruimte en licht en is ideaal voor mensen die houden van een open en veelzijdige plattegrond. De woning is zeer goed onderhouden en gerenoveerd met behoud van de originele kenmerken en details. De woning heeft ook een ruime achtertuin met zwembad, tennisbaan en vuurplaats, waardoor het perfect is voor entertainment en bijeenkomsten.

Het feit dat de woning ooit eigendom was van David Spade zal ongetwijfeld de interesse wekken van potentiële kopers die op zoek zijn naar een woning met een rijke geschiedenis en connectie met Hollywood. Bovendien is Beverly Hills een zeer gewilde locatie om te wonen vanwege de uitstekende voorzieningen en de nabijheid van de beste winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden die Los Angeles te bieden heeft.

Al met al lijkt David Spade klaar voor een nieuwe fase in zijn leven, met een nieuw huis en nieuwe mogelijkheden. Zijn voormalige woning in Beverly Hills zal ongetwijfeld veel interesse wekken bij potentiële kopers vanwege de prachtige architectuur en de uitstekende locatie. Het is een unieke kans om een ​​stukje geschiedenis en een prachtig huis te bezitten in een van de meest gewilde gemeenschappen van Los Angeles.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...