Woensdag - 08 Feb 2023

Aanmelden

De HX50 is de eerste echte persoonlijke luxe prive helikopter

De HX50 is de eerste echte persoonlijke luxe prive helikopter
De HX50 is de helikopter die u altijd heeft gezocht, uitstekend in elk detail, uitzonderlijke prestaties, veiligheid en vlieggemak.

Met de aanschaf van een HX50 krijgt u niet zomaar een helikopter, u neemt deel aan een revolutie in de algemene luchtvaart. GA 2.0 biedt een routekaart die het ontwerp van helikopters bevordert die aantrekkelijker, krachtiger en kosten-effectiever zijn, met volledige langetermijnondersteuning voor de particuliere eigenaar ingebouwd in hun aankoop.

Hill Helikopters heeft een baanbrekende benadering ontwikkeld voor het leveren en ondersteunen van veilige, opwindende luxe privéhelikopters tegen een betaalbare prijs. Ze noemen het General Aviation 2.0.

General Aviation 2.0 (GA2.0) reikt veel verder dan de helikopter. Het is een end-to-end eigendomservaring door het vliegtuig te leveren dat u altijd al wilde hebben en dit te combineren met alle ondersteuning die u nodig hebt om het beste uit de privéluchtvaart te halen.

Geheel klantgericht, begint GA2.0 met een doorgewinterde, opwindend modern helikopterontwerp dat alle functies belichaamt die de piloten van vandaag nodig hebben, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan de nieuwste EASA- en FAA-luchtwaardigheidsvereisten of deze overtreft. Daarnaast biedt GA2.0 ook een geheel nieuwe, veilige en volledig ondersteunde eigendomservaring. Samen zorgen deze factoren ervoor dat uw nieuwe vliegtuig ongekend lage bedrijfskosten oplevert en een stabiele hoge inruilwaarde behoudt, waardoor persoonlijk eigendom van een helikopter haalbaarder is dan ooit tevoren.

Eigenaars van lichte helikopters vallen in twee brede categorieën: particuliere en commerciële gebruikers. Hoewel een vliegtuig voor beide aan prestatie-eisen kan voldoen, eisen particuliere eigenaren veel modernere technologie, meer luxe, frequente productverversingen en met name andere ondersteuning in vergelijking met hun tegenhangers in de commerciële luchtvaart.

Het bezit van een Hill HX50 biedt het hoogwaardige, luxe helikopter dat u altijd al wilde hebben met de vaardigheden en kennis die u nodig hebt om een ​​holistisch veilige onafhankelijke eigenaar-operator te zijn. Onze aanpak combineert op intelligente wijze in de fabriek gebouwde helikopters die aan de normen voldoen, met de cruciale training, opleiding en inzicht van de eigenaar-operator die alleen effectief kan worden geleverd door betrokkenheid bij de bouw van uw eigen helikopter.

HX50 signaleert niet alleen een paradigma-verschuiving in helikopterontwerp, maar ook in hoe we privépiloten uitrusten om onafhankelijke eigenaar-operators te zijn.

Bezoek Website

De HX50 is de eerste echte persoonlijke luxe prive helikopter
De HX50 is de eerste echte persoonlijke luxe prive helikopter
De HX50 is de eerste echte persoonlijke luxe prive helikopter