Het superjacht Nirvana staat te koop voor duizelingwekkende prijs

Miljardairs van over de hele wereld, je moet dit horen! Het ultra-luxueuze megajacht „Nirvana” is te koop aangeboden voor een duizelingwekkende prijs van €320 miljoen. Ontworpen door Sam Sorgiovanni en gebouwd door Oceano, maakte het ultra-luxueuze megajacht 'Nirvana' zijn debuut in 2012 en is met 290 voet lang het 39e grootste jacht ter wereld. Het kan oplopen tot 22 mijl per uur (ongeveer 19,5 knopen maximale snelheid) en de „spectaculaire Trans-Pacific cruiser” heeft zojuist de prestigieuze prijs van Boat International Media gewonnen voor Best Exterior Design & Styling. Aangekomen vanaf het zwemplatform of de passerele, kunnen gasten ontspannen op het uitgestrekte achterdek, compleet met een tegenstroomzwembad van 7,5 m en een grote zonnebank achter.
De vloer van het zwembad stijgt om een enorm dek te creëren voor het ontvangen van gasten, terwijl u vooruit, in de hoofdsalon, een bar en een exotisch reptielenhuis vindt dat het scheidt van de eethoek. Alle gastenhutten bevinden zich op het hoofddek, met kamerhoge ramen en de full-beam VIP-passagiershut. De zilver gegraveerde lift bedient alle dekken en leidt gasten naar het dek van de eigenaar dat volledig privé kan worden gemaakt. De passagiershut van de eigenaar domineert meer dan de helft van het bovendek, met een eigen ligweide met een mooie jacuzzi, een salon met terrassen over de zee en een overdekte eethoek achter. Buitentrappen op het achterdek leiden naar het brugdek en de enorme en uitstekend uitgeruste gymzaal en spa. Het afgelegen zonnedek heeft een dompelbad van 3 meter en een ligweide, en op het volledig gecertificeerde helideck vindt u een extra ligweide en amusementsruimte. Het nemen van de lift vier dekken naar het benedendek brengt gasten naar de 3D-bioscoop en dubbele tendergarages met 2 x 11 meter tenders, skiboot en 10 jetski/waverunners. Met enorme brandstof-, water- en voedselreserves, waardoor ze een Trans Pacific-bereik heeft, heeft NIRVANA de kracht om in serene zelfvoorziening de wereld rond te reizen.
Miljardairs van over de hele wereld staan in de rij voor de veiling.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

Dit is de Lazzarini Pangeos een gigantische drijvende stad in de vorm van een schildpad die Saoedi-Arabië wil bouwen. Het zal niet alleen enorm zi...