De duurste taco ter wereld kost $25.000!

De duurste taco ter wereld kost $25.000!

Is er iemand in de stemming voor een Taco? We weten zeker dat je je favoriete plek hebt, maar heb je ooit overwogen om voor de duurste taco ter wereld te gaan? Het Grand Velas Las Cabos, gelegen op het schiereiland Baja in Mexico, is de plek waar twee mensen precies €25.000 moeten bedenken voordat ze genieten van het heerlijke gerecht op Frida.

De gastronomische locatie van het resort is gespecialiseerd in gastronomische Mexicaanse gerechten, wat de met goudvlokken doordrenkte zachte maïstortilla gevuld met Kobe-rundvlees, kreeft, zwarte truffelbrie en natuurlijk Almas Beluga-kaviaar zou kunnen verklaren.

Verder is de salsa binnenin gemaakt met gedroogde Morita-pepers, Ley .925 Añejo tequila en kopi luwak. Juan Licerio Alcala, de chef-kok van Frida, is degene die je moet bedanken voor deze overweldigende presentatie. Bij Grand Velas Los Cabos gaat de traditionele keuken veel verder dan de grenzen, met als doel bezoekers unieke eetervaringen te bieden.

Maar hoe zit het met een drankje? Sta ons toe om een aanbeveling te doen, in dit geval zou een fles gemaakt van platina en witgoud perfect zijn voor zo'n exclusieve traktatie. Voor €150.000 kun je genieten van een fles Ley .925 Pasión Azteca Ultra Premium Añejo tequila, tenminste als je elke avond van 18.00 tot 23.00 uur bij Frida bent.

Uw reis naar Cabo San Lucas gaat in slechts enkele seconden van gewoon naar onvergetelijk!