Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Bruce Willis verkoopt zijn huis in Idaho voor 15 miljoen

Bruce Willis verkoopt zijn huis in Idaho voor 15 miljoen

De filmliefhebbers hebben altijd verschillende gadgets of objecten gekocht en gekocht die vroeger van acteurs waren. Degenen met genereuzere zakken hebben zich zelfs gehaast om eigendommen te kopen die toebehoorden aan sterren. Er is een nieuwe gelegenheid aan de horizon: de landgoedmarkt is onlangs vergezeld door Bruce Willis' Idaho Home, aan 157 Aspen Lakes in Hailey. Het pand meet ongeveer 20 hectare, het bestaat uit zes slaapkamers, zwembad, fitnessruimte, gastenverblijf en waterglijbanen.

Voor een prijs van €15 miljoen is dit zeker een harde klap voor de portemonnee. In The Idaho Mountain Express staat dat de gerenommeerde acteur het huis verkoopt omdat hij niet te veel tijd in het betreffende gebied kan doorbrengen. Enkele voorzieningen van het landgoed zijn: granieten douche en ingebouwde kast, twee verwarmde dekken, hoofdbad met een ontspannende jacuzzi, een gashaard en een geheel nieuwe plek om naar huis te bellen.

Het huis beschikt ook over een gastronomische keuken, terwijl de ontbijtzaal prachtig uitzicht biedt op het meer. Dit zijn echter niet alles: we moeten het verbeterde beveiligingssysteem, omheinde ingang, verwarmde balkons, live theater en muziek, skiën, fietsen noemen. Er zijn ook aangekondigd dat er nog twee gebouwen zullen worden verkocht. Er zijn de nachtclub op Hailey Main Street en de Mint Bar.