Beroemde Chelston Estate in Bermuda staat te koop

Na meer dan 30 jaar dienst te hebben gedaan als de officiële Bermuda-residentie van de Amerikaanse consul-generaal, is het Chelston-pand aan het Grape Bay-strand in Bermuda een van de meest indrukwekkende eigendommen in het hele gebied. Het is onlangs te koop aangeboden voor een fantastische €45 miljoen. Het prachtige landgoed aan het strand werd naar verluidt gebouwd tussen 1939 en 1941, tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Gelegen op slechts een steenworp afstand van Hamilton, is het ontworpen voor Carbon Petroleum Dubbs. Het strekt zich uit over een enorm land van 14 hectare en werd gedurende drie jaar ingewikkeld gerenoveerd door een zorgvuldig geselecteerd team van internationale ambachtslieden, architecten en constructeurs. Het hoofdgebouw beslaat ongeveer 10.000 vierkante meter en wordt geleverd naast een gastenverblijf met drie slaapkamers, een personeelshuisje met twee slaapkamers, strandpaviljoen en een coquette poolhouse. Het landgoed omvat ook een croquetgazon, glooiende gazons met veel recreatiegebieden, omheinde ingang en een zwembad van 75 voet bij 40 voet zonder rand. Zelfs de grenzen van het Chelston Property zijn vrijwel fantastisch - het beroemde roze zand van Grape Bay Beach.
Laten we nu een kijkje nemen in het interieur - de hoofdwoning bestaat uit een eetkamer met behang, bibliotheek, eersteklas thuisbioscoop, fitnessruimte, familiekamer, zoutwateraquarium, kantoor, een managersuite met twee slaapkamers en twee badkamers, openslaande deuren, weelderige kamers, veel prachtige afwerking, een zeldzame Chinees stenen open haard en stoere plafonds - Bermuda-stijl. Het biedt ook een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Eén ding is zeer zeker: het is exclusief. Het heeft bezoeken gezien van beroemde figuren als Michael Douglas, krantencolumnist Ann Landers, Maureen, de dochter van president Ronald Reagan, twee voormalige staatssecretarissen, Henry Kissinger en Edwin Meese, president George Bush, vice-president Dan Quayle, senatoren John Perry, Edward Kennedy van Massachusetts, Chris Dodd uit Connecticut en John Breaux uit Louisiana, evenals voormalig Democratische presidentiële kanshebber Michael en mevrouw Dukakis, plus generaal Colin Powell.