50.000 vierkante meter Utah Mega Mansion te koop voor $30 miljoen

50.000 vierkante meter Utah Mega Mansion te koop voor $30 miljoen

Gelegen in Springville, Utah, is dit prachtige herenhuis eigendom van de oprichter van Neways en de eigenaar van Sisel, Tom Mower.

Hoewel er enkele bronnen zijn die zeggen dat het meer dan 60.000 vierkante meter beslaat, suggereren geloofwaardiger bronnen dat het 50.000 vierkante meter beslaat. Dit mega-landgoed, voltooid in 2010, zou een van de grootste huizen in het hele land zijn die de afgelopen jaren zijn gebouwd.

Omheind en omgeven door een privéveld van 75 hectare, het bestaat uit in totaal 6 slaapkamers, 12 badkamers, grote dubbele trap, eersteklas thuisbioscoop, overdekt basketbalveld, overdekt zwembad versierd met een prachtige waterval, indoor schietbaan, fitnessruimte en een overvloed aan prachtige materialen zoals marmer en graniet.

Dit mega-herenhuis in Utah staat momenteel genoteerd voor een enorme €30 miljoen. Het is niet zo duur als je denkt aan de enorme omvang, omringende panorama's, voortreffelijke voorzieningen, ultieme technologie en de rustige sfeer waar het door wordt overspoeld.