Deze prachtige Villa Bellisima in Mt. Diablo is te koop

Deze prachtige Villa Bellisima in Mt. Diablo is te koop

Gevonden onder de zuidwestelijke hellingen van Mt. Diablo, in de omheinde, exclusieve gemeenschap van Blackhawk Country Club, Villa Bellisima is een van de mooiste woningen in Californië. Het adres is 228 S Ridge Ct., Blackhawk, Californië, Verenigde Staten, op glooiende met gras omwikkelde heuvels, met fantastisch verzorgde golfbanen en ongerepte luxe huizen. De noteringsprijs van €13,5 miljoen staat voor een Italiaans ontworpen gebouw, voltooid in 2008, met een adembenemend uitzicht vanuit vrijwel elk van de kamers.

Met binnenruimtes van 16.720 vierkante meter staat het herenhuis bovenaan een prachtig land van 0,96 hectare. Het bestaat uit 7 complete badkamers, 6 slaapkamers, 4 halve baden, een wijnkelder met 3.000 flessen temperatuurregeling, pianobar, speelkamer, zwembad, eersteklas thuisbioscoopsysteem met meerdere niveaus met 20 zitplaatsen en een door Habersham ontworpen keuken. De detaillering van het interieur is absoluut verbazingwekkend, met elke slaapkamer voorzien van dubbele mahoniehouten deuren, inloopkast, en-suite badkamer, eigen overdekte veranda met prachtig gebeitelde rand, zithoek en gashaarden. Het diner wordt gegarneerd met een eigen bar, net buiten de gastronomische keuken.

Het is geschikt voor een fatsoenlijke 16 gasten, perfect voor familiebijeenkomsten. Bovendien beschikt het landgoed over 12 open haarden, 71 kolommen, 2.700 vierkante meter ondergrondse garages, ACME-lift, stralingsverwarmde vloeren overal, balzaal van 1.785 vierkante meter, 2.000 vierkante meter overdekte veranda's en nog veel meer.