Deze adembenemende Emirates Hills villa zou uw nieuwe thuis kunnen zijn

Deze adembenemende Emirates Hills villa zou uw nieuwe thuis kunnen zijn

Waar anders dan in Dubai? Deze betoverende Emirates Hills-villa biedt 26.000 vierkante meter puur plezier en toont het beste op het gebied van architectonisch ontwerp en gebruikte materialen. Genesteld in Sector E, was dit prachtige pand bedoeld als een sereen gezinswoning, een volledige residentie met uitzicht op de golfbaan met veel dingen te bieden om het coole prijskaartje van €35,1 miljoen te rechtvaardigen. Geïmporteerd eikenhout, prachtige stalen balken en zeldzame Jeruzalemsteen zijn zorgvuldig gebruikt om het majestueuze huis voor je te creëren. De villa beschikt ook over een ongelooflijke entertainmentruimte in de buitenlucht, waaronder een overloopzwembad over de volledige lengte, een stenen verzonken vuurplaats en een buitenterras, vanwaar u na zonsondergang kunt genieten van een zalig uitzicht op de skyline.

Dit huis met meerdere verdiepingen draait helemaal om kwaliteit en elegantie en wordt geleverd met zes slaapkamers, 8 volledige baden en 4 gedeeltelijke baden. De master suite is speciaal ontworpen met volledige privacy in gedachten, ook met twee zeer grote kastruimtes voor hem en haar en een zitkamer - de schandalige badkamer zou indruk moeten maken op iedereen.

Interieurontwerpers Jean Louis Manguie en Mauro Lipparini waren betrokken bij het project, terwijl Vladimir Djurovic de unieke buitenruimtes van de villa creëerde. Natuurlijk is er een lange lijst met functies, waarvan we de twee ultramoderne keukens zullen noemen, de spa & home gym, een ondergrondse parkeergarage, de entertainmentruimte voor thuisfilmavonden en volledige domotica. Bent u klaar om naar Emirates Hills te verhuizen?