Deze Spaanse woning in Huelva is een van de duurste boerderijen in Andalusië

Wonen in luxe in het hart van de Sierra de Aracena en Picos de Aroche is dan blikbaar toch mogelijk. Als jij een van die gelukkigen bent die zich een droomleven kan veroorloven, zal deze indrukwekkende woning in Zufre je sprakeloos achterlaten. Het is een luxe typische Andalusische boerderij met een landgoed van ongeveer 166 hectare.

Je kunt het vinden op verschillende online portals waar ze het beschrijven als een "prachtige en luxueuze Andalusische woning met een boerderij van 166 hectare en 12 boxen, gelegen in het indrukwekkende natuurpark Sierra de Aracena, op slechts 30 minuten van Sevilla".

Deze buitengewone boerderij in Huelva is perfect voor liefhebbers van natuur en buitenactiviteiten, aangezien het minder dan een uur rijden is van de Atlantische kust en vijf golfbanen. De boerderij of in het Spaans "cortijo", is gebouwd in 2004, beschikt over alle comfort van de 21e eeuw, met respect voor de traditionele esthetiek (stenen schouwen) en sommige constructies zoals de stallen en magazijnen.

De 800 m2 van het huis is verdeeld over twee niveaus rond een centrale patio, verdeeld in acht suites, 6 badkamers en een toilet, een ruime eetkamer ideaal voor het ontvangen van bezoekers, en een fitnessruimte met sauna en jacuzzi. De twee kamers van de boerderij vallen op, één op dubbele hoogte en met een bibliotheek op het kastanjehouten en smeedijzeren balkon. De constructie van de majestueuze interieurs is uitgevoerd met materialen van topkwaliteit die, meesterlijk gecombineerd, een luxueuze omgeving creëren zonder opsmuk.

De boerderij heeft houten borders, leisteen, marmer en traditionele kleivloeren, stralingsverwarming en indrukwekkende originele glas-in-loodramen die zijn teruggevonden in de oude paleishuizen van Sevilla. Deze buitengewone boerderij heeft tuinen, fonteinen, een zwembad, een magazijn van 400 m2, stallen met 12 boxen en een privéterras, een conciërgewoning en andere kamers met verschillende faciliteiten en diensten.

De vraagprijs voor deze plek is weliswaar 5 miljoen euro, niet weinig en best steving als je rekening houdt met het feit dat Huelva niet de beste ligging is, maar kenners die op zoek zijn naar privacy en rust zullen ongetwijfeld de waarde kunnen inschatten van deze uitzondering op de vastgoedmarkt.

Sierra de Aracena

De Sierra de Aracena is een bergketen in het westen van Andalusië, in de provincie Huelva, Spanje. Het is onderdeel van het natuurpark Sierra de Aracena en Picos de Aroche, dat een oppervlakte van meer dan 186.000 hectare beslaat en bestaat uit bossen, valleien en bergen. Het gebied staat bekend om zijn ongerepte natuur en is populair bij natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers.

De Sierra de Aracena biedt een gevarieerd landschap met glooiende heuvels, ravijnen, beken en grotten. De hoogste top is de Cerro de San Cristóbal, met een hoogte van 960 meter. De bergen zijn bedekt met uitgestrekte bossen van kurkeiken, steeneiken, kastanjebomen en pijnbomen, die een thuis bieden aan een verscheidenheid aan dieren, waaronder wilde zwijnen, herten, reeën, lynxen en adelaars.

De dorpen en steden in de Sierra de Aracena hebben een rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Veel van hen hebben prachtige architectuur, smalle straatjes en historische monumenten, zoals kerken, kastelen en paleizen. Een aantal van de meest populaire plaatsen om te bezoeken zijn Aracena, met zijn kasteel en grotten van Wonderen, en Almonaster la Real, met zijn 10e-eeuwse moskee.

De Sierra de Aracena is ook beroemd om zijn gastronomie, met lokale specialiteiten zoals ham, kazen, paddenstoelen en honing. Het is ook een belangrijk gebied voor de productie van biologische producten en de teelt van citrusvruchten en olijven.

Picos de Aroche

Picos de Aroche is een natuurpark in het zuiden van Spanje, gelegen in de Sierra Morena in de provincies Huelva en Sevilla. Het park beslaat een oppervlakte van ongeveer 28.000 hectare en bestaat uit bergketens, valleien, bossen en rivieren. Het is de thuisbasis van vele diersoorten, waaronder wilde zwijnen, herten, lynxen en roofvogels. Het park is een populaire bestemming voor wandelaars, natuurliefhebbers en mensen die willen genieten van de rust en stilte van de natuur. Er zijn verschillende wandelroutes die door het park lopen en die bezoekers de mogelijkheid bieden om de verschillende landschappen en uitzichten te bewonderen. Picos de Aroche is ook bekend om zijn gastronomie, met lokale specialiteiten zoals ham, paddenstoelen en wild.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...