Armani tekent voor nieuw onroerend goed in Saoedi-Arabië

Armani Hotels & Resorts heeft onlangs een spannende aankondiging gedaan die luxe reis- en woonervaringen in Saoedi-Arabië naar een nieuw niveau zal tillen. In samenwerking met de Diriyah Gate Development Authority (DGDA) zijn er plannen gemaakt voor de oprichting van een gloednieuw Armani Hotel in een gebied dat rijk is aan historie: de stad Diriyah.

Diriyah, gelegen op slechts een kwartier rijden van de bruisende metropool Riyadh, is een locatie met een diepgewortelde historische waarde. Het is bekend om At-Turaif, een UNESCO-werelderfgoedplaats, en voor de natuurlijke schoonheid van de Wadi Hanifah-vallei met zijn weelderige palmboomgaarden. De locatie wordt nog specialer doordat het binnenkort de thuisbasis zal zijn van het ambitieuze Diriyah-ontwikkelingsproject, dat als doel heeft een voetgangersgerichte bestemming te creëren die de culturele schatten van het land viert. Dit project bevat 13 onderscheidende districten met musea, culturele instellingen, culinair genot, residentiële ruimtes, horeca-, kantoor- en winkelgelegenheden en outdoor attracties.

De mode-icoon en stichter van het merk Armani, Giorgio Armani, heeft zich persoonlijk uitgesproken over zijn betrokkenheid bij dit project. Hij ziet het als een kans om gastvrijheid te combineren met levensstijl, op een wijze die past bij de subtiele nuances en omarmende kenmerken van de regio. Armani heeft al tien jaar ervaring met luxehotels in steden zoals Milaan en Dubai, en is nu klaar om deze nieuwe uitdaging in Saoedi-Arabië aan te gaan.

Het toekomstige Armani Hotel Diriyah belooft een weerspiegeling te zijn van Armani'sunieke visie op gastvrijheid en stijl. Het ontwerp integreert naadloos de essentiële lijnen en kostbare materialen in een spel van volumes, licht en schaduw die harmoniëren met de architectuur en het landschap van Saoedi-Arabië. Het interieurontwerpteam van Armani werkt samen met de lokale architecten om het hotel te ontwikkelen, wat zeker zal bijdragen aan een authentieke en rijke ervaring voor de gasten.

Jerry Inzerillo, de CEO van de Diriyah Gate Development Authority, toonde zich verheugd over de samenwerking met een prestigieus merk als Armani Hotels. Hij benadrukte dat de komst van Armani'smoderne gastvrijheid een frisse dynamiek en een uitzonderlijke gastervaring zal brengen in Diriyah, terwijl het gebied zich ontwikkelt tot een wereldwijde hotspot van cultuur en authenticiteit.

Het hotel zelf zal niet tekortschieten in pracht en praal. Met 70 luxueus ingerichte kamers, twee restaurants en een high-end spa biedt het Armani Hotel Diriyah straks een oase van wellness, gastvrijheid en ontspanning. De suites worden uitgerust met eigen spa-faciliteiten en zwembaden, en bieden gasten een exclusieve en intieme ervaring. Verder worden er ongeveer 18 exclusieve, vrijstaande ultra-luxe Armani Branded Residences gebouwd, die ook ontworpen en ingericht zijn door Armani. Deze woningen zullen royaal van opzet zijn, inclusief buitenzwembaden, aangelegde terrassen en daken, en zullen een toevoeging zijn aan het luxe segment van de vastgoedmarkt in Saoedi-Arabië.

Kortom, Armani'sentree in de vastgoedmarkt van Saoedi-Arabië belooft een mix van hoogwaardige hospitality en een verrijking van de luxe levensstijl te gaan bieden, geworteld in de rijke cultuur en geschiedenis van het land. Het Armani Hotel Diriyah zal ongetwijfeld een iconisch symbool worden van moderniteit en traditie, verweven op een plek die zowel bewoners als bezoekers zal verbazen en boeien.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

AsbestGigant.be: uw expert voor Asbestattesten In de kijker

In de huidige tijd is het bewustzijn over de gevaren van asbest binnen de vastgoed- en bouwindustrie van essentieel belang. AsbestGigant.be, gevest...