Mediterraan Cruisen aan boord van de Superyacht Mulder 'Seaflower'

Het Nederlandse jachtenbedrijf Mulder Shipyard heeft wederom een meesterwerk afgeleverd in de vorm van hun nieuwste superjacht ‘Seaflower’. De Seaflower maakt een sterke indruk met zijn luxueuze design, geavanceerde technologie en de mogelijkheid om de meest betoverende wateren van de Middellandse Zee te verkennen. Dit uitstekend uitgeruste schip biedt een verfijnde vorm van Mediterrane cruising voor de ultieme zeilervaring.

De Seaflower brengt het jachtgenot naar een hoger niveau dankzij haar buitengewone kenmerken en specificaties. Het stalen en aluminium schip meet 118 voet lang en heeft een breedte van 26 voet. Haar twin Caterpillar C18-motoren leveren een topsnelheid van 14 knopen, waardoor ze geschikt is voor lange afstanden zonder noodzaak tot bijtanken. Bovendien zorgt de stabilisatie op nul-snelheid ervoor dat passagiers altijd een comfortabele reis hebben, zelfs in roerige wateren.

Het interieur van de Seaflower is net zo opvallend als haar prestaties. Ontworpen door Guido de Groot, biedt het jacht luxe accommodatie voor maximaal tien gasten in vijf hutten, waaronder een master suite, twee dubbele hutten en twee cabines met aparte bedden. De meest indrukwekkende functie is wellicht de master suite, compleet met een privélounge, een eigen badkamer, een walk-in closet en een adembenemend uitzicht op zee.

Als je het over luxe hebt, kun je de ongelooflijke voorzieningen aan boord van de Seaflower niet over het hoofd zien. Gasten kunnen genieten van een verscheidenheid aan recreatieve faciliteiten, waaronder een zwembad, een jacuzzi en een fitnessruimte. Ook biedt het jacht royale buitenruimtes, perfect voor diners al fresco of gewoon om te ontspannen en te genieten van de zon. Een ander hoogtepunt is de strandclub aan de achterkant van het jacht, die toegang biedt tot de zee voor zwemmen of andere watersportactiviteiten.

Bovendien belooft de Seaflower een unieke ervaring op zee. Dankzij haar capaciteit om langs de pittoreske kusten van de Middellandse Zee te reizen, kunnen gasten genieten van enkele van de meest exclusieve bestemmingen ter wereld. Van de glamoureuze Franse Rivièra en de betoverende Griekse eilanden tot de prachtige Italiaanse kustlijn - de Seaflower biedt een ongeëvenaarde zeereis.

Belangrijk om op te merken is dat de Mulder Shipyard niet alleen bekend staat om haar prachtige ontwerpen, maar ook om haar toewijding tot duurzaamheid. Het bedrijf zet zich in om de impact van haar activiteiten op het milieu te minimaliseren door gebruik te maken van duurzame materialen en energiebesparende technologieën. Met de Seaflower biedt Mulder een stijlvolle en milieuvriendelijke manier om de Middellandse Zee te verkennen.

Naast de prestaties, luxe en duurzaamheid, onderscheidt de Seaflower zich ook door haar uitstekende bemanning. Ervaren en professioneel, zij zorgen ervoor dat gasten altijd een onvergetelijke ervaring hebben aan boord.

Alles bij elkaar genomen, is de Seaflower een droomboot voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke zeilervaring. Van haar adembenemende ontwerp en superieure prestaties tot haar luxueuze voorzieningen en duurzaamheidsinitiatieven, ze biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte zeereis.

De avontuurlijke geesten kunnen erop vertrouwen dat dit superjacht hen naar plaatsen brengt waar ze nooit eerder waren. Of je nu wil ontspannen in een rustige baai, de onderwaterwereld wilt verkennen of wilt dineren in een wereldberoemde haven - de Seaflower maakt het mogelijk. Uiteindelijk is het niet alleen het elegante ontwerp of de high-tech functionaliteiten die haar onderscheiden, maar ook de ongeëvenaarde kans om de schoonheid van de Middellandse Zee te ontdekken op een manier die geen enkel ander schip kan bieden.

 

• Wat zijn de afmetingen van de Seaflower? Het jacht is 118 voet lang en 26 voet breed.
• Wat is de topsnelheid van de Seaflower? Met haar twin Caterpillar C18-motoren kan de Seaflower een topsnelheid van 14 knopen bereiken.
• Hoeveel mensen kan de Seaflower huisvesten? Het jacht kan tot tien gasten huisvesten in vijf hutten.
• Welke recreatieve faciliteiten zijn er aan boord van de Seaflower? Gasten kunnen genieten van voorzieningen zoals een zwembad, een jacuzzi, een fitnessruimte en een strandclub.
• Waar staat Mulder Shipyard bekend om? Mulder Shipyard staat bekend om haar prachtige ontwerpen en haar toewijding tot duurzaamheid.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...