Dit is het luxe Pyramid Raffles Dubai Hotel

Pyramides zijn niet alleen in Egypte en Midden-Amerika gebouwd, maar ook in Dubai. Het prachtige Raffles Dubai hotel heeft dezelfde vorm en biedt intrigerende ontwerpkenmerken - een architectonisch wonder van 18 verdiepingen.
Omdat het slechts een deel van Wafi City is, het meest voortreffelijke winkel- en entertainmentcomplex in Dubai, heeft het een uitstekende ligging, diep in het midden van de stad. Het biedt 360-graden panorama's van de omgeving en ligt op slechts 10 minuten van de internationale luchthaven van Dubai. Dit brengt niet alleen exclusiviteit en toegankelijkheid, maar ook een close-up locatie van het echte hart van de stad. Of u nu alleen bent gekomen of met uw geliefde, het personeel van het hotel wil een aantal interessante en onvergetelijke ervaringen in uw geheugen zetten. Ook geschikt voor zakenreizen of gezinsvakanties, het hotel biedt u extravagante kamers, conciërge, 24-uurs receptie en butlerservice, snelle Wi-Fi internetverbinding, roomservice en voortreffelijke eetervaringen in de prachtige restaurants.
Er zijn kamers voor zowel rokers als niet-rokers, eet- en loungeruimtes in de openlucht, parkeerplaatsen voor alle gasten van het hotel, cadeauwinkel en wasfaciliteiten. De prijs voor een verblijf hier zal zeker niet goedkoop zijn, maar zal zeker onvergetelijk zijn voor iedereen, van kind tot leeftijd, van gezinnen tot bedrijven.

JW Marriott Hotels opent in Berlijn tweede luxe hotel In de kijker

JW Marriott, onderdeel van Marriott Bonvoy's wereldwijde portfolio van 30 hotelmerken, onthult zijn tweede hotel in Duitsland met de opening va...