Dubai's FIVE Hotels en Resorts kopen eigen privéjet voor luxe reiservaring

FIVE Holdings, die VIJF Hotels en Resorts beheert, heeft onlangs aangekondigd dat ze een eigen privéjet hebben gekocht om hun reiservaringen naar een hoger niveau te tillen. Het gaat om de ACJ TwoTwenty, een extra grote bizjet die in 2023 in gebruik zal worden genomen. Het interieur van de VIP-cabine zal ontworpen worden volgens de merknormen van de bestaande FIVE hotels en zal gebouwd worden door Comlux Completion in Indianapolis. Het toestel zal plaats bieden aan 16 passagiers, een eettafel voor acht personen en een master suite met kingsize bed, douche en elektromagnetische gordijnen met led-verlichting. Daarnaast zal er ook een keuken en twee 55-inch tv's aanwezig zijn.

De privéjet zal gedurende 12 uur non-stop kunnen vliegen met een volledige bemanning aan boord. Gasten kunnen tijdens hun vlucht genieten van voedselopties van The Penthouse, Maiden Shanghai, Cinque en Soul Street, evenals muziek van dj's. Het toestel zal gestationeerd worden op DWC Dubai World Central Airport en zal beschikbaar zijn voor FIVE-gasten, charters en demovluchten.

Kabir Mulchandani, oprichter en voorzitter van FIVE, zei: "De aankoop van de ACJ TwoTwenty is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van het aanbod van FIVE voor onze veeleisende wereldwijde klanten. Het zal resulteren in een onvergelijkbaar wereldwijd ontwrichtend vliegtuig, dat gasten ongeëvenaarde ruimte, bereik, betrouwbaarheid en ervaring zal bieden."

Richard Gaona, uitvoerend voorzitter en CEO van Comlux, voegde toe: "Het is een eer om met FIVE samen te werken aan hun opwindende nieuwe project - van de aankoop van vliegtuigen tot de voltooiing van het interieur en de vliegtuigoperaties."

De aankoop van de ACJ TwoTwenty is de laatste stap in de voortdurende groei van het luxe hotelmerk FIVE in Dubai, dat zich blijft richten op het uitdagen van traditionele gastvrijheid.

FIVE Holdings is een luxe hotelmerk in Dubai dat bekend staat om zijn uitdagende benadering van traditionele gastvrijheid. Het bedrijf blijft zijn grenzen verleggen door de aankoop van een eigen privéjet. De ACJ TwoTwenty is overgenomen van de Comlux Group en wordt omschreven als een 'extra grote bizjet'. FIVE heeft aangekondigd dat de VIP-cabine van de jet zal worden ontworpen volgens de merkstandaarden van de bestaande VIJF-hotels en dat Comlux Completion in Indianapolis het interieur zal bouwen. De vlucht zal naar verwachting begin 2023 plaatsvinden en de jet zal 16 zitplaatsen en een eettafel voor acht passagiers hebben. Ook zal er een master suite zijn met een kingsize bed, douche en elektromagnetische gordijnen met led-verlichting, een keuken en twee 55-inch tv's. Het vliegtuig zal 12 uur non-stop kunnen vliegen met een volledige bemanning aan boord.

FIVE heeft aangegeven dat de jet voedselopties zal bevatten van hun eigen restaurants, zoals The Penthouse, Maiden Shanghai, Cinque en Soul Street, evenals het potentieel voor muziek van dj's. Kabir Mulchandani, oprichter en voorzitter van FIVE, zei dat de aankoop van de ACJ TwoTwenty een belangrijke mijlpaal is in de ontwikkeling van het aanbod van FIVE voor hun veeleisende wereldwijde klanten.

Het bedrijf is van plan om de beste aspecten van zowel de particuliere als de commerciële luchtvaart te combineren om een onderscheidend aanbod te creëren. Met het nieuwe vliegtuig, de 'Nine-Hotel-FIVE', hoopt FIVE zijn gasten ongeëvenaarde ruimte, bereik, betrouwbaarheid en ervaring te bieden. Comlux, die veel ervaring heeft in het ontwerpen van VIP-interieurs en op maat gemaakte vliegreizen, zal FIVE helpen bij het creëren van een naadloze, exclusieve en luxueuze lifestyle-ervaring, zowel op de grond als in de lucht.

Richard Gaona, uitvoerend voorzitter en CEO van Comlux, is verheugd om met FIVE samen te werken aan dit opwindende project. FIVE-gasten, charters en demovluchten kunnen vanaf begin 2023 gebruik maken van de 'Nine-Hotel-FIVE', die zal worden gevestigd op de DWC Dubai World Central Airport. Dit is de ideale luchthaven om verder te groeien en de bedrijven van FIVE en Comlux verder te ontwikkelen.


>>> klik hier voor meer informatie FIVE Palm Beach Villa- Platinium Dubai <<<
>>> klik hier voor meer informatie ModernLux - FIVE Palm Resort <<<


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X, het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...