Cirrus onthult de G2+ Vision Jet, de nieuwste ontwikkeling in privéjet luxe

Cirrus Aircraft, een bekende naam in de persoonlijke luchtvaart, heeft zijn nieuwste particuliere en zakelijke aanbod onthuld, de G2+ Vision Jet. Dit nieuwe model combineert een sportief silhouet en een prachtig interieur met verbeterde prestaties, connectiviteit en bekroonde veiligheidssystemen. De originele Vision Jet, 's werelds eerste eenmotorige Personal Jet, werd in 2016 gelanceerd en bood niet alleen een hoog niveau van comfort, maar was ook het enige turbinevliegtuig met een hele casco parachutesysteem, als standaarduitrusting. De G2 Vision, die in 2019 werd gelanceerd, had verschillende technologische upgrades en een verhoging in hoogte, snelheid en bereik.

De nieuw gelanceerde G2+ Vision van dit jaar maakt een nog gewaagder statement. Allereerst kan de Williams FJ33-5A-motor nu 20% betere prestaties leveren tijdens het opstijgen, dankzij het geoptimaliseerde stuwkrachtprofiel. Dit betekent een groter bereik, betere prestaties bij hoge temperaturen en grote hoogten, evenals toegang tot extra luchthavens in de wereld. De G2+ Vision introduceert ook de Gogo InFlight WiFi en USB-C-poorten, zodat passagiers en de piloot realtime kunnen communiceren met iedereen op de grond. Het biedt de grootste cabine in deze klasse, met veel beenruimte, premium lederen stoelen, klimaatregelingsfuncties en geluidsreductie.

De G2+ Vision biedt niet één, maar twee bekroonde veiligheidssystemen. Het eigen Cirrus Airframe Parachute System (CAPS) van het bedrijf ontving de Collier Trophy van de National Aeronautic Association. Ook Garmin's Safe Return Emergency Autoland, een systeem waarmee passagiers de jet in geval van nood met een druk op de knop kunnen landen, kreeg onlangs dezelfde trofee. Samen bieden deze twee een unieke veiligheidsoplossing die de G2+ Vision tot een echt betrouwbare persoonlijke jet maakt.

Voor extra plezier wordt de nieuwe jet geleverd met nieuwe kleurstellingen, zoals een levendige Volt of Bimini Blue. En elke Vision Jet-eigenaar kan genieten van een eersteklas piloottrainingservaring op de Vision Center Campus van het bedrijf. De G2+ Vision is de perfecte keuze voor reizigers die op zoek zijn naar een luxueuze ervaring met verbeterde prestaties en de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Een ander kenmerk van de G2+ Vision Jet is de ruime cabine met veel beenruimte. Dit maakt het vliegen comfortabeler, vooral tijdens langere vluchten. Het interieur van de jet is ook ontworpen met premium lederen stoelen en klimaatregelingsfuncties om de passagiers de best mogelijke ervaring te bieden.

Een ander belangrijk aspect van de G2+ Vision Jet is de verbeterde connectiviteit. Passagiers kunnen nu tijdens de vlucht gebruik maken van de Gogo InFlight WiFi en USB-C-poorten, waardoor ze in contact kunnen blijven met de rest van de wereld. Dit is vooral belangrijk voor zakelijke reizigers die tijdens de vlucht productief willen blijven.

Wat de veiligheid betreft, biedt de G2+ Vision Jet de beste en meest geavanceerde systemen die beschikbaar zijn op de markt. Het Casco Parachute-systeem van Cirrus is een unieke veiligheidsoplossing die is ontworpen om de veiligheid van de passagiers te garanderen in geval van een noodgeval. Garmin's Safe Return Emergency Autoland is ook een geweldige functie die passagiers de mogelijkheid biedt om het vliegtuig veilig te landen in geval van nood.

De G2+ Vision Jet is een indrukwekkende prestatie van Cirrus Aircraft en biedt het reizigers een ongekend niveau van luxe, comfort, prestaties en veiligheid. Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een privéjet die uitstekende prestaties, geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en een indrukwekkend interieur biedt.

  • De Cirrus G2+ Vision Jet beschikt over een Williams FJ33-5A-motor die nu 20% betere prestaties kan leveren tijdens het opstijgen dankzij het geoptimaliseerde stuwkrachtprofiel.
  • De G2+ Vision Jet heeft een groter bereik, betere prestaties bij hoge temperaturen en grote hoogten en biedt toegang tot extra luchthavens wereldwijd.
  • De jet heeft de grootste cabine in zijn klasse, met veel beenruimte, premium lederen stoelen, klimaatregelingsfuncties en geluidsreductie.
  • De G2+ Vision Jet biedt de Gogo InFlight WiFi en USB-C-poorten, zodat passagiers en de piloot realtime kunnen communiceren met iedereen op de grond.
  • Het eigen Cirrus Airframe Parachute System (CAPS) van het bedrijf ontving de Collier Trophy van de National Aeronautic Association. Garmin's Safe Return Emergency Autoland, een systeem waarmee passagiers de jet in geval van nood met een druk op de knop kunnen landen, kreeg onlangs dezelfde trofee. Samen bieden deze twee een unieke veiligheidsoplossing die de G2+ Vision tot een echt betrouwbare persoonlijke jet maakt.
  • De G2+ Vision Jet heeft nieuwe kleurstellingen, zoals een levendige Volt of Bimini Blue.
  • Eigenaren van een Vision Jet kunnen genieten van een eersteklas piloottrainingservaring op de Vision Center Campus van het bedrijf.


Over Cirrus Aircraft

Cirrus Aircraft is een Amerikaanse vliegtuigfabrikant die zich richt op het produceren van kleine vliegtuigen voor persoonlijk gebruik en zakelijke doeleinden. Het bedrijf werd opgericht in 1984 en is gevestigd in Duluth, Minnesota. Cirrus staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technologieën, waaronder het parachute-systeem voor het hele vliegtuig dat is geïntroduceerd op de Cirrus SR20 en SR22. Het bedrijf produceert ook de Vision Jet, 's werelds eerste eenmotorige Personal Jet, die in 2016 werd geïntroduceerd. De Vision Jet is ontworpen als een toegankelijke en betaalbare jet voor particuliere eigenaren, en biedt veel ruimte en een uitstekende vliegprestaties. Naast vliegtuigen biedt Cirrus ook een scala aan diensten, waaronder pilotenopleidingen en onderhouds- en reparatiediensten voor zijn vliegtuigen. Met zijn innovatieve technologieën en kwalitatief hoogstaande producten is Cirrus Aircraft een leider in de persoonlijke luchtvaartindustrie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X, het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...