Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Caicos Paradise is voor 25 miljoen van jou

Caicos Paradise is voor 25 miljoen van jou

Stop met dromen, want het Paradijs kan eigenlijk worden bereikt zonder het volgende rijk te passeren. Waar je naar kijkt is Beachfront Turtle Tail, Providenciales TCI, Turks- en Caicoseilanden. Het nieuw voltooide tropische paradijs, genaamd Caicos Paradise, is nu op de markt voor ongeveer €25 miljoen.

Dat klinkt misschien als een schandalig bedrag, maar de spectaculaire residentie is elke cent waard. Deze luxe accommodatie ligt op een privéschiereiland van 4,5 hectare en biedt 400 meter aan adembenemende, panoramische watergevel. Het beschikt ook over een eigen aanlegsteiger van 90 meter voor het aanmeren van jachten. Probeer weg te komen van de ongelooflijke galerij hieronder en blijf op de hoogte. Dit weelderige pand pronkt met een ongelooflijk exterieur- en interieurontwerp en biedt een ongelooflijke aandacht voor detail en niveaus van verfijning.

Het biedt meer dan 15.000 vierkante meter aan ruimte, met accommodaties waaronder een hoofdgebouw met 5 slaapkamers plus een volledig onafhankelijk gastenverblijf met 2 slaapkamers en personeel ter plaatse - om de meest voor de hand liggende redenen. Voorzieningen zijn onder meer een fantastisch overloopzwembad rondom, met LED-verlichting, meerdere buitenlounge- en ligbedruimtes, een pizzaoven buiten als je je een beetje Italiaans voelt, een filmzaal, een speelkamer, evenals een wijnkelder. De volledig uitgeruste fitnessruimte, uitgebreide opslagruimte en een verlichte tennisbaan zijn allemaal welkome bonussen. De vraag is: wie zou met een goed verstand ooit dit paradijs willen verlaten?


Caicos Paradise is voor 25 miljoen van jou