Een eerste blik op SkyStyle's Superyacht Concept

SkyStyle heeft onlangs zijn futuristische superjachtconcept onthuld, genaamd Project Unique 71, dat is ontworpen om in stijl door de oceanen te varen. Het schip heeft een lengte van 233 meter en beschikt over omhullende glazen panelen, waardoor gasten kunnen genieten van een panoramisch uitzicht op zee. Elk paneel kan worden aangepast voor meer privacy. Het luxe interieur beschikt over een helikopterplatform, een dompelbad met automatische afdekking, een hot tub, een sky lounge en een ruim zonneterras. Het schip heeft ook een fitnessruimte, sauna, biljartkamer en een theater met 12 zitplaatsen.

Het interieur is extra ruim, met een balk van 42 voet en vier ruime hutten en een extravagante VIP-suite die maximaal 12 gasten comfortabel kan herbergen. De hoofd-passagiershut van de eigenaar is het meest exclusieve van alles en beschikt over een verlicht plafond dat automatisch opent om de frisse zeebries binnen te laten. Het interieur kan worden aangepast om het superjacht echt persoonlijk te maken voor de eigenaar.

Denison-makelaar Alex G Clarke is enthousiast over het ontwerp van het project en gelooft dat het zal voldoen aan de eisen van de meest uitdagende klanten. Het baanbrekende ontwerp stelt klanten in staat om meerdere scheepswerven te benaderen om offertes te verzamelen om te helpen bij het ontwikkelen en realiseren van dit project zonder gebonden te zijn aan een bepaalde werf. De uitdaging is om een scheepswerf te vinden die deze visie en de doelen van de klant begrijpt - zowel als individu als in hun zakelijke of persoonlijke gebruik van het jacht.

Het Project Unique 71 superjachtconcept van SkyStyle is een indrukwekkend staaltje van innovatie en luxe, en de samenwerking met Denison-makelaar Alex G Clarke zal het mogelijk maken om het ontwerp te verwezenlijken en aan de behoeften van veeleisende klanten te voldoen.

Het superjacht is ontworpen om in stijl te varen door de oceanen, met een gestroomlijnde, kogelvormige romp met een scherp puntige boog om moeiteloos door het water te snijden. De omhullende glazen panelen bieden gasten een panoramisch uitzicht op de oceaan, terwijl het interieur extra ruim is met een balk van 42 voet en vier ruime hutten en een extravagante VIP-suite. De hoofd-passagiershut van de eigenaar beschikt over een verlicht plafond dat automatisch opent om de frisse zeebries binnen te laten.

Het schip beschikt over luxe voorzieningen zoals een helikopterplatform, een dompelbad met automatische afdekking, een hot tub, een sky lounge en een ruim zonneterras. Gasten kunnen ook genieten van de fitnessruimte, sauna, biljartkamer en een theater met 12 zitplaatsen. Het interieur kan worden aangepast om het superjacht persoonlijk te maken voor de eigenaar.

Het Project Unique 71 superjachtconcept van SkyStyle en Denison-makelaar Alex G Clarke is ontworpen om aan de behoeften van de meest veeleisende klanten te voldoen. Het schip is niet alleen luxueus en stijlvol, maar het is ook functioneel en innovatief.

De omhullende glazen panelen bieden een panoramisch uitzicht op zee en kunnen worden aangepast voor meer privacy. Het interieur is extra ruim, met een balk van 42 voet en vier ruime hutten en een extravagante VIP-suite. De hoofd-passagiershut van de eigenaar beschikt over een verlicht plafond dat automatisch opent om de frisse zeebries binnen te laten. Het schip heeft ook een helikopterplatform, een dompelbad met automatische afdekking, een hot tub, een sky lounge en een ruim zonneterras.

Naast deze luxe voorzieningen is het schip ook functioneel en innovatief. Het is ontworpen om in stijl door de oceanen te varen, met een gestroomlijnde, kogelvormige romp met een scherp puntige boog om moeiteloos door het water te snijden. Het schip beschikt ook over een fitnessruimte, sauna, biljartkamer en een theater met 12 zitplaatsen. Het interieur kan worden aangepast om het superjacht echt persoonlijk te maken voor de eigenaar.

Het Project Unique 71 superjachtconcept van SkyStyle en Denison-makelaar Alex G Clarke heeft veel opschudding veroorzaakt in de jachtindustrie vanwege het innovatieve ontwerp en de luxe voorzieningen.

Het schip is ontworpen om in stijl door de oceanen te varen, met een gestroomlijnde, kogelvormige romp met een scherp puntige boog om moeiteloos door het water te snijden. De omhullende glazen panelen bieden gasten een panoramisch uitzicht op zee en kunnen worden aangepast voor meer privacy. Het interieur is extra ruim, met een balk van 42 voet en vier ruime hutten en een extravagante VIP-suite. De hoofd-passagiershut van de eigenaar beschikt over een verlicht plafond dat automatisch opent om de frisse zeebries binnen te laten.

Het schip heeft ook een helikopterplatform, een dompelbad met automatische afdekking, een hot tub, een sky lounge en een ruim zonneterras. Gasten kunnen ook genieten van de fitnessruimte, sauna, biljartkamer en een theater met 12 zitplaatsen. Het interieur kan worden aangepast om het superjacht persoonlijk te maken voor de eigenaar.

Het Project Unique 71 superjachtconcept is een baanbrekend ontwerp dat een nieuwe standaard zou kunnen stellen voor de jachtindustrie en toekomstige superjachten. De samenwerking tussen SkyStyle en Denison-makelaar Alex G Clarke heeft de deur geopend voor toekomstige samenwerkingen tussen de jachtindustrie en de luchtvaartindustrie, aangezien de hoofdontwerpers van SkyStyle, Max Pardo en Lucas Colombo, een schat aan ervaring hebben met het creëren van interieurs voor vliegtuigreuzen, waaronder Boeing.

De samenwerking tussen SkyStyle en Denison-makelaar Alex G Clarke heeft de deur geopend voor toekomstige samenwerkingen tussen de jachtindustrie en de luchtvaartindustrie, aangezien de hoofdontwerpers van SkyStyle, Max Pardo en Lucas Colombo, een schat aan ervaring hebben met het creëren van interieurs voor vliegtuigreuzen, waaronder Boeing. Het Project Unique 71 superjachtconcept is een baanbrekend ontwerp dat een nieuwe standaard zou kunnen stellen voor de jachtindustrie en toekomstige superjachten


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...