Dior Jardin des Rêves betovert het Hotel Splendido in Portofino

In de weelderige heuvels boven de Italiaanse Riviera, omarmd door welig groen en uitkijkend op de diepblauwe zee, ligt Hotel Splendido, een plek waar luxe en natuurlijke schoonheid samenkomen. Met de komst van Dior Jardin des Rêves , een evenement georganiseerd door het iconische modehuis Dior, is dit hotel omgetoverd tot een sprookjesachtige bestemming die de essentie van dromen en natuurlijke elegantie vastlegt.

De samenwerking tussen Dior en Hotel Splendido belooft een unieke ervaring voor bezoekers en gasten. Als onderdeel van dit sprankelende initiatief zijn de tuinen en binnenruimtes van het hotel opnieuw vormgegeven met de magie en de schoonheid die men associeert met het merk Dior.

### Een Hommage aan de Natuurlijke Schoonheid

Dior heeft altijd al een bijzondere band met de natuur gehad, iets wat tot uiting komt in hun ontwerpen en producten. Met Jardin des Rêves (Tuin der Dromen) brengt het modehuis een ode aan de natuur en haar onmetelijke inspiratie. De weelderige tuinen van Hotel Splendido zijn angereikt met bloeminstallaties en decoratieve elementen, waarbij elk detail zorgvuldig is uitgedacht om de zintuigen te betoveren.

Bezoekers kunnen flaneren langs paden omzoomd met kleurrijke bloembedden, rustgevende waterpartijen en verrassende sculpturen die naadloos opgaan in de natuurlijke setting. Het aroma van bloeiende rozen vermengt zich met de frisse zeelucht, terwijl de geluiden van de natuur een serene symfonie componeren.

### Luxe Gastvrijheid met een Dior Touch

De luxe kamers en suites van Hotel Splendido zijn voor de gelegenheid ook onder handen genomen door Dior. Denk hierbij aan exclusieve bedlinnen, elegante meubelstukken en unieke kunstvoorwerpen die allemaal een connectie hebben met de rijke geschiedenis en de esthetische waarden van het modehuis. De klassieke elegantie van Dior gecombineerd met de tijdloze charme van Hotel Splendido creëert een ambiance van pure verfijning en comfort.

### Een Culinaire Beleving in Stijl

Ook op culinair gebied laat Dior haar invloed gelden. In het gerenommeerde restaurant van Hotel Splendido worden speciale menu'sgeserveerd die zijn geïnspireerd door de smaken en geuren van de Jardin des Rêves. Elk gerecht is een kunstwerk op zich, gecreëerd met lokale en seizoensgebonden ingrediënten die een feest zijn voor zowel het oog als het gehemelte.

De eetervaring wordt nog verrijkt door de elegante presentatie en het exclusieve servies, ontworpen in samenwerking met Dior. Elke maaltijd wordt zo een onvergetelijke ervaring die de symbiose tussen haute cuisine en haute couture belichaamt.

### Evenementen en Workshops

Gedurende de aanwezigheid van Dior Jardin des Rêves organiseert Hotel Splendido diverse evenementen, waaronder modeshows, workshops en lezingen die de wereld van Dior en haar passie voor schoonheid en creativiteit in de schijnwerpers zetten. Deelnemers krijgen de kans om meer te leren over de filosofie achter het merk, de invloed van natuur op ontwerp en hoe deze elementen kunnen samengaan in een harmonieus leven.

Voor diegenen die hun eigen creativiteit willen ontplooien, zijn er bloemschikworkshops waarin de delicate kunst van het creëren van je eigen Jardin des Rêves centraal staat. Het is een kans om vaardigheden te ontwikkelen en inspiratie op te doen, begeleid door topfloristen en designers.

### Een Uniek Verblijf

Het verblijf in Hotel Splendido, met de speciale aanraking van Dior Jardin des Rêves, is een once-in-a-lifetime ervaring, bedoeld om de gasten mee te nemen op een reis van luxe, schoonheid en rust. Het evenement geeft niet alleen een nieuwe dimensie aan het verblijf in Portofino maar versterkt ook de band tussen mode, natuur en de beleving van exclusieve gastvrijheid.

Met Dior Jardin des Rêves wordt Hotel Splendido meer dan een vakantiebestemming; het wordt een droom die tot leven komt, waar elke hoek een verhaal vertelt en elke ervaring een herinnering wordt die gekoesterd zal worden. Dit evenement is een bewijs van Dior'stoewijding aan schoonheid in al haar vormen en de kracht van dromen om onze werkelijkheid te transformeren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Ontdek luxe en romantiek in de Beste Hotels van België 2023 In de kijker

Het is een genot om te schrijven over de crème de la crème van de Belgische luxehotels. Deze parels van gastvrijheid en luxe bieden een onvergete...