Dit is de super jacht Secret van Walmart erfgename Nancy Walton Laurie

Inktcartouches waren in 2021 één van de best verkopende producten van Walmart en hebben mogelijk bijgedragen aan een succesvol jaar voor de eigenaar van Secret, Walmart-erfgename en filantroop Nancy Walton Laurie.

Als het grootste jacht dat te zien was op de MYBA Charter Show van vorige maand in Barcelona, ​​en een van de drie jachten die naar verluidt eigendom zijn van Laurie, biedt de 271 voet lange schoonheid die in 2013 door Abeking & Rasmussen werd gebouwd enig inzicht in de smaak en voorkeuren van het gezin.

Het gedurfde kleurenschema van de hoofdsalon, ontworpen door interieurontwerper Jim Harris, combineert rode banken met pilaren en tapijten met sierlijke gouden muurkunst. Het is een moedige verandering ten opzichte van de neutrale beige- en grijstinten die vaak door eigenaren worden gekozen, meestal met het oog op de wederverkoopwaarde.

De ontwerpers hebben ook de formele eetkamer naar het bovendek verplaatst, waardoor er een grote amusementsruimte overblijft om naar sport te kijken en een praatje te maken. Een monochrome marmeren bar met een glazen achtergrond, uitzicht op het achterdek en een mixologist aan boord helpen allemaal om de toon te zetten.

Gasten komen aan via de strandclub op het benedendek of de zij-ingang op het hoofddek, waar bagage kan worden ingeleid in de kleurgecodeerde gastenhutten op het benedendek. Gast zijn aan boord van Secret heeft een aantal ongebruikelijke voordelen. Verwarmde badkamervloeren zijn aanwezig in alle gastensuites, terwijl gastmatrassen eenpersoonsmatrassen zijn die aan elkaar kunnen worden geritst tot dubbele voor meer flexibiliteit. De mastersuite op het bovendek met de volledige bundel, genaamd Chanel om het kleurenschema van zwart-champagnezijde te weerspiegelen, is zeer persoonlijk. Aparte suites hebben hun eigen voorzieningen: de hare heeft een groot bad en de zijne heeft hogere werkbladen om plaats te bieden aan de lengte van de voormalige basketballer en eigenaar Bill Laurie.

Beide hebben stoomdouches. Het privékantoor is aanzienlijk kleiner dan het VIP-kantoor om tegemoet te komen aan het verzoek van de eigenaar om een ​​extra grote inloopkast.

De meest verrassende ruimte aan boord is de "Valentina" VIP-gastensuite op het hoofddek, genoemd naar het op Valentina geïnspireerde witte hoofdeinde met spikes. De kapitein heeft uitzicht op zee en een privéterras, maar de VIP met de volle lichtbundel, gedecoreerd en opgeëist door Laurie's volwassen dochter wanneer haar familie aan boord is, is misschien wel de superieure optie. Het deelt dezelfde voetafdruk als de meester, maar geniet meer aandacht voor detail.

De ensuite, gedecoreerd met zwart-witte strepen, heeft twee dagkoppen - een met bidet - en een centrale natte ruimte met een douche en een groot bad. De monochrome inrichting is terug te vinden in het hele jacht, van de skylounge op het bovendek tot de gastengangen. In de 12-persoonsbioscoop zijn rode Porsche lederen fauteuils gespiegeld in de lederen plafondpanelen. De speciale behandelkamer heeft een schoonheidsspecialiste en masseuse aan boord die gespecialiseerd is in hete Zweedse massage.

Een glazen lift verbindt het benedendek met het brugdek, waar zich een overdekte fitnessruimte met glazen gevel en een buitenzwembad bevinden. Voor zonnebaden is de jacuzzi op het zonnedek voldoende.

De koninklijke salon

Het jacht is voor het laatst gerenoveerd in 2018 en begon zijn leven op 256 voet, met een extra 16 voet toegevoegd om plaats te bieden aan de keuze van de eigenaar voor een eettafel op het achterdek. Het is de favoriete ruimte om te genieten van een ontbijtbuffet, afgeschermd van het zicht door hoge verschansingen. Verder dineren in de buitenlucht voor 14 personen is mogelijk in de strandclub op het benedendek, waar een thema-avond "dineren onder de sterren" de gasten laat genieten van maaltijden aan de waterkant onder een deken van fonkelende LED's en echte sterrenbeelden erboven. Voor gezinnen en gasten met een competitieve geest is de strandclub, uitgerust met kleedkamers en regendouches, het centrum van watersportactiviteiten. Een serieuze verzameling speelgoed, waaronder kneeboards, flyboards, trampolines en towables, wordt geëvenaard door een opblaasbare stormbaan die door de bemanning is opgezet voor 'Sports Olympics'.
De toevoeging van een vrouwelijke watersportinstructeur is populair gebleken bij chartergasten. Bij slecht weer komt het karaokesysteem te hulp. De grote eetzaal werd verplaatst naar het bovendek voor een uitzicht en toegang tot de buitenlucht.

Het is geen geheim dat kleinere jachten in het bereik van 190 voet momenteel populairder worden op de wereldwijde chartermarkt, de voorkeur genietend vanwege hun vermogen om toegang te krijgen tot kleinere havens en dicht bij de kust te ankeren. Maar Secret haalt alles uit de kast voor gasten die willen genieten van de tijd aan boord van een jacht met maximale voorzieningen en persoonlijkheid, in een geheime omgeving.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...