Dit is het exclusieve Badrutt s Palace in St. Moritz

St. Moritz en zijn kilometerslange poedersneeuw. Er wordt gezegd dat het resort in 1864 het winterse toerisme heeft uitgevonden, ondanks onze Franse en Oostenrijkse buren! St. Moritz heeft geprofiteerd van zijn ongeëvenaarde bovengemiddelde zonneschijn en de visie van één man, de Zwitserse Johannes Badrutt, die rijke zomergasten ervan overtuigde om in de winter terug te komen. Denk je aan het legendarische Badrutt'sPalace?

Inderdaad, we nemen je hier mee voor een vorstelijk uitje. Om dit juweel van de Zwitserse hotelindustrie te bereiken, neem je plaats in de Glacier Express, één van de meest beroemde treinlijnen die nog in gebruik zijn. Tijdens deze reis van 291 km van Zermatt naar Davos, zie je alles wat de charme van de Zwitserse ansichtkaart maakt: majestueuze bergen, weiden zo ver als het oog reikt, meren en watervallen die Instagram-waardig zijn...

Bij aankomst word je naar het hotel gebracht in de mythische Rolls Royce Phantom, ooit eigendom van koningin Elizabeth II... een koninklijk welkom dat de toon zet voor wat je te wachten staat. Badrutt'sPalace ziet eruit als een Victoriaans kasteel, zodra je de deuren binnenstapt, word je teruggebracht in de tijd. Een tijd die waardig is aan Gatsby de Grote. Marmer, muren bedekt met bladgoud, grandioze kroonluchters en deze ongelooflijke reproductie van de Sistine Madonna door meester Raphael in de imposante bibliotheek, zijn pure luxe. Om de 3.0 reiziger tevreden te stellen, zijn er vele exclusieve ervaringen ontworpen, zoals een diner bij Nobu of in het tweesterrenrestaurant Igniv.

Om de berggeest tot leven te brengen, ga ook naar de uitstekende eeuwenoude Italiaanse taverne Chesa Veglia, die aan het hotel grenst. Op skidagen, nestel je jezelf in Paradiso, de trendy feestplek waar het goed toeven is. Voor een cocooning break ga je naar de Biologique Recherche haute couture spa en zijn overdekte Olympisch zwembad met panoramische ramen. Trakteer jezelf op een ultramodern beautyprotocol terwijl je de besneeuwde bergen bewondert.

Als je eenmaal bent aangekomen in Badrutt'sPalace in St. Moritz, zijn er tal van activiteiten om je bezig te houden. Skiën en snowboarden zijn natuurlijk de belangrijkste attracties, en St. Moritz biedt enkele van de beste pistes ter wereld. Er zijn ook mogelijkheden voor langlaufen, sneeuwschoenwandelen en schaatsen.

Na een dag vol actie op de berg, kun je terugkeren naar het comfort van Badrutt'sPalace. Het hotel beschikt over 157 kamers en suites, elk met een unieke inrichting en uitzicht op de omliggende bergen. Er zijn ook verschillende restaurants en bars waar je van kunt genieten, waaronder het Michelin-sterrenrestaurant IGNIV.

Maar het hoogtepunt van een verblijf in Badrutt'sPalace is de spa. De Biologique Recherche haute couture spa is een van de meest luxueuze spa'ster wereld, met een scala aan behandelingen en faciliteiten om je lichaam en geest te ontspannen. De spa beschikt over een overdekt Olympisch zwembad met panoramische ramen, een sauna, een stoombad, een bubbelbad en een fitnessruimte.

Meer over Badrutt'sPalace St. Moritz

Badrutt'sPalace in St. Moritz is een iconisch hotel dat al meer dan een eeuw de standaard zet voor luxe accommodatie in de Alpen. Het hotel beschikt over een scala aan faciliteiten en voorzieningen die ervoor zorgen dat gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Hieronder volgt een lijst met een uitgebreide beschrijving van alle restaurants, bars, accommodaties en andere faciliteiten in het hotel:

Restaurants (tlf.: +41 81 837 26 26):

  • Le Restaurant: Le Restaurant is het hoofdrestaurant van Badrutt'sPalace en biedt een verfijnde Franse keuken met een Zwitsers tintje. Het restaurant heeft een elegante sfeer en biedt uitzicht op het meer van St. Moritz. Gasten kunnen genieten van gerechten zoals kreeft en foie gras, bereid door chef-kok Michel Jost.
  • IGNIV by Andreas Caminada: IGNIV is het Michelin-sterrenrestaurant van Badrutt'sPalace en biedt een innovatieve en creatieve keuken. Het restaurant is opgericht door de beroemde Zwitserse chef-kok Andreas Caminada en biedt een unieke eetervaring. Gasten kunnen genieten van gerechten zoals kaviaar met bietjes en kreeft met lavendel en amandel.
  • La Coupole - Matsuhisa: La Coupole - Matsuhisa is een combinatie van de Franse en Japanse keuken en is opgericht door chef-kok Nobu Matsuhisa. Het restaurant biedt heerlijke gerechten zoals sushi, sashimi en gegrilde vis. Gasten kunnen genieten van uitzicht op de bergen vanuit het restaurant.
  • Chesa Veglia: Chesa Veglia is een traditionele eetgelegenheid in Badrutt'sPalace en biedt Zwitserse specialiteiten in een rustieke sfeer. Het restaurant is gevestigd in een historisch gebouw uit de 17e eeuw en biedt gerechten zoals kaasfondue en rösti.


Bars:

  • The Renaissance Bar: The Renaissance Bar is een iconische ontmoetingsplek in Badrutt'sPalace en biedt een uitgebreide selectie van cocktails, champagne en whisky. Gasten kunnen genieten van live muziek en entertainment in een elegante en sfeervolle omgeving.
  • Le Grand Hall: Le Grand Hall is een chique bar in Badrutt'sPalace en biedt een elegante sfeer en een uitgebreide selectie van cocktails en wijn. Gasten kunnen genieten van live muziek en entertainment in de avond.


Accommodatie:

Badrutt'sPalace biedt een scala aan accommodatie-opties, waaronder kamers, suites en appartementen. Alle kamers zijn elegant ingericht en bieden uitzicht op de bergen of het meer van St. Moritz. Gasten kunnen genieten van voorzieningen zoals airconditioning, flatscreen-tv s, gratis Wi-Fi een minibar en roomservice.

Badrutt'sPalace biedt een scala aan accommodatie-opties, waaronder kamers, suites en appartementen. Alle kamers zijn elegant ingericht en bieden uitzicht op de bergen of het meer van St. Moritz. Er zijn in totaal 157 kamers en suites, waaronder:

  • Classic Room: De Classic Room biedt 28m² aan comfortabele ruimte met een kingsize bed, een zithoek en een eigen badkamer met bad of douche.
  • Deluxe Room: De Deluxe Room is 34m² groot en biedt een kingsize bed of twee aparte bedden, een zithoek en een eigen badkamer met bad of douche.
  • Junior Suite: De Junior Suite is 42-48m² groot en biedt een kingsize bed, een aparte woonkamer en een eigen badkamer met bad of douche.
  • Deluxe Junior Suite: De Deluxe Junior Suite is 50-60m² groot en biedt een kingsize bed, een aparte woonkamer en een eigen badkamer met bad en douche.
  • Deluxe Suite: De Deluxe Suite is 63-75m² groot en biedt een kingsize bed, een aparte woonkamer en een eigen badkamer met bad en douche. De suite biedt ook uitzicht op de bergen of het meer van St. Moritz.
  • Deluxe Corner Suite: De Deluxe Corner Suite is 75m² groot en biedt een kingsize bed, een aparte woonkamer en een eigen badkamer met bad en douche. De suite biedt ook een panoramisch uitzicht op de bergen.
  • Presidential Suite: De Presidential Suite is 150m² groot en biedt twee slaapkamers, een grote woonkamer, een eetkamer en een eigen badkamer met bad en douche. De suite biedt ook een prachtig uitzicht op het meer van St. Moritz.

Gasten kunnen ook kiezen voor een verblijf in een van de appartementen van het hotel. De appartementen bieden ruimte en privacy en zijn volledig uitgerust met moderne voorzieningen. De appartementen hebben een eigen balkon of terras met uitzicht op de bergen of het meer van St. Moritz.


Faciliteiten:

  • Spa: De Biologique Recherche haute couture spa is een van de meest luxueuze spa'sin Europa en biedt een scala aan behandelingen en faciliteiten om het lichaam en de geest te ontspannen. De spa beschikt over een overdekt Olympisch zwembad, sauna, stoombad, bubbelbad en fitnessruimte.
  • Skiverhuur: Gasten kunnen ski'sen snowboards huren bij de skiverhuur van het hotel, die zich op het terrein bevindt. Het hotel biedt ook skilessen aan voor gasten die hun vaardigheden willen verbeteren.
  • Kinderclub: Badrutt'sPalace biedt een kinderclub voor jongere gasten, die activiteiten en spellen aanbiedt onder toezicht van professionele kinderopvang.
  • Zakencentrum: Het hotel beschikt over een zakencentrum met vergader- en conferentiefaciliteiten, waaronder een balzaal en meerdere vergaderruimtes.
  • Fitnesscentrum: Gasten kunnen gebruik maken van het fitnesscentrum van het hotel, dat is uitgerust met cardio-apparatuur, gewichten en andere fitnessapparatuur.
  • Golfbaan: Badrutt'sPalace heeft een eigen golfbaan met 9 holes, die zich op het terrein van het hotel bevindt.
  • Zwembad: Naast het Olympisch overdekt zwembad van de spa, heeft het hotel ook een eigen buitenzwembad met uitzicht op de bergen.


Badrutt'sPalace biedt gasten een luxe ervaring in een van de meest iconische hotels in de Alpen. Met een scala aan restaurants, bars, accommodatie-opties en faciliteiten, is er voor elk wat wils. Het hotel biedt ook gemakkelijke toegang tot de ski-pistes en andere winterse activiteiten in St. Moritz. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, Badrutt'sPalace is de perfecte plek om te genieten van een onvergetelijk winteruitje.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...