Bijzonder luxe huis aan het water in Crystal Bay Nevada te koop

Dit landgoed kijkt uit over Lake Tahoe en bevindt zich in Incline Village in de VS, in Crystal Bay, Nevada. De prachtige constructie vol glazen wanden en prachtige afwerkingen, staat nu te koop voor iedereen die dit stukje hemel wil. Voorheen het „Cliff House” genoemd, tijdens de projectfase, combineert deze prachtige residentie bruikbaarheid met elegantie en adembenemende uitzichten. Momenteel bekend als „The Lake House”, werd het ontworpen door de in San Francisco gevestigde studio Mark Dziewulski Architect.
Na een bouwproces dat vier jaar duurde, was het in februari 2010 eindelijk voltooid. Het heeft een indeling van vijf verdiepingen, met elementen gemaakt van glas, beton en staal. Over het algemeen bestaat het herenhuis uit vier slaapkamers met badkamers, een glazen trappenhuis met zes verdiepingen, een pier die uitsluitend bij het pand hoort en een prachtige glazen lift. De prijs voor dit onroerend goed is momenteel net zo verbluffend als het uiterlijk ervan - €43 miljoen.
We hebben „momenteel” gebruikt omdat de huidige eigenaren waarschijnlijk het bedrag moeten verlagen om het te kunnen verkopen.