Caicos Paradise is voor 25 miljoen van jou

Caicos Paradise is een nieuw voltooid tropisch paradijs op het Turks- en Caicoseiland Providenciales, dat nu op de markt is voor ongeveer €25 miljoen. Het pand is een privéschiereiland van 4,5 hectare en biedt 400 meter aan adembenemende, panoramische watergevel en heeft een eigen aanlegsteiger van 90 meter voor het aanmeren van jachten.

Dit luxueuze pand biedt meer dan 15.000 vierkante meter aan ruimte, met accommodaties waaronder een hoofdgebouw met 5 slaapkamers en een volledig onafhankelijk gastenverblijf met 2 slaapkamers en personeel ter plaatse.

Het pand heeft een ongelooflijk exterieur- en interieurontwerp met een ongelooflijke aandacht voor detail en niveaus van verfijning. Voorzieningen zijn onder meer een fantastisch overloopzwembad rondom met LED-verlichting, meerdere buitenlounge- en ligbedruimtes, een pizzaoven buiten, een filmzaal, een speelkamer, een wijnkelder, een volledig uitgeruste fitnessruimte, uitgebreide opslagruimte en een verlichte tennisbaan.

Deze accommodatie is ideaal voor degenen die op zoek zijn naar ongeëvenaarde luxe en privacy in een tropisch paradijs. Het interieur en exterieur van de villa zijn prachtig ontworpen met een hoge aandacht voor detail en niveau van verfijning. De accommodatie heeft talloze voorzieningen, waaronder een fantastisch overloopzwembad en meerdere buitenlounge- en ligbedruimtes, waar gasten kunnen genieten van de prachtige omgeving.

Andere voorzieningen zijn onder andere een volledig uitgeruste fitnessruimte, uitgebreide opslagruimte, een verlichte tennisbaan en een filmzaal en speelkamer. De villa beschikt ook over een wijnkelder, een pizzaoven buiten en een personeelsverblijf. De accommodatie biedt ook een eigen aanlegsteiger van 90 meter voor het aanmeren van jachten.

Naast de ongeëvenaarde architectuur en het adembenemende uitzicht op het water biedt Caicos Paradise ook een scala aan luxe faciliteiten en activiteiten. Gasten kunnen genieten van het infinity-zwembad met LED-verlichting en meerdere buitenlounge- en ligbedruimtes om te ontspannen en te genieten van de zon. De buitenkeuken met een pizzaoven is perfect voor een feestje of om te genieten van een heerlijke maaltijd in de openlucht.

Voor diegenen die liever binnen blijven, biedt de residentie ook een filmzaal en speelkamer om te ontspannen en te vermaken. Fitnessfanaten kunnen hun trainingsroutine bijhouden in de volledig uitgeruste fitnessruimte of een wedstrijd spelen op de verlichte tennisbaan. En voor de wijnliefhebbers is er een uitgebreide wijnkelder om te verkennen.

Maar dat is nog niet alles, want de locatie van Caicos Paradise biedt ook tal van activiteiten en attracties in de omgeving, zoals diepzeevissen, duiken en snorkelen, golfen en nog veel meer. En als u op zoek bent naar ontspanning en verjonging, bieden de nabijgelegen spa's en wellnesscentra tal van opties om te ontspannen en te genieten van een verkwikkende behandeling.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

One Broel Kortrijk luxueus residentieel project aan de Leie In de kijker

One Broel Kortrijk is een prestigieus woonproject gelegen in het hart van Kortrijk aan de oevers van de rivier de Leie. Het project is ontworpen en...