Dior Jardin des Rêves betovert het Hotel Splendido in Portofino

Dior Jardin des Rêves betovert het Hotel Splendido in Portofino

Tot 30 september ontmoet la dolce vita van het mythische Hotel Splendido, een hotel in Belmond, de beroemde kunst van Dior van schoonheid en welzijn in een pop-up spa met uitzicht op de Italiaanse Rivièra. Ter gelegenheid van de gelegenheid heeft Dior een gelimiteerde editie van zijn iconische parfum Escale à Portofino gemaakt.

Het Splendido is gevestigd in een voormalig 16e-eeuws klooster en kijkt uit over de baai van Portofino en biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de Ligurische kust. Dior selecteerde dit aardse paradijs - legendarisch voor het ontvangen van gevierde gasten van Winston Churchill en Ava Gardner tot Madonna - als de ideale locatie voor de pop-upspa Jardin des Rêves.
Genesteld in de Splendido-tuinen, beschut tegen buitenaanzicht door vitrages in Toile de Jouy, verwelkomen het iconische Dior-patroon opnieuw geïnterpreteerd door Maria Grazia Chiuri, artistiek directeur van Dior Women's Collections, gasten voor een beoordeling op maat van de voorbehandeling. De bladgroene patronen passen in de weelderige omringende vegetatie van de baai.

Voor een ervaring die nog dichter bij de natuur staat, heeft Dior een tweede ruimte ingericht op het strand van Bagni Fiore in Paraggi. Het Langosteria-terras is ingericht in het natuurgroene Dior Toile de Jouy met vitrage, strandmatrassen en ligstoelen en verwelkomt een behandelcabine. Dior introduceert ook een gloednieuwe creatie in beide pop-upruimtes, de Dior Bronze Signature Massage om de huid perfect voor te bereiden op het bruinen.

Er worden ook gezichts- en lichaamsbehandelingen aangeboden. Dior nodigt gasten uit om de ervaring uit te breiden met zijn parfum Escale à Portofino, een olfactorische illustratie van la dolce vita. De eau de toilette is doordrenkt met de meest exquise mediterrane essences, waaronder Calabrische bergamot, Siciliaanse petit-grain, Italiaanse citron, bittere amandels en oranjebloesem uit Cyprus.
De limited edition-fles herneemt het groene Toile de Jouy-patroon van de pop-upspa Dior. Deze exclusieve Splendido-editie is alleen verkrijgbaar in geselecteerde Dior-boetieks in Frankrijk en Italië, en op dior.