Osseo - een futuristisch zeiljacht voor de ultieme zeilervaring

Het Osseo-zeiljacht, onlangs onthuld door de opkomende Servische ontwerper Igor Jankovic, neemt de wereld van luxe zeiljachten stormenderhand in met zijn baanbrekende ontwerp en buitengewone kenmerken. Dit futuristische jacht van 72 meter is speciaal ontworpen met de hoogste prestaties en uitzonderlijke accommodaties in gedachten, en belooft zeilliefhebbers de meest soepele en adembenemende ervaring ooit.

Het Osseo-zeiljacht is volledig uitgerust met het geavanceerde DynaRig-systeem, wat zorgt voor optimale zeilprestaties en wendbaarheid. Daarnaast is het jacht voorzien van hoogwaardige uitrusting en materialen van de hoogste kwaliteit. De romp van koolstofvezel en grafeen biedt niet alleen uitstekende sterkte en duurzaamheid, maar is ook bestand tegen corrosie, waardoor het jacht langdurig in perfecte staat blijft.

Het opvallende exterieur van Osseo kenmerkt zich door een harmonieuze combinatie van zwart en een betoverend kameleon blauw-paars kleurenpalet. Dit geeft het jacht een unieke en opvallende uitstraling die zeker de aandacht zal trekken op het water. Het interieur van Osseo is al even adembenemend als het exterieur. Met vloeiende lijnen en perfecte symmetrie biedt het interieur plaats aan maximaal 12 gasten, die kunnen genieten van luxe accommodaties en een ongeëvenaard comfort.

Naast de indrukwekkende zeilprestaties en het schitterende ontwerp, biedt Osseo ook ruime mogelijkheden voor entertainment en ontspanning aan boord. Het jacht beschikt over een ruime hoofdsalon met een open indeling, ideaal voor sociale bijeenkomsten, presentaties of gewoon om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op zee. De master suite, gelegen aan het achtersteven, biedt een oase van rust met supercomfortabele slaapvertrekken en een spectaculair uitzicht op de oceaan.

Een van de meest opmerkelijke kenmerken van Osseo is het strandgedeelte, dat wordt afgeschermd door een semi-transparant dak van getint glas. Hier kunnen gasten zich onderdompelen in ontspanning en genieten van de zon en het zeebriesje, terwijl ze worden omringd door de prachtige omgeving. 's Avonds kan deze ruimte worden omgetoverd tot een romantische setting, compleet met sfeerverlichting en een verfrissend zwembad.

Het Osseo-zeiljacht is een meesterwerk van ontwerper Igor Jankovic, dat perfectie en innovatie samenbrengt. Met zijn futuristische ontwerp, uitstekende prestaties en luxe accommodaties biedt Osseo zeilliefhebbers een onvergetelijke ervaring op de open zee. Dit jacht belooft een ongeëvenaarde combinatie van avontuur, luxe en elegantie. Naast zijn zeilcapaciteiten dient Osseo ook als een uitstekend platform voor sociale evenementen. Het jacht beschikt over royale en veelzijdige ruimtes die perfect zijn voor entertainment en ontspanning.

De hoofdsalon van Osseo is een ruime en open ruimte die ideaal is voor bijeenkomsten, presentaties en ontspanning. Gasten kunnen genieten van adembenemende uitzichten op zee terwijl ze samenkomen in deze uitnodigende omgeving. De master suite, gelegen aan de achtersteven, biedt een oase van comfort met luxueuze slaapvertrekken en een panoramisch uitzicht op de oceaan.

Een opvallend kenmerk van Osseo is het afgeschermde strandgedeelte, met een semi-transparant dak van getint glas. Hier kunnen gasten ontspannen en genieten van de zon en de zee, omringd door een sfeer van rust en sereniteit. 's Avonds kan deze ruimte worden omgetoverd tot een romantische setting, compleet met sfeerverlichting en een verfrissend zwembad.

Osseo is een meesterwerk van vakmanschap en technologie. Met zijn uitzonderlijke ontwerp, hoogwaardige materialen en geavanceerde zeiltechnologie biedt dit jacht een ongeëvenaarde zeilervaring. Het is een symbool van innovatie en stijl, gecreëerd om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende zeilliefhebbers.

Het Osseo-zeiljacht opent nieuwe deuren naar de wereld van luxe zeilen. Het belichaamt de visie en creativiteit van Igor Jankovic en biedt een unieke ervaring op het water. Met zijn futuristische ontwerp, uitstekende prestaties en ongeëvenaarde accommodaties staat Osseo synoniem voor luxe, avontuur en onvergetelijke momenten op zee.

 • Lengte: 72 meter
 • Rompmateriaal: Koolstofvezel en grafeen voor optimale sterkte en corrosiebestendigheid
 • Zeilsysteem: DynaRig-systeem voor uitstekende zeilprestaties en wendbaarheid
 • Voortstuwing: Diesel- en elektrische motoren voor maximale flexibiliteit en efficiëntie
 • Capaciteit: Geschikt voor maximaal 12 gasten
 • Interieur: Luxe accommodaties met aandacht voor comfort en elegantie
 • Exterieur: Unieke combinatie van zwart en kameleon blauw-paars kleurenpalet
 • Hoofdsalon: Ruime en open ruimte voor bijeenkomsten en ontspanning met een prachtig uitzicht op zee
 • Master Suite: Comfortabele slaapvertrekken met panoramisch uitzicht op de oceaan
 • Strandgedeelte: Afgeschermd gebied met een semi-transparant dak van getint glas, omgetoverd tot een romantische ruimte met sfeerverlichting en een zwembad
 • Veelzijdigheid: Geschikt voor sociale evenementen en entertainment aan boord
 • Innovatieve technologie: Geavanceerde zeiltechnologie en hoogwaardige uitrusting voor een optimale zeilervaring


Het Osseo-zeiljacht is een technisch meesterwerk dat hoogwaardige materialen, geavanceerde technologie en elegantie combineert. Met zijn indrukwekkende lengte van 72 meter en de gebruikte materialen van koolstofvezel en grafeen, biedt het jacht een optimale sterkte en weerstand tegen corrosie. Het DynaRig-systeem zorgt voor uitstekende zeilprestaties en wendbaarheid, terwijl de diesel- en elektrische motoren zorgen voor flexibiliteit en efficiëntie.

Binnenin biedt Osseo luxe accommodaties met aandacht voor comfort en elegantie. De ruime hoofdsalon is een uitnodigende ruimte waar gasten kunnen samenkomen, ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht op zee. De master suite biedt superieure slaapvertrekken met een panoramisch uitzicht op de oceaan.

Het strandgedeelte van Osseo is een uniek kenmerk dat wordt afgeschermd door een semi-transparant dak van getint glas. Dit veelzijdige gebied kan worden omgetoverd tot een romantische ruimte met sfeerverlichting en een zwembad, waardoor gasten kunnen ontspannen en genieten van de omgeving.

Met zijn innovatieve technologie, hoogwaardige uitrusting en veelzijdigheid biedt het Osseo-zeiljacht een ongeëvenaarde zeilervaring. Het combineert functionaliteit, prestaties en elegantie op een unieke en meeslepende manier.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Saoedi Arabië wil een schildpadvormige drijvende stad bouwen In de kijker

In de steeds veranderende wereld van architectuur en design lijken de grenzen van het mogelijke constant te verschuiven. Zo heeft Saoedi-Arabië, e...