Het Gevora Hotel in Dubai is momenteel het hoogste luxe hotel ter wereld.

Het Gevora Hotel in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, is momenteel het hoogste luxe hotel ter wereld. Met 75 verdiepingen en een hoogte van 356 meter, biedt het hotel een adembenemend uitzicht op de skyline van de stad en de Arabische Golf. Het is een van de meest iconische gebouwen van Dubai en trekt sinds de opening in 2018 talloze gasten aan die op zoek zijn naar een luxueus verblijf in deze prachtige stad.

Het Gevora Hotel is gelegen in de buurt van het World Trade Centre in Dubai, en biedt 528 kamers, waaronder 232 suites. De kamers zijn smaakvol ingericht met een combinatie van modern design en traditionele Arabische elementen. Gasten kunnen kiezen uit verschillende kamertypes, waaronder Superior, Deluxe en Executive kamers, evenals verschillende soorten suites, zoals de Presidential Suite en de Royal Suite.

De Presidential Suite is een van de grootste en meest luxueuze suites van het Gevora Hotel. Met een oppervlakte van 380 vierkante meter biedt deze suite veel ruimte en comfort. Het beschikt over een eigen woonkamer, een eetkamer, een studeerkamer, een slaapkamer en een badkamer met een jacuzzi. De suite heeft ook een groot balkon met een prachtig uitzicht op de stad en de Golf.

De Royal Suite is nog groter dan de Presidential Suite en biedt nog meer luxe en comfort. Met een oppervlakte van 630 vierkante meter is het een van de grootste suites van het hotel. Het beschikt over een eigen woonkamer, een eetkamer, een studeerkamer, een slaapkamer en een badkamer met een jacuzzi en een stoombad. De suite heeft ook een groot balkon met een panoramisch uitzicht op de stad en de Golf.

Naast de kamers en suites biedt het Gevora Hotel ook verschillende restaurants en bars waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Het hotel heeft een restaurant op het dak genaamd 'Level Twelve' waar gasten kunnen genieten van internationale gerechten en een adembenemend uitzicht op de stad en de Golf. Het hotel heeft ook een lobby lounge genaamd 'Gevora Cafe' waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een kopje koffie of thee.

Het Gevora Hotel heeft ook een fitnesscentrum, een zwembad op het dak en een volledig uitgeruste spa. Het fitnesscentrum is uitgerust met moderne apparatuur en biedt een scala aan fitness- en wellnessdiensten. Het zwembad op het dak biedt een prachtig uitzicht op de stad en de Golf en is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het zonnige weer van Dubai. De spa biedt verschillende behandelingen en massages om gasten te helpen ontspannen en zich te vernieuwen.

Het Gevora Hotel is ook een populaire locatie voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Het hotel heeft verschillende vergaderzalen en conferentieruimtes die geschikt zijn voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en evenementen. De vergaderzalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en bieden een comfortabele en professionele omgeving voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Het Gevora Hotel is niet alleen een luxe accommodatie, maar het biedt ook gemakkelijke toegang tot enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Dubai. Het hotel ligt op korte afstand van de Dubai Mall, een van de grootste winkelcentra ter wereld, waar gasten kunnen winkelen bij verschillende designerwinkels en genieten van entertainmentopties zoals het aquarium en de ijsbaan. Het hotel ligt ook dicht bij de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, waar gasten kunnen genieten van een spectaculair uitzicht op de stad vanaf het observatieplatform.

Het Gevora Hotel is ook gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven van Dubai. Het hotel biedt een pendeldienst van en naar de luchthaven voor het gemak van de gasten.

Het personeel van het Gevora Hotel is zeer professioneel en gastvrij. Ze zorgen ervoor dat de gasten zich thuis voelen en helpen hen bij het plannen van hun verblijf in Dubai. Het personeel spreekt verschillende talen, waaronder Engels, Arabisch, Hindi en Urdu, om ervoor te zorgen dat alle gasten goed worden verzorgd.

In het algemeen biedt het Gevora Hotel een ongeëvenaarde ervaring van luxe en comfort aan zijn gasten. Het is niet alleen het hoogste luxe hotel ter wereld, maar ook een van de meest indrukwekkende. Het biedt een perfecte mix van modern design en traditionele Arabische elementen, waardoor het een unieke uitstraling heeft. Het hotel biedt ook gemakkelijke toegang tot enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Dubai, waardoor het een ideale locatie is voor zowel toeristen als zakelijke reizigers.

Bovendien is het Gevora Hotel een voorbeeld van de luxueuze levensstijl die veel mensen associëren met Dubai. De stad is bekend om zijn extravagante gebouwen, weelderige hotels en high-end winkelcentra, en het Gevora Hotel past perfect in deze categorie. Voor diegenen die op zoek zijn naar een extravagante levensstijl tijdens hun reis naar Dubai, zal het Gevora Hotel zeker aan hun verwachtingen voldoen.

Het hotel heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het is ontworpen met behulp van geavanceerde technologieën en materialen om energie te besparen en de uitstoot van koolstof te verminderen. Het hotel heeft bijvoorbeeld een systeem voor regenwaterhergebruik en zonnepanelen om zonne-energie op te wekken. Door deze inspanningen draagt het Gevora Hotel bij aan het behoud van het milieu en het verminderen van de ecologische voetafdruk van het hotel.

Het Gevora Hotel is ook een geweldige plek om te verblijven tijdens speciale gelegenheden, zoals huwelijksreizen, jubilea en verjaardagen. Het hotel biedt speciale pakketten en arrangementen aan voor deze gelegenheden, inclusief romantische diners, spa-behandelingen en andere verrassingen om uw verblijf nog specialer te maken.

Tot slot biedt het Gevora Hotel een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen om ervoor te zorgen dat het verblijf van de gasten comfortabel en aangenaam is. Het hotel heeft 24-uurs roomservice, een conciërgeservice, een wasservice en gratis wifi in alle kamers en openbare ruimtes. Het personeel staat altijd klaar om de gasten te helpen bij het plannen van hun activiteiten in Dubai en om hen te adviseren over de beste plaatsen om te bezoeken en te verkennen.

Listing van bars, restaurants en faciliteiten in het Gevora Hotel

Bars:

  1. Highest View Bar - gelegen op de 74e verdieping, biedt een prachtig uitzicht op de stad en de Golf, perfect om te ontspannen en te genieten van een cocktail of een ander drankje terwijl u geniet van het uitzicht.
  2. Zabeel House by Gevora - een bar op de 12e verdieping van het hotel die bekend staat om zijn lekkere cocktails en livemuziek.


Restaurants:

  1. Le Veyron - een stijlvol en verfijnd restaurant gespecialiseerd in internationale gerechten. Biedt een gevarieerd menu met opties zoals zeevruchten, vlees, pasta en salades. Het restaurant heeft ook een elegante wijnbar waar gasten kunnen genieten van een glas wijn of champagne.
  2. Level Twelve - een restaurant op het dak dat een spectaculair uitzicht biedt op de stad en de Golf. Biedt een uitgebreid buffet met internationale gerechten en heeft ook à-la-cartemogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner.
  3. Gevora Cafe - een lobby lounge waar gasten kunnen ontspannen en genieten van een kopje koffie of thee. Het cafe biedt ook een scala aan lichte maaltijden en snacks, evenals gebak en desserts.


Faciliteiten:

  1. Fitnesscentrum - uitgerust met cardio-apparatuur, gewichten, een sauna en een stoombad. Biedt een scala aan fitness- en wellnessdiensten.
  2. Spa - volledig uitgeruste spa waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan behandelingen, van massages tot gezichtsbehandelingen.
  3. Zwembad op het dak - biedt een adembenemend uitzicht op de stad en de Golf. Heeft een groot zonnedek met ligstoelen en parasols, perfect om te ontspannen en te genieten van het zonnige weer van Dubai.
  4. Businesscenter - biedt kantoorapparatuur en secretariële ondersteuning voor zakelijke gasten.
  5. Vergaderzalen en zalen - voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur en andere technologische voorzieningen voor zakelijke bijeenkomsten, conferenties en evenementen.
  6. Conciergeservice - biedt hulp bij het plannen van activiteiten in Dubai en advies over de beste plaatsen om te bezoeken en te verkennen.
  7. 24-uurs roomservice - voor het gemak van de gasten.
  8. Pendeldienst van en naar de luchthaven - voor het gemak van de gasten.


Het is duidelijk dat het Gevora Hotel, een van de meest luxueuze en prestigieuze hotels ter wereld, en een must-visit is voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke ervaring tijdens hun verblijf in Dubai. Met zijn adembenemende uitzicht, luxe voorzieningen en uitstekende service, zal het Gevora Hotel zeker aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende gasten voldoen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...