Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Check deze ongelooflijke moderne luxe residentie in Maui, Hawaï

Check deze ongelooflijke moderne luxe residentie in Maui, Hawaï

Gelegen op het eiland Maui, is dit een van de mooiste woningen in Hawaï, geschat op €14,9 miljoen dollar en bijgenaamd „The Jewel of Kahana”. Ontworpen door Arri Lecron Architects, betekent het hele landgoed weelde. Het strekt zich uit over een oppervlak van 9.200 vierkante meter en beschikt over een prachtig gastenverblijf met slaapkamer en badkamer, terwijl het hoofdhuis zeven luxe slaapkamers met eigen badkamer omvat.

Perfect voor vele doeleinden, van feestplek tot gezinswoning, het omvat ook een garage voor drie auto's, sportbar en een ultramoderne spa. De waterval buiten biedt een adembenemend uitzicht, samen met de spa, die ook privacy, stilte en harmonie samenbrengt. Er is een fantastisch gevoel van vrijheid en helderheid bij het betreden van de hoofdwoning, die prachtig samengaat met het buitenthema. Natuurlijk licht komt binnen door kamerhoge ramen, het open ontwerp draagt ook bij aan deze staat. Daarnaast geeft het pand ook een gevoel van modernisme, dankzij de up-to-date meubels en accessoires.

De luxe wordt getoond door de hele stijl en het comfort van deze plek, terwijl de hoogwaardige architectuur ook bijdraagt aan het hele gevoel. Dankzij de omgeving, de stijl, het comfort en de hele lijst aan voorzieningen, is het absoluut een van de mooiste plekken om te wonen. Bovendien is er ook het strand in de buurt, dus het is zeker uitnodigend.