Het Tony Castro 120m Superjacht - een drijvend High-End Resort van luxe en klasse

Het Tony Castro Design-superjacht van 120 meter is een verbluffend concept dat het toppunt van maritieme klasse en luxe vertegenwoordigt. Met een klassiek-elegante uitstraling die perfect past bij de omvang van het schip, biedt de 120 meter lange Tony Castro een ongeëvenaard high-end resort op het water. Het jacht beschikt over 6 hutten, 4 VIP-hutten, 4 VVIP-hutten en een master suite, waardoor er comfortabel plaats is voor maximaal 26 gasten, en biedt tegelijkertijd voldoende accommodatie voor een bemanning van 28 personen.

Hoewel de meeste gasten aan boord kunnen komen via traditionele vervoersmiddelen, is het ook mogelijk om enkele gasten per helikopter te laten arriveren, dankzij de aanwezigheid van twee helikopterplatforms met 7 zitplaatsen - één op het voordek en één op het achterdek, waarvan de laatste zelfs een speciale intrekbare hangar heeft. Het interieur van het jacht straalt een luchtige en luxueuze sfeer uit, maar het echte plezier bevindt zich buiten. Gasten kunnen genieten van de zon en de zeebries op meerdere ruime terrassen met bubbelbaden, bars en een verscheidenheid aan zit- en loungegedeeltes, zowel in de volle zon als in de schaduw.

Hoewel het ontwerp momenteel nog in de conceptfase verkeert, is het fascinerend om te bedenken dat het Tony Castro 120m superjacht op een dag werkelijkheid zou kunnen worden. In de onderstaande galerij kunnen de eerste artistieke weergaven van het schip worden bewonderd, terwijl we uitkijken naar de uiteindelijke voltooiing ervan.

Met een geschatte prijskaartje van maar liefst €250 miljoen is het Tony Castro 120m superjacht niet alleen een meesterwerk van design en functionaliteit, maar ook een uitzonderlijk kostbaar bezit. Het jacht is ontworpen om de meest veeleisende en luxueuze ervaring op zee te bieden aan haar gasten.

Naast de indrukwekkende accommodaties en faciliteiten, beschikt het jacht ook over een scala aan voorzieningen die de reiservaring nog luxueuzer maken. Van een uitgebreide spa met wellnessruimtes en behandelkamers tot een fitnesscentrum met de nieuwste apparatuur, het Tony Castro 120m superjacht laat niets te wensen over als het gaat om ontspanning en comfort.

Wat betreft de technische specificaties, wordt het jacht aangedreven door geavanceerde motoren die het in staat stellen om een maximale snelheid van 25 knopen (ongeveer 46 km/u) te bereiken. Met een brandstoftank van 500.000 liter kan het jacht ook lange afstanden afleggen zonder te hoeven tanken.

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij het ontwerp van het jacht. Het is uitgerust met geavanceerde navigatiesystemen, communicatietechnologieën en veiligheidsmaatregelen om een zorgeloze reis op zee te garanderen. Bovendien is er gedacht aan milieuvriendelijke aspecten, zoals energiebesparende systemen en de mogelijkheid om gebruik te maken van hybride voortstuwingstechnologieën.

Hoewel het nog steeds een concept is, heeft het Tony Castro 120m superjacht al veel belangstelling gewekt in de jachtindustrie. Het weelderige ontwerp, de overvloed aan voorzieningen en de ongekende luxe maken dit superjacht tot een droom voor degenen die op zoek zijn naar de ultieme ervaring op het water.

Over Tony Castro

Tony Castro is een gerenommeerde ontwerper en architect in de maritieme wereld. Hij staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en zijn vermogen om functionaliteit en esthetiek perfect te combineren. Met decennialange ervaring en een indrukwekkend portfolio heeft Tony Castro een prominente positie verworven als een van de meest invloedrijke jachtontwerpers ter wereld.

Geboren en opgegroeid op het eiland Madeira in Portugal, ontwikkelde Tony Castro al op jonge leeftijd een passie voor de zee en watersport. Zijn liefde voor het water en zijn oog voor detail leidden hem naar een carrière in de jachtontwerpindustrie. Hij studeerde architectuur en ontwikkelde zijn vaardigheden in verschillende gerenommeerde scheepsontwerpstudio'svoordat hij zijn eigen ontwerpbureau oprichtte, Tony Castro Design.

Met zijn onderscheidende stijl en zijn vermogen om de wensen en behoeften van klanten te vertalen naar prachtige ontwerpen, heeft Tony Castro talloze jachten gecreëerd die de aandacht trekken van zowel eigenaren als liefhebbers van luxe op zee. Zijn ontwerpen omvatten een breed scala aan jachten, van elegante zeiljachten tot luxe motorjachten en superyachts.

Naast zijn werk in de jachtontwerpwereld heeft Tony Castro ook bijgedragen aan het ontwerp van verschillende racejachten en heeft hij samengewerkt met internationaal erkende zeilteams. Zijn expertise op het gebied van zeilprestaties en hydrodynamica heeft hem een reputatie bezorgd als een veelzijdige en veelgevraagde ontwerper.

Met elk nieuw project streeft Tony Castro ernaar om grenzen te verleggen en unieke jachten te creëren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, comfort en esthetiek. Zijn visie en creativiteit hebben hem een prominente positie gegeven in de wereld van luxe jachtontwerpen en blijven zijn werk inspireren en bewondering wekken bij liefhebbers van exclusieve maritieme ervaringen.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.