Ritz Carlton lanceert deze zomer zijn eerste luxe jachtschip

Toen Ritz-Carlton aankondigde dat het in 2017 drie luxe superjachten bouwde, waren fans van de legendarische Amerikaanse hotelketen verrast - en meteen enthousiast om aan boord te springen.
Nu, vier jaar later, na pandemie-gerelateerde vertragingen en geruchten over te hoge uitgaven, is het eerste schip eindelijk klaar om deze zomer te varen en te bewijzen dat vijfsterrengastvrijheid op volle zee kan bestaan. Elke suite beschikt over een eigen balkon, kamerhoge ramen en hoge plafonds die samen een licht, luchtig gevoel creëren.

Er zal een hoog percentage grote suites beschikbaar zijn, maar je kunt ook kiezen uit een van de verschillende loftsuites die twee verdiepingen ruimte bieden voor grenzeloos entertainment in de suite. Het beste van alles is dat als u met het gezin reist, u suites in de buurt kunt combineren om een grotere, open woning te vormen.

Stamgasten van Ritz-Carlton kunnen verwachten dat ze de kenmerkende kingsize bedden van het merk, badkamers met dubbele wastafel en beddengoed met een hoge draaddichtheid vinden. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je geluiddichte muren hebt om je privacy gedurende de hele reis te garanderen. De meeste reizen variëren van zeven tot 10 dagen. Afhankelijk van het seizoen bezoekt Evrima de Middellandse Zee, het Caribisch gebied, Midden-Amerika en Zuid-Amerika. Bestemmingen onderweg variëren van de Balearen van Spanje tot de Franse Rivièra tot de Costa Ricaanse kustlijnen.

Bovendien, omdat het schip iets kleiner is dan andere liners, heb je toegang tot gewilde aanloophavens zoals Mykonos, Saint-Tropez, St. Barts en meer. Op elke bestemming kunt u deelnemen aan intieme groepsreizen vanuit de verhoogde Shore Collection van het hotel. Natuurlijk, als je liever onafhankelijk verkent, kan het „Concierge Ashore” -team je helpen met het opstellen van privéervaringen of evenementen op maat door samen te werken met lokale gidsen om een meeslepende, gepersonaliseerde reis te creëren. Het 623 voet cruiseschip, genaamd Evrima, begint op 6 augustus aan zijn inaugurele reis in de Middellandse Zee, maar Ritz-Carlton kon het gewoon niet laten om vooraf te pronken met de weelderige interieurs. Net als een chique hotel, wordt de prachtige kolos compleet geleverd met 149 uitgebreide suites die gezamenlijk plaats bieden aan maximaal 298 gasten.

Wat betreft entertainment aan boord, Evrima biedt een samengestelde selectie ESPA-spabehandelingen en heeft zelfs een eigen kenmerkende restaurant genaamd S.E.A. De laatste wordt geleid door chef-kok Sven Elverfeld van Aqua, een driesterrenMichelin-restaurant in het Ritz Carlton, Wolfsburg, en biedt een vijfgangendegustatie gecombineerd met fijne wijnen en champagne. „Elk element van de luxe jachtervaring werd zorgvuldig overwogen bij het creëren van Evrima”, zei Douglas Prothero, CEO van de Ritz-Carlton Yacht Collection, in een verklaring.

„Deze aandacht voor detail en innovatie, en onze toewijding aan het leveren van zeer gepersonaliseerde, meeslepende reizen zullen de Ritz-Carlton Yacht Collection in een klasse apart plaatsen, veelbelovende onvergetelijke uitjes voor zowel oude cruisers als degenen die nieuw zijn in de ruimte. ” Als het op prijs aankomt, variëren de tarieven afhankelijk van uw bestemming, maar een zevendaagse Caribische reis aan boord van Evrima begint bij €5.100 per persoon in een suite met dubbele bezetting. De twee andere jachten in de Ritz-Carlton-vloot zijn ook in productie en zijn gepland om respectievelijk in 2024 en 2025 de zeeën te raken. Alle drie de jachten zullen ook beschikbaar zijn voor privécharters.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.