Sarp 58 - luxueus 58-Meter Superjacht met hightech kenmerken

Sarp Yacht, een Turkse scheepswerf, presenteert trots hun nieuwste creatie, het 58-meter superjacht NB102, ook wel bekend als Sarp 58. Dit prachtige schip is een grotere versie van het succesvolle Sarp 46-jacht, dat momenteel in aanbouw is. Met zijn indrukwekkende specificaties en op maat gemaakte ontwerp belichaamt het de ultieme luxe op het water.

De romp van het Sarp 58 superjacht is vervaardigd uit hoogwaardig, hoog treksterkte staal, waardoor het schip zowel robuust als veilig is. Speciale waterdichte compartimenten zijn ingebouwd voor de stabilisatoren en stuurinrichting, wat de veiligheid verder versterkt. De bovenbouw daarentegen is gemaakt van een geavanceerde epoxysandwichcomposiet met behulp van vacuümzakken. Dit geavanceerde productieproces zorgt niet alleen voor een lichter en stabieler schip, maar ook voor een hogere mate van veiligheid.

Het interieur van het Sarp 58 superjacht is ontworpen door de gerenommeerde ontwerper Donald Starkley. De ruimtes ademen een luchtige en gastvrije sfeer, met een combinatie van luxe en comfort. De eigenaarssuite, gelegen op het hoofddek, is ruim en biedt alle voorzieningen en privacy die men zich kan wensen. Gasten kunnen genieten van de luxe in de VIP-suite en andere suites op het benedendek. De indeling kan worden aangepast aan de specifieke wensen van de eigenaar, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om de ruimte naar eigen smaak in te richten.

Naast het indrukwekkende interieur biedt het Sarp 58 superjacht ook royale buitenruimtes. Met drie open vista-niveaus, schaduwrijke achterdekgebieden en een zonnedek met een jacuzzi en zonnebank, is er volop gelegenheid om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Alle dekken zijn toegankelijk via een lift voor twee personen, waardoor het gemakkelijk is om van het ene naar het andere dek te gaan.

Het Sarp 58 superjacht belichaamt luxe, stijl en vakmanschap. Met zijn hightech kenmerken, op maat gemaakte interieur en uitstekende buitenruimtes biedt het de ultieme ervaring op het water. Dit prachtige jacht is een ware blikvanger en biedt eigenaren en gasten een onvergetelijke reiservaring.

Daarnaast heeft het Sarp 58 superjacht nog veel meer te bieden. Het beschikt over geavanceerde technologische functies die het zeilen en verblijf aan boord nog comfortabeler maken. Het jacht is uitgerust met state-of-the-art navigatie- en communicatiesystemen, evenals een geavanceerd stabilisatiesysteem dat zorgt voor een soepele vaart, zelfs bij ruwe zeeën.

Het buitendek is ontworpen met oog voor detail en biedt tal van recreatieve mogelijkheden. Naast de jacuzzi en zonnebank is er een ruimte voor al fresco dineren, waar gasten kunnen genieten van heerlijke maaltijden met uitzicht op de oceaan. Het jacht beschikt ook over een uitgebreide selectie waterspeelgoed, waaronder jetski's, paddleboards en snorkeluitrusting, zodat gasten optimaal kunnen genieten van watersportactiviteiten.

Veiligheid staat voorop op het Sarp 58 superjacht. Het jacht voldoet aan de hoogste internationale veiligheidsnormen en is uitgerust met geavanceerde brand- en alarmsystemen. Bovendien is er een ervaren bemanning aan boord die garant staat voor een zorgeloze en plezierige ervaring voor alle gasten.

Het Sarp 58 superjacht is een exclusieve en luxe optie voor diegenen die op zoek zijn naar het ultieme vaaravontuur. Met zijn indrukwekkende specificaties, stijlvolle interieur en uitstekende faciliteiten biedt het een ongeëvenaarde ervaring op zee. Dit prachtige jacht is een perfecte combinatie van schoonheid, vakmanschap en functionaliteit, en belooft eigenaren en gasten een onvergetelijke tijd aan boord.

 • Lengte: 58 meter
 • Rompmateriaal: Hoge treksterkte staal
 • Bovenbouw materiaal: Epoxysandwichcomposiet met vacuümzakken
 • Waterdichte compartimenten voor stabilisatoren en stuurinrichting
 • Lichtgewicht en stabiel ontwerp
 • Interieurontwerp door Donald Starkley
 • Eigenaarssuite op het hoofddek
 • VIP-suite en suites voor gasten op het benedendek
 • Mogelijkheid tot aanpassing van de indeling
 • Drie open vista-niveaus van schaduwrijke achterdekgebieden
 • Jacuzzi en zonnebankopstelling op het voordek
 • Lift voor 2 personen om alle dekken te bereiken
 • Geavanceerde navigatie- en communicatiesystemen
 • Stabilisatiesysteem voor een soepele vaart
 • Uitgebreide selectie waterspeelgoed
 • Hoogwaardige veiligheids- en alarmsystemen
 • Ervaren bemanning aan boord


Over Sarp Yacht

Sarp Yacht is een prestigieuze Turkse scheepswerf die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van luxe superjachten. Met een sterke focus op vakmanschap, innovatie en aandacht voor detail, heeft Sarp Yacht een reputatie opgebouwd als een toonaangevende speler in de jachtindustrie.

Het bedrijf staat bekend om zijn gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën in de constructie van hun jachten. Ze combineren sterk staal voor de romp met lichtgewicht composietmaterialen voor de bovenbouw, wat resulteert in een perfecte balans tussen stabiliteit en wendbaarheid.

Sarp Yacht streeft ernaar om luxueuze en comfortabele interieurs te creëren die voldoen aan de hoogste normen van elegantie en esthetiek. Ze werken samen met gerenommeerde ontwerpers om interieurs te creëren die een harmonieuze mix zijn van functionaliteit en verfijning.

Naast het ontwerp en de constructie van jachten, biedt Sarp Yacht ook uitgebreide aftersaleservices en klantondersteuning. Ze begrijpen dat het bezitten van een superjacht een voortdurende betrokkenheid en zorg vereist, en ze streven ernaar om aan de behoeften van hun klanten te voldoen, zowel tijdens de bouw als na de levering van het jacht.

Met hun toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid blijft Sarp Yacht een prominente speler in de luxe jachtindustrie, en hun jachten worden erkend en gewaardeerd door jachteigenaren over de hele wereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...