Nana Princess in Kreta is één van de allerbeste luxe resorts van Griekenland

Het is niet voor niets dat Nana Princess in Kreta verkozen werd tot één van de topresorts in Griekenland door Condé Nast Traveler*. Het vijfsterrenresort is een oase van luxe met VIP services, een exquise gastronomie en royale sport- en ontspanningsmogelijkheden, met als kers op de taart een nieuwe hypermoderne tennisclub. Het is een fabelachtig resort voor als je er even met z’n tweetjes tussenuit wil. Maar ook kinderen zijn 100% welkom en krijgen speciale aandacht zodat ook zij een droomverblijf als prins of prinses ervaren.

De jongste gasten van Nana Princess kunnen hun hart ophalen in het verwarmde privézwembad van hun luxe suite of op het privéstrand van het resort. Ze kunnen ook gebruik maken van de state-of-the-art kinderclub en het splinternieuwe waterpark van het ernaast gelegen hotel Nana Golden Beach, dat tot dezelfde groep behoort. Zeven spectaculaire glijbanen, goed voor meer dan vijfhonderd meter waterpret, verspreid over negen banen, zorgen voor een niet te missen ervaring. Ook voor de allerkleinsten is er een speciaal gedeelte met attracties op hun maat. Naast de 102 elegante suites, voorziet het vijfsterrenresort ook verschillende exclusieve villatypes die een droom zijn voor de jonge gasten en hun familie. 

Voor sportfanaten heeft Nana Princess een royaal aanbod aan sportmogelijkheden. De gloednieuwe en hypermoderne Nana Tennis Club biedt drie padel terreinen en achttien prachtige tennisbanen. Een team van vijf topcoaches met meer dan dertig jaar ervaring in het professionele tenniscircuit staat klaar om de technieken van zij dit dat wensen maximaal te verbeteren in de Tennis Academy. En als een Preferred Partner van Crete Golf Club, de eerste 18-holes golfbaan op het eiland, biedt Nana Princess speciale tarieven aan wie een balletje wil slaan.

Bij een eerste aanblik vallen de buitengewone esthetiek en de strakke moderniteit van Nana Princess Suites meteen op. Grote glazen oppervlaktes worden versterkt door het zwart van de natuursteen uit de streek. Deze combinatie draagt bij aan de elegantie van het hele resort en verwijst tegelijkertijd naar de landschappen van het eiland en de bergen op de achtergrond.

De architecten hebben de nadruk gelegd op horizontaliteit: de luxe suites bevinden zich in gebouwen van slechts één verdieping hoog en met groen beklede platte daken, die perfect opgaan in de natuurlijke omgeving. Alle terrassen genieten hierdoor een adembenemend uitzicht over de baai dat door geen enkel obstakel verstoord wordt. Alles in Nana Princess is ontworpen met het oog op rust en ontspanning, met veel lokale Griekse accenten. De kleine intieme steegjes die het complex doorkruisen, ademen de sfeer van de typische omliggende dorpjes. Gasten ervaren er Griekse gastvrijheid op z’n best en pure verwennerij van zonsopgang tot zonsondergang. Topklasse en tegelijkertijd een ongedwongen sfeer is moeilijk te realiseren, maar Nana Princess slaagt erin over de ganse lijn. 

Het vijfsterrenresort is een oase van luxe en biedt zijn gasten een absolute privacy in een prachtige setting. Nana Princess streeft ernaar de allerhoogste verwachtingen te overtreffen met state-of-the-art suites en villa’s, een top gastronomische ervaring en VIP services en behoort zo tot de allerbeste hotels van Kreta. Nana Princess werd erkend als het beste hotel van Kreta en het vijfde beste hotel in Griekenland in de TripAdvisor Travellers’ Choice Awards 2021.

De 102 stijlvolle suites en villa’s zijn in perfecte harmonie met de natuurlijke omgeving en voldoen aan de allerhoogste verwachtingen. De inrichting is luxueus en modern, verzorgd tot in de kleinste details, met de nieuwste hightech snufjes. Alle suites en villa’s bieden een ruim zonneterras met een verwarmd privézwembad of jacuzzi en een adembenemend uitzicht over de baai. Voor wie op zoek is naar ultieme luxe, gecombineerd met een pure privacy, zijn de suites met sauna of stoombad een absolute aanrader. Voor sportievelingen zijn er de unieke suites met fitnessruimte, sommige zelfs met de begeleiding door een personal trainer.  

In elk van de drie restaurants van het vijfsterrenresort worden de gasten culinair verwend met lokale, mediterrane en internationale gerechten. Alles steeds perfect in lijn met de filosofie van gastronomie en een gezonde levensstijl. Een Griekse topchef werkte zorgvuldig exclusieve menu’s uit die stuk voor stuk geserveerd worden in een prachtige setting. De sommelier maakt de gastronomische ervaring compleet met zijn advies bij de keuze van de best passende wijnen. De ganse dag door zijn de verschillende bars een ideale plaats voor een verfrissing tussendoor of voor een verrukkelijke cocktail, samengesteld door een gerenommeerde Griekse mixoloog. Tijdens de avond worden de drankjes geserveerd met op de achtergrond live pianomuziek, saxofoon of jazz en lounge ensembles.

Nana Princess heeft een bevoorrechte ligging, onmiddellijk aan een idyllische baai met een privéstrand dat enkel en alleen toegankelijk is voor de gasten van het luxueuze resort. Ook op het strand wordt een superieure vijfsterren service verleend. Hun spullen kunnen de gasten opbergen in een persoonlijk strandkluisje, drankjes en snacks kunnen door een simpele druk op een knop vanaf hun strandstoel worden besteld.

​Daarnaast kunnen de gasten zich laten verwennen in het 1500 m2 grote wellness centrum, uitgerust met de allernieuwste faciliteiten. Een ervaren team van therapeuten en een ruim aanbod arrangementen, massages en behandelingen zorgen voor een ultieme relaxatie. Voor wie ook actief en fit wil blijven, is er de volledig uitgeruste fitnessruimte met de nieuwste toestellen, begeleid door deskundige trainers.

Nana Princess streeft ernaar een service op het allerhoogste niveau te bieden aan elke gast, van bij aankomst tot aan het vertrek. Het Guest Relations Team staat klaar om alles tot in de puntjes naar wens te regelen tijdens het verblijf, maar ook vóór aankomst. Zo is er een helikopterdienst die de gasten desgewenst oppikt op de luchthaven om in alle comfort naar het resort over te vliegen. Panellenic Private Aviation, de chartermaatschappij van de groep, biedt gasten die op zoek zijn naar een ultieme exclusiviteit luxueuze privévluchten om in alle comfort te reizen. 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...