Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Cabot Saint Lucia: luxe op blote voeten op zijn best

Cabot Saint Lucia: luxe op blote voeten op zijn best
Wie de stad wil ontsnappen en naar een tropisch paradijs wil verhuizen, hoeft niet verder te kijken dan Cabot Saint Lucia, een spannende nieuwe ontwikkeling die optimaal gebruik maakt van de dramatische eilandomgeving. Cabot Saint Lucia ligt op 37,5 hectare grond — inclusief 2,4 km exclusief strand en kustlijn — biedt kopers een unieke kans om onroerend goed te kopen op het Caribische eiland Saint Lucia, met een mix van veel beschikbaar voor zowel op maat gemaakte woningen als kant-en-klare oplossingen. Het project is in 2022 voltooid en beschikt ook over de vierde golfbaan van Cabot en het tweede resort naast de vastgoedopties. De golfbaan van wereldklasse, gelegen boven de Atlantische Oceaan, is ontworpen door Bill Coore en Ben Crenshaw, met negen holes langs de oceaan, die elk een aanvulling vormen op het natuurlijke landschap en optimaal genieten van de buitengewone uitzichten.

De eerste collectie kant-en-klare woningen die beschikbaar zijn gekomen bij Cabot Saint Lucia zijn de prachtige Fairway Villas. Alle Fairway Villas bevinden zich op verschillende hoogtes over de camping en bieden uitzicht over de golfbaan naar de stranden en de oceaan erachter. Deze zorgvuldige positionering betekent ook dat de villa's genieten van een verkoelend briesje dat uit de oceaan komt. De halfvrijstaande villa's hebben een indeling voor drie of vier slaapkamers, met een focus op eigentijds design en binnen- en buitenleven.

Zoals bij elke woning in het bredere resort, is elke villa ontworpen met het oog op duurzaamheid, met inspanningen om het natuurlijke licht in de binnenruimtes te maximaliseren. Bijvoorbeeld een centrale binnenplaats die kan fungeren als buitenleefruimte en toch beschermd is tegen de elementen. Elke villa beschikt ook over een eigen terras en een overloopzwembad, waar de bewoners kunnen ontspannen, ontspannen en genieten van luie middagen onder de Caribische zon. Bij Cabot Saint Lucia kopen huiseigenaren niet alleen een woning, maar kopen ze ook een sterk gemeenschapsgevoel, waarbij ze zich aansluiten bij gelijkgestemde individuen en gezinnen die ook op blote voeten luxe zoeken. Alle bewoners hebben recht op een scala aan exclusieve lidmaatschapsvoordelen en voorzieningen, waaronder toegang tot de exclusieve strandclub Cabot Saint Lucia, sport- en fitnesscomplex, wellnesscentrum en zwembad aan het strand.

Cabot Saint Lucia bereiken is snel en eenvoudig vanuit verschillende bestemmingen. Er zijn meerdere directe vluchten naar het eiland en het bereiken van het resort vanaf zowel de internationale als de privéluchthavens is een gemakkelijke autorit door de weelderige tropische omgeving (30 minuten van de openbare luchthaven, 10 minuten van de privéluchthaven). U kunt ook privé-helikoptertransfers regelen van en naar luchthavens, of voor uitstapjes over het eiland.