Deze adembenemende Emirates Hills villa zou uw nieuwe thuis kunnen zijn

Stelt u zich eens voor dat u thuiskomt in een van de meest luxueuze en begerenswaardige wijken ter wereld. Waar we het over hebben is niet minder dan Emirates Hills in Dubai, een enclave waar extravagantie en grandeur naadloos samengaan met comfort en privacy. In het hart van deze exclusieve buurt prijkt nu een adembenemende villa die niet alleen uw dromen kan vervullen, maar ook alle verwachtingen kan overstijgen.

Emirates Hills wordt vaak het Dubai's equivalent van Beverly Hills genoemd en staat bekend om zijn statige woningen en de elite die er woont. De woning in kwestie, gelegen in Sector E, is een toonbeeld van luxe en exclusiviteit. Met een woonoppervlakte van maar liefst 26.000 vierkante meter, vertegenwoordigt dit huis een uitzonderlijke residentiële pracht.

Het herenhuis, geschat op een waarde van €35,1 miljoen, biedt bijzondere aspecten die u doen versteld staan. Het pand heeft een modern architectonisch ontwerp met een zeldzame combinatie van eikenhout, stalen balken en Jeruzalemsteen. Deze materialen zijn zorgvuldig gekozen en leveren een unieke uitstraling en sfeer op die u bij elke stap ervaart.

De buitenkant van de villa is net zo indrukwekkend als het interieur. De buitenruimte biedt een adembenemend overloopzwembad dat zich uitstrekt langs de volledige lengte van de woning. Een verzonken vuurplaats en een royaal terras vormen de perfecte setting voor ongeëvenaard buitenentertainment. Imagineer uzelf genietend van de Dubai skyline, terwijl de zon langzaam ondergaat en de lichten van de stad fonkelen in de verte.

Binnenin de villa treft u een smaakvol decor aangevuld met een minutieuze aandacht voor detail en perfectie. Met zes slaapkamers, 8 volledige badkamers en 4 gedeeltelijke badkamers biedt het huis een overvloed aan ruimte voor familie en gasten. De master suite onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke privacy en bevat twee royale kleedkamers. Een elegante zitkamer en een extravagante badkamer maken deze privé-oase compleet.

De binnenhuisarchitecten Jean Louis Manguie en Mauro Lipparini hebben hun expertise en stijl ingezet om een interieur te creëren dat zowel warmte als luxe uitstraalt. En buiten heeft landschapsarchitect Vladimir Djurovic ervoor gezorgd dat de tuinen en buitenomgevingen net zo betoverend zijn.

Qua faciliteiten laat deze villa niets te wensen over. Er zijn niet één, maar twee state-of-the-art keukens, een spa en home gym, een ondergrondse parkeergarage die groot genoeg is voor een uitgebreide autoverzameling, en een thuisbioscoop voor die ultieme filmervaring. Bovendien is de hele villa voorzien van domotica, waardoor u vanuit de comfort van uw stoel alles met een druk op de knop kunt bedienen.

Deze prachtige woning in Emirates Hills zoekt naar een koper die de fijnere dingen in het leven weet te waarderen en die verlangt naar een levensstijl zonder compromissen waar luxe en persoonlijke ruimte samenkomen. Bent u klaar om de stap te zetten naar een leven van ongekende elegantie in deze elite hoek van Dubai? Uw nieuwe thuis wacht op u, een plek waar dagelijkse realiteit de droom overstijgt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...