Geweldige privé-jetverfbaan op maat van French Design Company

Je zou denken dat het bezitten van een privéjet al een behoorlijke verklaring zou zijn, maar sommigen wat een beetje extra. En hoewel veel eigenaren ervoor kiezen om hun vliegtuigen aan te passen, wordt het meeste werk aan het interieur gedaan, waarbij slechts weinigen ervoor kiezen om het uiterlijk van buiten aan te passen.
Daarom is het werk van het Franse bedrijf Happy Design Studio zo opvallend. De taak was het aanpassen van een Bombardier Global 5000-vliegtuig. Waar het Franse ontwerpbedrijf mee kwam, was een vervagend, gestreept patroon, beginnend bij de staart van het vliegtuig en naar voren bewegend.
Geïnspireerd door een keramisch tegeldetail uit de servieset van het interieur, bestaat het patroon uit vijf kleurlijnen en 150 verticale strepen die het hele lichaam van de jet bedekken.
Hetzelfde patroon werd gebruikt voor de motorkap, het enige verschil is dat daar de lijnen horizontaal zijn in plaats van verticaal.
Naast het onderscheiden van andere in zijn soort, creëert deze aangepaste verfklus van Happy Design Studio een behoorlijk intrigerend effect, dat laat zien hoeveel de buitenkant van een vliegtuig kan worden verbeterd met alleen een speciaal patroon erop aangebracht.

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X, het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...