Het vijfsterrenhotel Helona op het Griekse eiland Kos

Het is tijd om u een van de meest verbazingwekkende hotels uit Griekenland te laten zien, gelegen op het eiland Kos, het Helona Resort is echt luxueus en op maat gemaakt. Dit vijfsterrenresort is gewoonweg uitstekend als uitje en als plek om de korte tijd voor de bruiloft door te brengen, in een mooie huwelijksreisachtige sfeer.
Een deel van uw kostbare tijd kunt u doorbrengen in de weelderige spa, in een van de vier behandelkamers met chromotherapie, de dubbele suite voor Ayurveda, VIP-cabines of de natte ruimte met een drijvend bed. Bovendien kunnen gasten in dezelfde spa een jacuzzi, stoombad, sauna, verwarmd binnenzwembad, fitnessruimte en een hele reeks schoonheidsbehandelingen vinden die bij het vakantiepakket horen. Er is ook de mogelijkheid om het adembenemende uitzicht op de Egeïsche Zee en het eiland Nissyros te bekijken vanuit de grote overloopzwembaden, of vanuit bijna alle kamers. Wat betreft watergerelateerde activiteiten, probeer een van de 21 zwembaden en de privédompelbaden voor suites en villa's.
Afhankelijk van de reden waarom je hier bent, heb je natuurlijk een grote dosis privacy nodig, wat kan worden gegarandeerd door de efficiënte inrichting en spreiding van de kamers. Bovendien bevindt het hotel zich aan de stille kant van het eiland, weg van de drukkere toeristische bestemming.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...