Luxueuze Privéjetervaring - FIVE Hotels & Resorts presenteert ACJ TwoTwenty

Betreed een wereld van weelde terwijl je geniet van de hoogten van 40.000 voet in de lucht aan boord van het nieuwe privévliegtuig van FIVE Hotels & Resorts. Deze 16-persoons privéjet biedt de perfecte sfeer voor een luxueuze ervaring in de lucht, met een comfortabele kingsize bed waarop je kaviaar kunt eten, terwijl op de achtergrond Take My Breath Away speelt en Top Gun draait op de 55-inch LED-tv.

Het vliegtuig, de eerste in zijn soort, is een ACJ TwoTwenty, een innovatieve zakenjet ontworpen door Airbus in 2020. Met een grotere cabine, betere connectiviteit en langere vliegbereik, biedt het vliegtuig een uitzonderlijke ervaring. Van een drie uur durende vlucht naar Oman en terug, tot 12 uur non-stop vliegen die 8.000 km aflegt, biedt deze jet veel reismogelijkheden.

Het interieur van het vliegtuig biedt plaats aan negen personen om te slapen, met stoelen en een bank die allemaal tot bedden kunnen worden omgevormd. Elk van de drie cabines is geluidsdicht en uitgerust met een eigen bedieningspaneel. Er is ook een overvloedige bagageruimte van 4.000 kg en er zijn speciale rolstoelen beschikbaar die passen in het vliegtuig, samen met voorbereidingen voor passagiers met speciale medische omstandigheden.

Comlux, een marktleider in de zakelijke luchtvaart, heeft deze ACJ TwoTwenty afgeleverd aan FIVE Hotels and Resorts. Het vliegtuig, nu gevestigd in Dubai, is beschikbaar voor chartervluchten. Het is uitgerust met Pratt & Whitney-motoren en een ruime cabine die volledig is uitgerust voor modern luxe leven, zelfs in de lucht.

De ACJ TwoTwenty brengt een geheel nieuw hoofdstuk voor FIVE, waarbij de ongeëvenaarde 'Vibe at FIVE' wordt uitgebreid van hun hotels op de grond naar een luxe ervaring in de wolken. FIVE zal nu een foutloze en op maat gemaakte ervaring kunnen aanbieden door het volgende niveau van privéluchtvaart te vestigen.

Vergeleken met typische zakenjets heeft de ACJ TwoTwenty een twee keer zo grote cabine en de modernste technologie, waaronder ongeëvenaarde connectiviteit aan boord, waarmee het een nieuwe standaard zet in langeafstandszakenreizen.

Het vliegtuig is gevuld met technologie, waaronder Wi-Fi aan boord, een geluidssysteem van nachtclubkwaliteit en elektro-chromatische tinten op elk van de ramen..)

Stel je voor dat je kaviaar proeft terwijl je in een kingsize bed ligt en 'Take My Breath Away' op de achtergrond speelt. Top Gun speelt op de 55' LED-TV terwijl een zacht licht de ruimte baadt in fuschia roze. De ramen zijn donker getint. Maar dan druk je op een knop en opent zich een hemel vol wolken, die je eraan herinnert dat je 12.000 meter hoog in de lucht bent.

De jet heeft 16 zitplaatsen, een lounge en een hoofdsuite met een aangrenzende douche, wat de omvang van het vliegtuig rechtvaardigt. Er is slaapruimte voor negen personen, met stoelen en een bank die allemaal omgebouwd kunnen worden tot bedden. De ware luxe hier is dat je niet hoeft te kiezen. Je kunt op zakenreis zijn, gasten vermaken en tegelijkertijd je gezin bij je hebben. Elk van de drie cabines is geluidsdicht met een eigen bedieningspaneel. Het vliegtuig kan 4.000kg bagage aan, dus zelfs met een volle bezetting van 16 personen is er nog veel opbergruimte. Het team helpt ook met speciale rolstoelen die in het vliegtuig passen, en als er iemand aan boord is met speciale medische aandoeningen, kun je hen op voorhand informeren om de nodige voorbereidingen te treffen.

Comlux, een leider in zakelijke luchtvaart, transacties en afwerking diensten, heeft de wereld'seerste ACJ TwoTwenty met een gloednieuwe cabine, gecertificeerd door de Europese luchtvaartveiligheidsautoriteit (EASA), geleverd aan FIVE Hotels en Resorts. De VIP-cabine was in 14 maanden voltooid en kreeg een volledige EASA-certificering. Het door Comlux bediende vliegtuig is nu beschikbaar voor charter vanuit Dubai, VAE.

'Dit is een spectaculair nieuw hoofdstuk voor FIVE', zei Aloki Batra, CEO van FIVE Hospitality. 'FIVE breidt zijn prijswinnende portfolio uit met een FIVE-stijl ervaring die de unieke en ongeëvenaarde 'Vibe at FIVE' van onze hotels weerspiegelt in de lucht. We zijn verheugd om onze gasten dit hoogwaardige, op maat gemaakte product aan te bieden, dat de manier waarop ze reizen volledig zal veranderen.'

Het interieurontwerp is ontegenzeglijk FIVE, met hun handtekening neonkleuren en designmeubilair. Het interieur heeft licht getinte eikenhouten afwerkingen, Italiaanse lederen stoelen en tapijten van topkwaliteit. De accenten van roze en goud geven een weelderige touch. Verder zijn er aangepaste LED-strips die van kleur kunnen veranderen om de stemming in de cabine aan te passen.

Wat betreft de technologie, het vliegtuig is uitgerust met de laatste generatie technologische voorzieningen. Elk zitje heeft een individueel entertainmentsysteem, met een uitgebreide selectie films en muziek, naast internettoegang. Het luchtzuiveringssysteem garandeert zuivere lucht in de cabine en de geruisloze airconditioning zorgt voor een comfortabele temperatuur. De cabine is ook uitgerust met een geavanceerd geluidsisolatiesysteem voor een rustige en ontspannen vlucht.

Zoals het een FIVE privéjet betaamt, is de service aan boord ongeëvenaard. Van een persoonlijke chef-kok die exquise maaltijden bereidt, tot een volledige crew die voor je zorgt, de aandacht voor detail is subliem. En natuurlijk, het is de uitzonderlijke 'Vibe at FIVE' service die deze ervaring echt onvergetelijk maakt.

Over FIVE Hotels & Resorts

FIVE Hotels & Resorts is een luxe hospitality merk dat bekend staat om zijn unieke en levendige aanpak van hospitality. Het merk FIVE is in korte tijd een begrip geworden in de industrie dankzij zijn uitgesproken stijl en nadruk op het creëren van een levendige, sociale ervaring voor gasten.

Met een groeiend portfolio van hotels en resorts op enkele van de meest gewilde locaties ter wereld, biedt FIVE luxe accommodaties die verder gaan dan alleen comfort en gemak. Elk hotel of resort heeft zijn eigen unieke thema en stijl, maar ze delen allemaal de 'Vibe at FIVE' - een inzet om ervoor te zorgen dat elke gast zich ondergedompeld voelt in een levendige, boeiende en energieke omgeving vanaf het moment dat ze aankomen.

FIVE is bijzonder bekend om zijn innovatieve gebruik van design en kleur, met hotels en resorts die vaak opvallen met hun gedurfde, dynamische interieurs. Daarnaast biedt FIVE ook een scala aan voorzieningen en diensten van wereldklasse, waaronder gastronomische eetgelegenheden, luxe spa'sen fitnesscentra, evenals toegang tot een reeks exclusieve evenementen en ervaringen.

De recente lancering van hun privéjet service, de ACJ TwoTwenty, toont de toewijding van FIVE aan constante innovatie en het streven om unieke en onvergetelijke ervaringen te creëren voor zijn gasten.

Over de ACJ TwoTwenty

De ACJ TwoTwenty is een model van privéjet dat wordt geproduceerd door Airbus Corporate Jets, een divisie van Airbus die gespecialiseerd is in het maken van bedrijfsvliegtuigen. De ACJ TwoTwenty is gebaseerd op de Airbus A220, een commercieel vliegtuigmodel, maar is ontworpen met een aanzienlijk luxueuzere en comfortabelere binnenruimte om tegemoet te komen aan de behoeften van privé- en zakelijke klanten.

De ACJ TwoTwenty biedt een ongeëvenaarde ervaring in het luchtruim, met het vermogen om lange afstanden te vliegen en te landen op kleinere luchthavens die voor veel grotere vliegtuigen ontoegankelijk zijn. Het biedt ook een luxe cabine-ervaring met een ruime, op maat gemaakte binnenruimte die plaats biedt aan maximaal 18 passagiers, afhankelijk van de configuratie. Deze ruimte kan worden ingericht met een verscheidenheid aan faciliteiten, waaronder privésuites, vergaderruimtes en recreatieruimtes.

Airbus beweert dat de ACJ TwoTwenty een 'bizliner' is - een nieuwe klasse van bedrijfsvliegtuigen die de afstand en capaciteit van een lijnvliegtuig combineert met de luxe en het comfort van een privéjet. Dit maakt het een populaire keuze voor bedrijven, regeringen en individuen die het ultieme in luchtreizen zoeken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...