Zijn dit de 4 beste Guy Laroche parfums voor vrouwen?

De mode die Frankrijk in de 20e eeuw aan de hele wereld oplegde, was zo groot dat tot op de dag van vandaag alle kanunniken van zijn fabrikanten worden gerespecteerd, ook al stierven ze vele jaren geleden. Een van de beste modeontwerpers in dit land en die later een imperium zou vormen met zijn parfums was Guy Laroche, over wie we dachten dat we met je zouden praten over zijn beste parfums.

1957 was het jaar van de lancering van de eerste parfumlijn van Guy Laroche, die niet alleen een reeks parfums voor moderne vrouwen in gedachten had, in feite was zijn kenmerk en identiteit altijd comfortabele elegantie, om het op een bepaalde manier te noemen. wat hun parfums deden met elke vrouw die ze droeg. De aroma's van dit bedrijf zitten vol met onderwerpen zoals de elegantie van bloemen of aroma's vol fruitige verfijning en dit merk is voorbestemd voor succes sinds het zijn avonturen meer dan een halve eeuw geleden begon. 

Fidji du Soir de Guy Laroche

De ervaring met Guy Laroche's Fidji du Soir is intens genoeg, maar tegelijkertijd mysterieus, om je te laten meeslepen door de stroming van de golven van deze eilanden van Oceanië. Dit parfum, dat al een paar jaar oud is, werd in 1977 gelanceerd als onderdeel van een vakantie-avontuur dat alles kan.

Het is intens genoeg om je in harmonie te voelen met de zee wanneer het ruig en kalm genoeg is om je te allen tijde de rust te geven die je nodig hebt. Het eerste dat opvalt, is dat het aroma is gemaakt met de ingrediënten van de Amber for Women-geurfamilie, wat in het vergrootglas betekent dat we hier tonen van citroen, sandelhout, vetiver en amber tegenkomen. Daarom heeft het iets anders, ondanks dat het een parfum is met een zeer fruitig aroma. 

Onder de belangrijkste akkoorden hebben we in de eerste plaats en dat valt direct op door het houtachtige aroma van de bomen die aan elke kust van de Fiji-eilanden grenzen. Maar het wacht op een intensiteit die wordt weerspiegeld in de citrus en het aardse, een door de bergamot en de citroen van zijn topnoten en die geur van aarde bevochtigd door het eikenmos van zijn hartnoten.
De Fidji du Soir is een parfum van Guy Laroche waarvan je in de zomer gemakkelijk (en zou moeten) genieten met zijn matige levensduur en het spoor zo zacht als een zeebriesje.

Clandestine Parfum de Guy Laroche

Nachtelijke elegantie heeft een Guy Laroche-parfum als een van zijn beste exponenten, Clandestine Parfum is er een van die je in je kast moet hebben als je aan een feestje denkt en vooral om jezelf veiligheid te geven.

Met grote autoriteit wordt het Clandestine Parfume gepresenteerd, een parfum dat al enkele jaren op de markt is sinds de lancering in 1986 en sindsdien heeft het niet opgehouden volgers te hebben. Hier, onder toezicht van Daniel Moliere, is er een helderheid die veel naar voren komt van de aroma's van Guy Laroche, die van verleidelijke elegantie, een product van zijn eigen familie vooraf, de Floral for Women is de uitverkorene, de rest dat laten we aan de verbeelding over. Het heeft onder zijn dak een immense hoeveelheid noten en allerlei akkoorden die laten zien dat het niet zomaar een aroma is. Pruim, ananas, honing, jasmijn, vanille en ceder behoren tot de meest opvallende van de top, het hart en de basis.

De esthetiek van het aroma is dus absoluut zoet en fruitig, heel erg in de stijl van Guy Laroche en die op zijn beurt niet stopt met het vastleggen van een parfum vol honing en vooral een muskusachtige lucht, dat een van de grootste successen is geweest binnen van de toch al klassieke parfumerie van de Franse ontwerper.

Deze mix van zoete kruiden met houtachtige en fruitige akkoorden wordt beter begrepen in de herfst en heeft alle componenten die dit seizoen van het jaar het beste karakteriseren. Met een langdurige levensduur en een zwaar spoor, is Clandestine Parfum de optie waar je rekening mee moet houden als het gaat om feestjes, ongeacht de stijl.

Fidji Parfum de Guy Laroche

Een parfum dat werd geboren uit de inspiratie van het personeel van Guy Laroche is Fidji Parfum, waarschijnlijk het meest opmerkelijke aroma van de parfumerie van dit merk en dat in 1966 werd gelanceerd, heeft alles wat het merk betekent en meer, is er om de aanwezigheid te maken van de zee voelen onder het lichaam.

Ontworpen door Josephine Catapano, het is binnen de Floral for Women olfactorische familie en dat zegt dat het zowel zeer sensueel als vrouwelijk zal zijn. Het is een totaal zacht parfum en dat in deze tijd uitkwam is uit zijn tijd door een bepaalde pauze op te leggen bij gebruik, het nodigt je uit om van het leven te genieten zoals het komt.

We vinden onder de meest opvallende noten galbanum, hyacint en citroen aan de top, jasmijn, viooltje en kruidnagel in het hart en eikenmos, amber en vetiver aan de basis. Het lijdt geen twijfel dat het een parfum van Guy Laroche is, want het is absoluut diep en vol met verschillende soorten nuances om iedereen het gevoel van beloning te geven.

De belangrijkste akkoorden zijn vol gras, hout, aarde, bloemen en talk, er is heel weinig of geen citrus, maar er zijn delicate bloemen om de lente natuurlijk een van zijn beste parfums te geven. Het Fidji-parfum is niet alleen een klassieker om zichzelf te scheiden van de tijd waarin het zich bevond, maar het deed de wereld inzien dat een tropisch eiland niet alleen citrus en frisheid was.
Het heeft ook een solide basis in zijn lange levensduur die zeer duurzaam is en het pad is behoorlijk zwaar, zo erg zelfs dat het elke neus die ermee geconfronteerd wordt overstroomt.

Eau Folle de Guy Laroche

Er is geen duidelijk bijvoeglijk naamwoord dat Eau Folle definieert, de meest citroengeur van Guy Laroche die mogelijk is en die een natuurlijke neiging heeft tot mobiliteit, energie en natuurlijk de zuurgraad van citrus. Gelanceerd in 1970, is dit een van haar meest gerespecteerde parfums en wordt ze ook in bulk gekocht.

De Eau Folle, rechtstreeks afkomstig van de olfactorische familie Citrus for Women, verbergt zich onder geen enkele omstandigheid, zelfs niet als het een eenvoudig parfum is in de vorm van zijn noten, natuurlijk om de liefde voor het zomerseizoen te promoten bij de een die past als een handschoen. Het heeft citrus-, groen-, leer- en bloemige noten, in feite heeft het praktisch geen individuele elementen binnenin waardoor het eruitziet als een zeer gedetailleerd parfum, maar jongen heeft het de kracht om te demonstreren.

De akkoorden van deze geur zijn verpakt in citrus en frisheid vanuit elke mogelijke hoek, dus je zult het niet erg vinden om dit parfum meerdere uren per dag bij je te dragen vanwege de neiging om een ​​rijk aroma van mandarijnen, sinaasappels, bergamot en citroenen te proeven.

Er is ook binnenin haar de trekker van leer, waardoor ze zich enigszins droog en met veel gezag kan voelen, op maat gemaakt voor elke krachtige vrouw.

Waar enige toegeeflijkheid is ten opzichte van het zeer vrouwelijke, is de sillage die zacht is, maar de lange levensduur ervan is. Tot slot, de hand van Guy Laroche is een van de meest verfijnde evenals ijzer in de creatie van parfums in de vrouwelijke sfeer, we hebben het over parfums die het gewoon heel goed doen dankzij hun eenvoud en die een bewegingsvrijheid bieden zoals zelden een parfum durft weggeven.

Tegelijkertijd is aangetoond dat praten over de vijf beste Guy Laroche-parfums betekent dat je het groots doet op de eilanden van Oceanië, want voor dit bedrijf is alles wat te maken heeft met de citroenachtige en omhullende aard van al deze eilanden heel belangrijk, hun inwoners. Ze zijn voor honderd procent gemaakt met natuurlijke elementen en dat maakt de beste parfums van Guy Laroche de meest opvallende en representatieve zomers van enkele decennia geleden. Natuurlijk verliest de klassieke stijl het nooit en daarom hoef je er maar één van te proberen en je krijgt een redelijk hoge kwaliteit en het beste is dat er veel is gedaan met een paar noten.

Als je jezelf begeerlijk wilt maken, gebruik dan parfums van Guy Laroche.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.