De slanke Verve Outboard van Atlantis is binnenkort te zien in Miami

De Verve Outboard van Atlantis zal naar verluidt debuteren op de Miami International Boat Show 2013 (de MIBS). Dit is in feite de buitenboordversie van een gerelateerd elegant en gedurfd walkaround schip waarvan is bewezen dat het heeft gediend als een perfect huis in het buitenland. Het is ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd om te voldoen aan de principes van de Verenigde Staten en hun markt, gebaseerd op het idee om alle gezellige en ruimtegerelateerde kenmerken van zijn voorganger te behouden en deze te combineren met de prestaties en snelheid die worden gegarandeerd door de Mercury-buitenboordmotoren, die tussen de 3 en 300 pk.
Zo werd een echte schat geboren, prachtig handelend, soepel varend, met voldoende ruimte om een fatsoenlijk feest te organiseren en comfortabel genoeg om je een diepe nachtrust te bieden. De specialisten van Atlantis hebben naar verluidt de machinekamer vervangen door een ruimte voor het kluisje en de eliminatie van de bovenste glasvezel vervangen door een profielvoorruit die meer sportiviteit in de boot krijgt. In aanvulling op, degenen die de voorkeur geven aan een hardtop van glasvezel om het stuurhuis en de keuken te bedekken, staan voor een verrassing - dit kan daadwerkelijk worden besteld bij Atlantis. Als we naar binnen gaan, merken we dat de cabine benedendeks behoorlijk weelderig is en voldoende comfort kan bieden voor een paar weken vrij. Het heeft twee inloopkasten, een centraal bed en een handige schuifdeur.
De badkamer en dinette hebben geen noemenswaardige veranderingen ondergaan. De Verve Outboard beschikt ook over een ligweide achteraan, geschikt voor maximaal 6 personen, een modern suitedek - 12 meter leuke plek - en exclusieve toegang tot de zee. Er is ook een uitstekend bedeelde mobiele bar, koelkast met 100 liter inhoud, buitengrill en gootsteen. Wat het multimediaveld betreft, het bevat een display op de achtertafel of het zonnedek dat de volledige audio- en videosystemen aan boord bestuurt via een handig bedieningspaneel.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

Dit is de Lazzarini Pangeos een gigantische drijvende stad in de vorm van een schildpad die Saoedi-Arabië wil bouwen. Het zal niet alleen enorm zi...