Deze adembenemende Emirates Hills villa zou uw nieuwe thuis kunnen zijn

Dubai is een stad die vaak geassocieerd wordt met luxe en extravagantie. Deze stad biedt ongekende mogelijkheden voor wie op zoek is naar een leven vol pracht en praal. Binnen de stadsgrenzen bevindt zich Emirates Hills, een exclusieve wijk die het summum is van elegantie en verfijning. Welkom in een wereld waar dromen tastbare realiteit worden en waar elke dag geleefd wordt in een oase van comfort en weelde.

Emirates Hills, door insiders ook wel het ‘Beverly Hills’ van Dubai genoemd, is een getuige van schier eindeloze luxe en prestige. De villa’s hier stralen macht en klasse uit, en één residentie in het bijzonder zou heel goed uw nieuwe thuis kunnen zijn. Een thuis dat niet zomaar een plek is om te wonen, maar een ware triomf van residentiële schoonheid.

De poorten openen naar een domein dat zijn gelijke niet kent. De designvilla in Sector E van Emirates Hills is een parel onder de huizen, met een oppervlakte van 26.000 vierkante meter pure weelde. Het is met een vraagprijs van €35,1 miljoen niet enkel een huis, maar een fysieke manifestatie van luxe en grandeur. Bij het ontwerp is er geen compromis gesloten op het gebied van vakmanschap en aandacht voor detail – kenmerken die we enkel bij de meest luxueuze eigendommen ter wereld zien.

Materialen als eikenhout, staal en Jeruzalemsteen creëren samen een visuele symfonie die de esthetiek van de villa naar een hoger niveau tilt. Het overloopzwembad dat zich rondom de villa kronkelt, is een adembenemend architectonisch hoogstandje. Het biedt uitzicht op de indrukwekkende skyline van Dubai en vormt een perfect decor voor ontspannende avonden bij een verzonken vuurplaats of voor diners op een ruim terras waarbij de wereld letterlijk en figuurlijk aan uw voeten ligt.

Het interieur weerspiegelt rust en verfijning. Met zes slaapkamers, twaalf badkamers, waarvan acht volledig uitgerust, biedt deze villa meer dan voldoende eigen ruimte voor iedere bewoner. De master suite is een privétoevluchtsoord, compleet met een zitkamer, twee kleedruimtes en een spa-achtige badkamer. Dit alles dient om een niveau van comfort en elegance te bieden dat men enkel in de beste vijfsterrenhotels aantreft.

Binnenshuisarchitecten zoals Jean Louis Manguie en Mauro Lipparini hebben hun creativiteit losgelaten op het interieur, terwijl landschapsarchitect Vladimir Djurovic heeft gezorgd voor een tuin die de villa perfect aanvult. Voor de bewoners zijn de faciliteiten schier onbeperkt. Zo zijn er twee state-of-the-art keukens waar de heerlijkste gerechten tot leven komen, een eigen gym en spa om tot rust te komen en een ondergrondse garage die groot genoeg is voor een indrukwekkende verzameling auto's. Filmavonden zijn nooit meer hetzelfde met een eigen privébioscoop en dankzij een geavanceerd domoticasysteem kan elke voorziening in het huis met een simpele druk op de knop geregeld worden.

De zoektocht is aan voor diegene die dit niveau van luxe weet te waarderen. Iemand die begrijpt wat het betekent om in een wereld zonder compromissen te leven. De woning in Emirates Hills is niet slechts een plaats om te verblijven; het is een belofte voor een exclusief leven, een bestaan waar elke dag een nieuwe kans is om te kijken hoe ver uw dromen u kunnen brengen.

Stelt u zich eens voor dat u behoort tot de elite van de wereld, wonend in een omgeving waar luxe geen grenzen kent. Dit is uw kans om stappen te zetten in een wereld die zo uit een sprookjesboek lijkt te komen, uw kans om te leven in wat met recht een paradijs op aarde genoemd mag worden. Bent u klaar om het ultieme thuis te vinden in de Emirates Hills van Dubai? Uw nieuwe leven wacht op u, een leven dat belooft net zo magnifiek te zijn als de villa zelf.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...