Gulfstream G280 krijgt nieuwe upgrades voor een betere passagierservaring veiligheid en cockpit

Gulfstream heeft recent verschillende upgrades geïntroduceerd voor hun populaire super-middelgrote zakenjet, de Gulfstream G280. Een van de opvallende nieuwe functies is het plasma-ionisatie-systeem dat zorgt voor schone lucht in de cabine, waardoor bacteriën, schimmels en geuren worden geëlimineerd, vooral handig in deze tijden van COVID-19. Het systeem werkt samen met de Gulfstream Cabin Experience om schone en nooit gerecirculeerde lucht te produceren.

De cabine biedt meerdere plattegrondopties en kan tot 10 passagiers huisvesten, inclusief een vergadertafel met vier stoelen, een volledig uitgeruste kombuis, een toilet met twee ramen en een grote kast voor bagage. De cockpit is ook verbeterd met een geüpgraded avionica-systeem dat de piloten helpt de werkdruk te verminderen en een gedigitaliseerde cockpit te creëren.

Piloten hebben nu toegang tot verschillende veiligheidsfuncties, waaronder Weather SiriusXM, dat onderweg grafische weer-updates biedt, verticaal weer, voorkeuren en dubbele elektronische kaarten. Het oppervlaktebeheersysteem (SMS) biedt hoorbare en zichtbare informatie over potentieel gevaarlijke grond- en aankomstoperaties en voorkomt runway incursions. De G280 is ook gecertificeerd voor steile naderingen en kan toegang krijgen tot enkele van 'swerelds meest uitdagende luchthavens.

Een andere opmerkelijke functie van de G280 is het Visual Advantage-tegoed, waardoor geselecteerde operators de autorisatie krijgen om instrument-naderingen bij slecht zicht te starten. Met het verbeterde vluchtzichtsysteem kunnen piloten landen bij slecht zicht zonder gebruik te maken van natuurlijk zicht. Dit vergroot de toegang tot luchthavens en vermindert doorstarts. De Synthetic Vision-Primary Flight Display bevat 3D-beelden van terrein en start- en landingsbanen om het situationeel bewustzijn van de piloot te verbeteren.

Andere functies van de G280 zijn toegang tot bagage op grote hoogte, 19 grote ovale ramen en meerdere connectiviteitsopties, waaronder een supersnel Ka-band-satellietsysteem. Deze nieuwe upgrades dragen bij aan een nog betere passagierservaring, veiligheid en cockpit in de Gulfstream G280.

De Gulfstream G280 is een van de best presterende zakenjets in zijn klasse met een vliegbereik van meer dan 6.000 kilometer en een kruissnelheid van Mach 0,84. Het vliegtuig kan gemakkelijk non-stop vliegen van New York naar Los Angeles, Londen naar Dubai of Parijs naar Moskou.

Het interieur van de G280 is ontworpen om maximaal comfort en gemak te bieden aan de passagiers. Er zijn meerdere configuratie-opties beschikbaar om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen. Passagiers kunnen genieten van stoelen die volledig achterover leunen en uitklappen tot een vlakke positie, samen met geavanceerde entertainmentopties en Wi-Fi-connectiviteit.

De Gulfstream G280 is een populaire keuze onder bedrijven en individuen die een privévliegtuig zoeken dat comfortabel en efficiënt is voor korte en middellange afstanden. De nieuwe upgrades van Gulfstream zorgen ervoor dat de G280 een nog aantrekkelijkere optie is voor diegenen die op zoek zijn naar de beste combinatie van prestaties, veiligheid en comfort in een zakenjet.

De Gulfstream G280 is een super-middelgroot privévliegtuig dat is ontworpen om maximaal comfort en prestaties te bieden aan zijn passagiers. Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van de technische en mechanische specificaties van de G280:

  • Vliegbereik: meer dan 6.000 kilometer
  • Kruissnelheid: Mach 0,84
  • Passagierscapaciteit: maximaal 10
  • Bagagecompartiment: ruim en toegankelijk op grote hoogte
  • Toilet: voorzien van twee ramen en een grote kast
  • Cockpit: geüpgraded avionica-systeem en oppervlaktebeheersysteem (SMS)
  • Weersysteem: Weather SiriusXM, met grafische weer-updates en verticaal weer
  • Visual Advantage-tegoed: autorisatie om instrument-naderingen bij slecht zicht te starten
  • Vluchtzichtsysteem: verbeterd vluchtzichtsysteem voor landen bij slecht zicht zonder gebruik van natuurlijk zicht
  • Synthetic Vision-Primary Flight Display: 3D-beelden van terrein en start- en landingsbanen
  • Steile naderingen: gecertificeerd voor steile naderingen en toegang tot uitdagende luchthavens
  • Connectiviteit: meerdere connectiviteitsopties, waaronder een supersnel Ka-band-satellietsysteem
  • Ramen: 19 grote ovale ramen voor een prachtig uitzicht tijdens de vlucht


De G280 is uitgerust met geavanceerde technologieën en functies om de veiligheid en het comfort van de passagiers te waarborgen. Het vliegtuig is ontworpen om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen en biedt meerdere configuratie-opties voor het interieur. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte en comfortabele manier om korte tot middellange afstanden af te leggen voor uw bedrijf of voor persoonlijke reizen, de Gulfstream G280 biedt de beste combinatie van prestaties, veiligheid en comfort in een zakenjet.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek de revolutionaire Falcon 10X - het toppunt van comfort en technologie In de kijker

Dassault Aviation presenteert hun gloednieuwe Falcon 10X, een baanbrekend zakenvliegtuig met ongeëvenaard comfort, veelzijdigheid en technologie. ...